Pescuit Stationar

Acum este 12 Noi 2024, 21:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finale 2013
MesajScris: 08 Feb 2013, 17:56 
Neconectat

adi suciu scrie:
sa ma fac prezicator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Extraordinar de greu era de ghicit cand toata lumea stia ca astea erau SINGURELE propuneri de organizare...

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 18:36 
Neconectat

muscarul scrie:
e destul de greu in noua formula pt cei care cocheteaza cu ideea sa mearga acum la un concurs, pt ca in unele judete probabil se califica toti, iar in altele... mereu si mereu aceiasi oameni. No fresh blood....

mereu cei mai buni la momentul respectiv,pt ceilalti daca nu au loc anul acesta ,anul viitor cu siguranta....

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 18:37 
Neconectat

anul asta la B se califica 25 pt A??? adica finala va fi de 40 concurenti?? Adi stii ceva?

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 18:38 
Neconectat

stanciutoni scrie:
anul asta la B se califica 25 pt A??? adica finala va fi de 40 concurenti?? Adi stii ceva?

Da....

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 19:02 
Neconectat

este posibil ca multi sa-si incerce norocul fara interjudetene ...daca fiecare judet trimite 4 pescari , acestia se vor bate cu divizionarii b in doua manse . se poate estima numarul participantilor la finala b ?

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 19:10 
Neconectat

60

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 19:48 
Neconectat

glukas scrie:
Nu stiu, ca max 20% din ce am propus eu s-a realizat! :))

A-ul, B-ul raman, numarul maxim de concurenti exdivizionari pe judet este de 4, indiferent de calitatea judetului, taxe, premii si fond national nu avem ... asa ca, mai bucurosi sunt cei ce au crezut in sistemul 2006-2012.

Continuam discutia in 2014! ;)

sa nu-mi zici ca ai fost la Bucuresti si ai dat kix :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:05 
Neconectat
Moderator global

Adrian Mihut scrie:
adi suciu scrie:
sa ma fac prezicator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Extraordinar de greu era de ghicit cand toata lumea stia ca astea erau SINGURELE propuneri de organizare...

daca citeai mai atent ma referem la faptul ca nu trebuia atata secretomanie si suspans ....la modul " sa vedem oare ce-o sa fie :o :o :o :o ' "oare ce se stabileste :o :o :o :o :o " cand toata lumea stia dinainte ce se intampla si unde se vor stabilii ;) ;) ;) ;) ;)
Am mai scris pe aici la acest capitol de cativa ani buni finalele sant previzibile , fiind alese dupa anumite preferinte .
....si mai eram si dispus sa fac pariu cu oricine ca Finala A nu va fii pe Varsolt , cu toate ca toata lumea dorea Varsoltul ...daca iti mai aduci aminte ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ia uite aici ... :lol: :lol: :lol: :lol:

adi suciu scrie:
Partea proasta este ca nici macar parerea voastra , a celor 15 , nu a contat , nu conteaza si nu va conta mult timp de acum inainte . De aceea am spus sa-i lasati si pe ei sa voteze ca ORICUM NU CONTEAZA , dar macar sa se amageasca si ei , ca si voi , ca cineva va ia in seama . Ani la rand cand am concurat la nationale si ma interesau aceste locatii , le-am stiut in fiecare an INAINTE DE SEDINTA DE COMPETITII , erau hotarate de mult iar la sedinta se facea formalitatea de a le confirma . Nu cred ca trebuie sa va mai spun cine tragea de sfori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anul asta vad ca majoritatea vreau finala A pe Varsolt . Cine are curaj sa puna pariu cu mine ca NU SE TINE ACOLO ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....eventual poate B-ul ;) ;) ;) ;) ;)
in comentariu asta sa plecati de la premiza ca pe mine nu ma mai intereseaza aceste locatii ,deci nu am nici cel mai mic interes la stabilirea lor

la chestia asta ma referem , nu ca as fii eu prezicatorul lui peste , si nu am facut decat sa confirm ce am spus ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:10 
Neconectat

au fost 5voturi pt Varsolt
si 4 pt Mures
restul de 6 au votat la Bucuresti

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:13 
Neconectat

Mai ce usor este pt unii ...! Nu au fost alte propuneri pt finale. Trebuie sa multumiti celor care s-au deplasat la Buc. si au luat finalele. De povestit din fata calculatorului e usor. Eu nu am comentat pana acum nimic pe acest subiect, dar fiti corecti si apreciatii pe cei care la ora asta inca sunt pe drum !
Este adevarat ca este propunerea mea de a se scoate interjudetenele , pt ca baietii mei din Zona I sau batut destul intre ei ...ar fi cazul sa mearga in faza finala cei care merita dupa o batalie serioasa in B largit !!!!! Fara redistribuiri si inscrieri din oficiu din lipsa de concurenti!.

PS. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar cred ca ce sa modificat azi este de bine pt pescuit si pt competitia in sine.

PS2 Salajul nu putea sa ia toate finalele !!! Avem 3 finale puternice , cu nr mare de concurenti !! Nu este cazul sa comentam ca nu am vrut si finala A. Eu cred ca efortul AJVPS Salaj este solicitat la maxim cu aceste finale + concursurile noastre locale !

Ultima oară modificat de Veronica Ispas pe 08 Feb 2013, 20:16, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]