Pescuit Stationar

Acum este 12 Noi 2024, 21:07

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dotarea minima a unui pescar de competitie
MesajScris: 24 Oct 2011, 11:52 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
Multumesc foarte mult d-le Chubi dar prefer doar sa primesc sfaturi de la acesti oameni.
Oricum ma consider un fel de "capitan Alatriste" (merita vazut filmul).

Am deschis acest topic tocmai pentru cei care nu prea au posibilitati !
Ia exemplul lui Paul din BM , S-A CALIFICAT IN FINALA DAR NU AVEA POSIBILITATI SA AJUNGA , citiva pescari cu suflet mare au considerat ca merita sa fie sustinut , a ajuns la finala si a facut un loc 3 , deci se poate !

In alta ordine de idei , nici eu nu am masina si nici posibilitati financiare (nici macar medii) , dar de citiva ani buni am participat cu fiica si fiul meu la majoritatea C.N. organizate pt. copii , Nitu V si multi altii stiu asta (anul acesta n-am mai putut participa)
Si noi ne deplasam cu trenul cu toate bagajele si dotarile-n circa (dar ce nu face omul pt. placerea copiilor sai mai ales daca-s si pasionati de acest sport minunat) , dar totdeauna eram ajutati de oameni cu suflet mare , chiar daca nu ne stiam doar de la concursuri sau de pe site-uri de pescuit , Nitu V. BR , nea Maty B , fam. Morozan BM , dl. Stelea de la Rotbav BV sunt doar unii din cei care ne-au sarit in ajutor si le multumesc inca odata pe aceasta cale :!:

Asa ca nu dispera , daca vrei sa participi la competitii si-ti doresti asta cu adevarat o sa reusesti sa-ti procuri si dotarea necesara , poate ca si problema transporului se rezolva daca reusesti sa te aliezi cu un alt concurent care are masina , puteti merge impreuna si impartiti cheltuielile , sa stii ca se practica si de altii

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Ultima oară modificat de nagy victor pe 24 Oct 2011, 19:24, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 14:11 
Neconectat

sa fim intelesi...dotarea minima este pentru o simpla participare ...daca emiti pretentii la titlu cred ca e nevoie de ceva mai mult ...o rube cu minim 5 chituri,un 4-5 matchuri cu mulinetele aferente ....un scaun ca doar no-m sta pe galetusa .... :lol: :lol: :lol: eu stiind chiar foarte bine cum e sa pescui de pe galetusa de iaurt ! si bani fara numar pt nade si momeli ! daca ai limita de viteza la bani cind vine vb de momeli si maruntisuri ,mai bine renunta !

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 15:16 
Neconectat

Nitu V scrie:
@ pachet
ai dreptate unii vorbesc doar vorbe.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vreau sa-i spun lui nicolae despre o dotare minima dar nu stiu la ce face referire si care este scopul acestei dotari. sau mai bine zis ce pretentii ai ca si clasare cu o dotare minima. vrei sa fii carne de tun atunci minim iti trebuie un bat gasit pe mal , o bucata de fir si cam atat . ce rost au celelalte daca te duci ca observator. vrei sa te bati la locul 1 atunci probabil vei pescui doar cu o rube , un kit si un match -nu intotdeauna .
eu stiu ca dotarea minima obligatorie este de un juvelnic ecologic , cu o anumita lungime si un minciog cu coada lunga . asta daca organizatorii nu introduc reguli cu precizari obligatorii.
adica prietene pachet cred pe bune ca l-ai cam zapacit pe nicolae . sau cel putin l-ai indrumat gresit creindu-i impresia ca exista o dotare minima .
acum poate sunt eu beat dar te rog pe tine , pachet, sa-ti spui parerea despre dotarea minima de pe pistele BOLCAS , DORIPESCO si CANALUL DE LA GIURGIU pentru concursuri organizate de AGVPS.

@ nicolae
eu cred f mult in informatia despre pista . cand ai o informatie corecta - adica tot vorbe :lol: - problema se rezolva mult mai usor . cu toate astea de multe ori doar lipsa larvelor sau o nada preparata incorect te poate transforma in victima .

ma gandesc acum la ceva si ma pufneste rasul . se stie ca la concursurile cu miza majoritatea participantilor fac antrenamente chiar cu o saptamana inainte de concurs. perioada in care , domnule pachet , se strang informatii . problema este ca la antrenamentul oficial se bea o bere , se spune un banc se leaga un carlig se mai face o linie la misto ca pe aia nu o avea intre celelalte 200 gata facute. :lol: sunt malitios :!: unii chiar vor folosi linia respectiva dar ...majoritatea ...dezinformeaza :lol:
nu am vazut pe nimeni care sa intrebe .. nenea , cate rube aveti pe mal , cate plute si cate carlige in traista. - adica dotarea minima :!: dealtfel sunt convins ca nimeni nu stie cate carlige poseda . sau cate plute . 2-3-4oo ceva de genul asta....la un concurs...in traista :lol: :lol: :lol:

D le Nitu de ce sa i dau omului in cap cum faceti dvs?Ce vreti sa i spun ce e sarac si ca nu are ce sa caute in competitii?I Am spus sa inceapa usor sa caute ,sa se documenteze,sa intrebe , sa economiseasca si dupa sa vada ce poate cumpara...( Trebuie juvelnic si mincioc cu ochuri mici ,ecologic, sa nu raneasca , omoare pestii asta e scapare :oops: ) Sunt curios ce o sa faceti cand cineva o sa va spuna ca fiica dvs nu poate concura pt ca nu are rube Daiwa Airty ( e o aberatie dar e un exemplu perfect pt cazul de aici) ,Poate ca nu o sa fie campion niciodata dar o sa faca ce vrea el si pana la urma asta e tot ce conteaza...Sa nu uit MINIMUL =STRICTUL NECESAR si nimic mai mult poate fi 50 euro sau 5000 euro

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 16:08 
Neconectat

unde am vorbit eu de saracie frate :?:
din contra , am incercat sa scot in evidenta importanta informatiei in defavoarea logisticii. asa este . Victor vine cu nevasta si doi copii cu trenul la concursuri . Florin a stat intradevar pe galeata la concursuri dar aici vorbim de minim necesar ...care minim :?:
deja avem doua pareri , fara a mea.
:lol: :lol: :lol: :lol: cui dau in cap daca-i spun ca pierde bani daca nu stie sa jongleze cu nada . repet : in stand nu inveti nimic si mult mai castigat iesi daca bondaresti vreun finalist din spate. cand crezi ca esti bazat poti sa te bagi in joc .

mi-ai pus o intrebare ...iti raspund cu alta ....cunosti oameni care au vandut dacia sa-si cumpere rube iar altul :lol: :lol: a facut imprumut in banca pt rube??

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 16:32 
Neconectat

Nitu V scrie:
unde am vorbit eu de saracie frate :?:
din contra , am incercat sa scot in evidenta importanta informatiei in defavoarea logisticii. asa este . Victor vine cu nevasta si doi copii cu trenul la concursuri . Florin a stat intradevar pe galeata la concursuri dar aici vorbim de minim necesar ...care minim :?:
deja avem doua pareri , fara a mea.
:lol: :lol: :lol: :lol: cui dau in cap daca-i spun ca pierde bani daca nu stie sa jongleze cu nada . repet : in stand nu inveti nimic si mult mai castigat iesi daca bondaresti vreun finalist din spate. cand crezi ca esti bazat poti sa te bagi in joc .

mi-ai pus o intrebare ...iti raspund cu alta ....cunosti oameni care au vandut dacia sa-si cumpere rube iar altul :lol: :lol: a facut imprumut in banca pt rube??

Aici peste tot de acord (100 % )dar omul e muscat de microb tare si e inca printre nori ;de ce sa i tai eu aripile?.
Nu cunosc pe nimeni care sa fi facut imprumut la banca sau sa fi vandut masina pt rube ; eu cunosc care au vandut vechea rube, au mai pus si au cumparat ceva mai bun . Personal la mine e invers nu imi iau bani cu mine cand ma duc in magazinul de pescuit ( doar bani pentru viermi ,rame , ) .Mai mult recunosc ca nu as da ultimul ban din buzunar sa mi cumpar scule sau accesorii. De asta sunt asa de intrigat de d ul Nicolae Adrian .

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 18:14 
Neconectat
Moderator global

@Adrian
Urmareste concursurile de anul viitor si daca ma vezi inscris la vre-un concurs unde poti venii si tu , spune-mi si iti mai aduc cite ceva din 'surplusurile" mele . Vom incerca sa te ajutam cit putem ;) ;) ;) ;) ;)
sau daca ai vre-un prieten care ajunge intimplator prin Arad si e dispus sa iti aduca cite ceva da-i numarul meu de tel sa ma sune (0722.272.959).
numa nu ma trimite sa le pun la posta ca am oroare de asa ceva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 18:48 
Neconectat

Nu-mi sta in caracter sa ma laud dar de data aceasta cred ca am deschis un topic foarte bun. Ma bucur mult cand vad ca 2 pescari cu experienta se "dueleaza" in pareri contraditorii din care toti cei care sunt incepatori ca mine au ceva de invatat. E vorba de d-l Nitu si d-l Pachet. Va multumesc de sfaturi si fire intinse.

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 18:53 
Neconectat

D-le Tica si d-le Pachet: am cartea d-lui secosan de 3 ani si de fiecare data cand o recitesc parca invat lucruri noi nestiute pana atunci.

SI VA MULTUMESC LA AMANDOI PENTRU SFAT
Fire intinse!

Ultima oară modificat de nicolae adrian pe 24 Oct 2011, 20:32, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 18:58 
Neconectat

D-le Atilla K va multumesc pentru sfat. Am sa-l abordez pe d-l Lupei cand mai strang ceva bani. Multumesc si fire intinse!

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 19:05 
Neconectat

Stimate d-le Suciu va multumesc pentru ajutor. Sunt sigur ca ne vom intalni la anul pe vreo pista de concurs. Nu-mi permit sa va cer sa mergeti la posta, voi avea rabdare pana ne vom intalni. Totusi ma gandesc si cum o sa ma revansez... Ma gandesc...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]