Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 20:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PISTA CIUSLEA(poate sinteti curiosi...)
MesajScris: 24 Mai 2011, 16:03 
Neconectat

szaszb scrie:
Cum vad este un lac de acumulare, ca si la Bacau. :roll: Cand am fost la concus acolo, pista asa arata.
Numai obleti, bibani, rosioara am prins. Varga de 3/4m, pluta mica , carlig nr.18, fir 0.06/0.08, nada sensas pt oblete. :mrgreen:

Jo estet, fratioare, Bacaul e Bacau, aici e vorba de Vrancea...malurile lacurilor de acumulare seamana intre ele, numai ca nu au neaparat aceleasi configuratii ale faunei piscicole...ca la masini...toate au 4 roti, dar...daca vii aici(in cazul in care te califici, dorindu-ti de pe acum "fir intins"), n-or sa te mai deranjeze infamele(pt. unii) specii pe care le-ai mentionat... :| Hai, noroc....
P.S. Mai multe nu zic, ca se declanseaza macelul si ma omoara "romanii"....
P.S.2 Iti dau doar o sugestie...ia-ti fringhie de 1.5 macar...
P.S.3 Monteaza-ti si "belciug" la masina ca sa te simti mai in siguranta, fara misto...
P.S.3 Nu va speriati, o sa fie ok....si daca o sa veniti o zi, doua inainte o sa va prindeti voi ce e de facut, ca doar sinteti pescari, ce naiba...
Am zis bine cardesh?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]