Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 09:48

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 156 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2015
MesajScris: 28 Mai 2015, 22:43 
Neconectat

Ok Adi, poate m-a luat putin valul :lol: :lol: am avut mega consilier, caruia nu ii se potrivesc astrele nici cumca sa iasa o data bine si pentru el, desi ar merita!
Clar nu e un stil tehnic sau elegant, dar nu poti sa zici ca nu ar fi foarte simplu si ieftin! Asa ca nu e asta motivul pentru care nu mai vin romanii la Doripesco... cu bulgarii nu stiu eu care e treaba ca ei nu au consilieri :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 23:56 
Neconectat

Și eu vreau consilier... :( :( :(

Sus

MesajScris: 29 Mai 2015, 09:08 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Și eu vreau consilier... :( :( :(

https://www.youtube.com/watch?v=We0QWq8ts5Y

Uite aici unul ;) :lol: :lol: :lol: ...e bun la noi toti :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 29 Mai 2015, 11:29 
Neconectat

Am fost, de multi ani, la fiecare editie Trabucco. Nu spun ca as fi venit sigur si anul acesta, spun insa ca dupa ce anul trecut am vazut cum e sa pescuiesti cu viermi langa unul care stie sa pescuiasca cu pasta (Alin Apahidean, peste 100kg.), mai bine stau acasa. La pasta nu stiu si nici nu vreau sa dau, din mai multe motive, poate similare cu cele de genul ca prefer sa dau la match decat cu feederul sau un bat de crap. Preferinte de stationar.

Sunt convins ca sunt si motive financiare, dar va pot spune ca in anii trecuti, desi cu buzunarele goale, am fost la concursuri. Mai concret, pescari noi nu vin iar la cei existenti a scazut atractivitatea concursurilor din vari motive. Unul din motive, in cazul meu, in acest concurs, e pasta.

Pe de alta parte, felicitari lui Gigi pentru ca organizeaza an de an acest concurs frumos si e liber sa stabileasca ce reguli doreste.

Pe un alt palier, vorbind de Competitiile de Stationar in general, numarul pescarilor romani de stationar (vorbesc de FIPS/CIPS, nu de pescuit la cocoloase sau cu cosuletul pe rubi) o sa scada sub 30. Insa, who cares, WTF.

Like la postarile lui Suciu, Nutzu, Doru...

Sus

MesajScris: 29 Mai 2015, 13:03 
/////////////

Ultima oară modificat de GIGI pe 29 Mai 2015, 13:06, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 29 Mai 2015, 13:05 
Nu vreau sa va stric starea in care sunteti unii dintre voi ,dar la iarna o sa ne fie dor de pescuit si din pacate lacurile sunt inghetate !!!!....La Doripesco dupa mine ,se afla inca una din cele mai faine balti cu peste mare si mult, iar hobby-ul nostru comun care ne incarca bateriile face parte din micile placeri ale vietii .Patriciu saracu a murit bogat dar nu a luat nimic cu el :shock:
nu va mai vaicariti si nu uitati ca nu suntem vesnici .Cum dumnezeu pt Ungaria avem toti bani ,la niste premii de doi lei iar faptul ca sunt inscrisi peste 100 persoane dintre cei mai buni pescari, care iti taie elanul de castigat ceva , nu-i face pe vanatorii de recompense sa renunte ??

Sus

MesajScris: 29 Mai 2015, 13:22 
Neconectat

De marti sunt pe ei si pe mama lor Gigi.
Vreau sa-mi incarc bateriile...numai sa nu mi se arda sigurantele pana sambata.
Ma ancorez cu scaunul de duster, imi vopsesc un deget cu flumino (cel recomandat de Zsolt in 2014) si le dau in gusa pana cad de pe scaun...
Poate, daca voi fi singur pe balta, fac si eu un as
Cred ca ar trebui sa-mi leg si ruba de un picior ca sa nu mai fiu nevoit sa inot pana la stuf dupa ea, ca anul trecut

Sus

MesajScris: 29 Mai 2015, 14:37 
Neconectat

:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 29 Mai 2015, 14:48 
Neconectat

Bucovinene nu fi sigur de asu tau ca marti sunt si eu pe garla! :lol: :lol:
Lucas frate lasa in poala mea fipsu si manaca cipsu crocant!Ai 80km pana la Matyer cu reguli cips si nu te prezinti desi esti inscris!
Tot pasta era problema?Eu zic ca un pescar trebuie sa aiba in portofolio si pescuitul cu pasta,si pasta are farmecul si tehnica lui pana la finete! ;)

Sus

MesajScris: 29 Mai 2015, 15:42 
Neconectat

Atunci vin de luni.
Nu ai treaba acasa, sau la tine tot gradinarul rezolva problema...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 156 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]