Pescuit Stationar

Acum este 04 Noi 2024, 19:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: COMPETIȚIILE SPORTIVE OFICIALE ALE ROMÂNIEI
MesajScris: 14 Feb 2012, 14:13 
D.le Suciu,
Mă văd nevoit să vă contrazic. Federația „este ” constituită, cu avizul ANST și este în procedură de autorizare, adică de înscriere în Registrul sportiv. Înscrierea în Registrul sportiv am obținut-o prin obligarea ANTS prin HJ irevocabilă de a efectua acest act administrativ. Chiar în acest moment, delegatul federației este la sediul ANTS pentru a ridica CIS-ul și Avizul de afiliere la CIPS. Când o să intru în posesia lor, o să le fac publice pentru a înlătura orice dubiu.
Nu aveți nimic de comentat privind respingerea cererii AGVPSR de a fi recunoscută ca structură sportivă?
http://frpsc.ro/avizarea-frps/

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 14:25 
Neconectat

mda !

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 14:33 
adi suciu scrie:
Sa stiti ca in tagma pescarilor sint multi oameni inteligenti care nu pot fii manipulati sau indusi in eroare asa usor , nu-i subestimati ca se va intoarce aceasta subestimare impotriva d-voastra .

Stau și mă întreb de ce timp de 20 de ani nu au întrebat AGVPSR dacă este structură sportivă sau chiar dacă există. Eu mă îndoiesc și de acest lucru! Vreți să vă demonstrez?

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 14:55 
Neconectat

D-le Popescu Federatia despre care vorbiti are ales presedinte pe viata?Nu gasesc in statut dupa ce criterii si cati ani se alege presedintele?Sau tot e propietete privata?

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 15:19 
Mandatul este de 4 ani. Mai insistați. Sigur o să găsiți și statutul este de interes a fi cunoscut.

Art.23. Biroul Federal este ales pe o perioadă de 4 ani de către Adunarea Generală. Este format din 11 membri şi are următoarea structură:

- preşedinte;

- 3 vicepreşedinţi;

- secretar general (nu este ales, fiind numit de către preşedinte);

- 5 membri.

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 16:13 
Neconectat

ok ...am inteles .....si noi concurentii ,daca federatia este recunoscuta si primeste si toate acreditarile, noi ce ar trebui sa facem ? ca pina la urma nu stiu daca pe mine ma afecteaza prea mult schimbarea sefului ...ca la serviciu...daca nu imi creste solda sau nu imi scade nu vad care e problema !

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 17:11 
Neconectat

1. La F.I.P.S.e.d. se compose de:
a) membres ordinaires;
b) membres promoteurs.
En ce qui concerne le § a, les Fédérations qui pratiquent la pêche sportive en eau douce peuvent être membres ordinaires de la F.I.P.S.e.d..
Les Fédérations nationales qui désirent faire partie de la F.I.P.S.e.d. doivent présenter une demande à la C.I.P.S.. Le Secrétariat de la C.I.P.S. transmettra la demande au Comité Directeur de la F.I.P.S.e.d. pour prise de position. Après avoir été approuvée par l'Assemblée Générale de la F.I.P.S.e.d., la demande sera soumise à l'attention du Congrès de la C.I.P.S. qui sera appelé à se prononcer sur l'admission définitive de la Fédération en question.
Une seule Fédération Nationale de chaque Pays peut être membre de la F.I.P.S.e.d..
En ce qui concerne le § b, les institutions qui reconnaissent les statuts de la F.I.P.S.e.d. et de la C.I.P.S. et qui contribuent au développement de la pêche au coup et à la protection des eaux et de la nature dans le monde entier, du point de vue moral et de l'organisation, peuvent être membres promoteurs de la F.I.P.S.e.d..
Les membres promoteurs de la F.I.P.S.e.d. ne peuvent être admis que par une décision du Congrès de la C.I.P.S..

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 17:11 
Neconectat

uite ce scrie aici....e statutul cips-fips....mai traduc?

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 17:16 
Neconectat

"o singura federatie nationala din fiecare tara poate fi membru..." din cate stim noi, deocamdata este vorba despre AGVPS....sau nu-i asa? Ei platesc cotizatia la cips-fips parca. Si mai sunt si membri fondatori din cate-mi amintesc.

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 17:31 
Neconectat

Printre noi nu e nimeni de la AGVPS??? Nu exista un punct oficial de vedere al AGVPS?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]