alintudose scrie:
nutzu_z scrie:
Problema nu a fost intotdeauna de la echipa deoarece aproape tot timpul au fost pescari valorosi. Problema e de la bani si logistica. Cand se merge cu un model doua de nada si cu bani putini fara a putea avea acces la ceea ce ai nevoie pe moment, atunci e aiurea si din pacate si de data asta cred ca va fi la fel. Nu se pune problema de valoarea pescarilor nostri ci se pune problema de ceea ce au ceilalti si noi nu avem...
PS- nu vreau sa diminuez cu nimic rezultatele ce o sa fie dar exact cum am mai zis, o sa treaca mult timp pana o sa reusim sa fim in primii 10
Las-o dreaq , ce logistica lipsea ? Ce nada v-a lipsit , ca cei de la Energo , (ce-i drept e drept) v-a pus un bus plin cu de toate... Larvele erau albastre? Ramele galbene?
Oricum , lotul este OK , corect alcatuit si dupa criteriile discutate la sedinta din 4 apr.
Sa le mearga bine !!!
Ai facut tu un inventar la nada ca sa stii ceea ce vb? Ia zii cate feluri de nada am avut noi in Slovacia?
Dar faza e ca nu vorbim de Cluburi ci de Mondiale. La cluburi merg membrii clubului care au castigat in anul precedent si logistica e aceea care e pusa la dispozitie de clubul sponsor. Eu vb despre Mondialele pe Natiuni unde logistica ar trebui sa fie de 10 ori mai buna fiindca si lotul este ales dintre pescarii dintr-o tara intreaga, adica cei mai buni. La cluburi nu poti zice ca cei 5 sau 6 sunt cei mai buni luati ca valoare individuala.
Si ca sa ridicam "stacheta" facem pariu ca nici de data asta nu ne clasam mai bine de locul 20??? Inca o data mentionez, nu are de a face cu membrii lotului care la ora actuala sunt printre cei mai buni...de la noi!