truia scrie:
Micutu... da ce frate tu esti avocatul managerului?
....secretara nu avocat
i-am zis si eu ca-i secretara da nu ma crede .
cerem o caruta de bani dar nu trecem peste orgolii personale ........ Micutu spune-i lui Baltac sa astepte ....... sa virez banii
......banii aia ii adun intr-o sapatamana din sponsorizari , dar pentru X factor nu fac donatii
Dupa modelul de anul asta a lui Pami , daca cineva anunta in ultimul moment ca nu are bani si nu mai merge si hop apare iar Baltac in lot in locul lui , Baltac nu va fii interesat sa faca rost de bani , stiind ca daca vor fii bani suficienti el nu va concura
Pami nu trebuia sa se retraga , pentru ca misiunea lui Baltac era sa faca rost de bani pentru Pami si nu sa-l inlocuiasca din lipsa de bani
Asa il va ilocuii pe cite unul in fiecare an , in ultimul moment ....din lipsa de bani
La retragerea lui Pami , Benzar trebuia sa convoace pe altcineva , nu sa-l bage pe Baltac , dar am impresia ca si "retragerea" lui Pami se stia mai de mult(nu cred ca Pami si-o data seama cu doua saptamani inainte ca n-are bani
) si nu a fost anuntata tocmai pe motivul sa nu mai aiba nimeni timp sa vina la lot si sa poata intra Baltac .
Legat de nada , va spun sa nu va mai cramponati atata de sensas , ca la locurile ocupate si cu mamaliga daca ati fii dat tot nu coborati mai jos
In cacaturile astea de aranjamente voi mai aveti tupeul sa cereti bani
PS Radu Dan
care e totusi problema ta pe aici ????????? cred ca te cam bagi in seama fara justificare , ai ajuns ajutor de capitan sau de manager la lotul national , sau simplu pupincurist
. In cel mai fericit caz vezi-ti de U22