Petrisor,desi intrebarea te viza ca si raspuns numai pe tine..cer perrmisiunea de a raspunde eu,in locul tau,promit sa nu te dezamagesc, iar daca gresesc cu ceva te rog sa ma critici
Nitu-le,ai pus o intrebare pertinenta si de bun simt.acuma lasa-ma sa-ti explic...
Susti ca niciodata nu sa explicat cum sa pescuit!!!!,eu zic ca desi cu intarziere uneori!!! (recunosc)... cel putin dupa 2009, totdeauna sa explicat !!!!! mai ales cum am pescuit noi
!!!!!(si-ti pot demonstra cu postarile respective)
CE AM GRESIT !!! cum vrei sa explicam asta...ca doar nici noi(ca si natie,dar nici altii) nu stim!!!ca doar deaia am gresit!!!ca nu Stiam ce e de facut.Sper ca ai inteles!!!!
Pescuitul in sine,de asta e frumos!!! caci prin complexitatea lui nu te la sa sa gresesti...iar daca gresesti,esti un om mort!!!fara succese!!!
Acuma, putem zice despre cum au pescuit altii,cei care au castigat
Dar asta depinde despre ce au inteles cei care s-au uitat la ei,sau de ce vor ei sa ne spuna prin articolele pe care le mai lanseaza (daca or fi 100% de buna credinta) prin presa sau internet
.
Ca sa verifici ceea ce ai gresit...si ceea ce trebuia sa faci!!!!Trebuie sa practici NU!!!Asta inseamna ca ar fii trebuit sa mai ramai inca o zi doua, pe pista....dar cine face asta
Sa fiom seriosi!!!
Oricum pe tema asta e mult de povestit