Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 15:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala TINERET 2011 , 22-24 iulie , ALBA
MesajScris: 25 Iul 2011, 21:13 
Neconectat

reusesc sa intru pe net desi am ajuns acasa de duminica.
deoarece Lavinia a reusit un binemeritat loc 4 nu pot decat sa reprosez. :lol:

lui Tudose ii reprosez : vantul din antrenament , doar 2 puncte obtinute de noi in prima mansa , ploaia din perioada de pregatire si o buna parte din mansa a doua.,prea multa disciplina ...la 6,30 adunarea , la 6,31 deja reprezentantul pescarilor stia ca va trage la sorti pt intarziati :lol: , cupele mai frumoase ca anul trecut si suma de bani mai mare desi este tara in criza.

concurentilor le reprosez ca au adoptat pozitia ariciului si nu puteai sa stai de vorba cu niciunul . exceptii ai fost Giluk , Paul si Vlad din brasov.

lui paul i-am spus si personal dar acum o spun in gura mare ...trebuie sa ai mai multa incredere in tine ...

despre nada nu trebuie sa vorbim pt ca nu cred ca a avut importanta . eu am pescuit cu mix carpa si master ambele de la trabucco neaditivate , in mansa a 2 a am pus mai mult ttx pt a o face mai colanta deoarece lavinia nu putea sa traga cu prastia si trebuia sa o arunce cu mana. cu viermi sau fara , cu pelete sau fara , cu porumb sau fara ....racii se instalau pe vad si devorau tot . sparta nada risca sa stranga novacii .o solutie ar fi fost viermii cu prastia - ca sa aduni carasii deasupra racilor dar acestia nu stateau pe vad - carasii-.
erau doua posibilitati :
pescuiai la caras cu carlig de 16 si un singur vierme max 2 sau pescuiai la crap dar aveai sansa de lampa.
nu vorbesc de clima ...de la vant in rafale care faceau imposibila nadirea la ploaia care a facut imposibil accesul in standuri . imposibil pt fete .

pista...mie mi s-a parut super ok mai ales daca ar fi avut nivelul apei ca la interjudetenele de dinainte . crapul intra greu in apa de 90 cm si sa faci viteza la carasei de 50-80 gr cu 11,5 rube , cam greu. in rest nu am mai vazut patron de apa care sa fie interesat daca toti concurentii au cazare si sa se ofere sa-i ajute. aici nota 10 +. nu primeste nota 11 din cauza domnului cu atv care in dimineata antrenamentului s-a luat de primul pusti care i-a iesit in cale si l-a intrebat cine i-a dat voie pe pista. ca si cum nu aveam organizatori sau pustii aia erau orfani. am scapat fara sa fim arestati dupa ce l-am rugat sa vorbeasca cu tudose si am platit fiecare cate 10 ron . cred ca omul nu si-a facut decat datoria si nu suntem suparati dar dadea bine la dosar daca primele intrebari le-ar fi pus unui parinte sau altui adult si nu unui pusti .

in rest nu-mi doresc decat ca urmatoarea finala la care sa putem participa , sa se tina tot acolo si cu aceeasi organizare.

ajvps braila a facut rost de bani pentru concurs. nada , cazare , masa, transport . nota 10+ .primea nota 11 daca primeam bani si de bere.

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 10:56 
Neconectat
Moderator global

zsolty scrie:
alintudose scrie:
Multumim pentru aprecieri , data viitoare ne straduim sa fie mai bine. ;)
Secretara de la Bihor , multumim si tie pentru postarea clasamentului . O sa-ti trimit 2 pungi de nada Trabucco , sa prinzi si tu peste... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nu in ultimul rand , multumim participantilor , a caror atitudine si comportament au aratat ca ne putem comporta intr-un mod civilizat. Fara gunoaie , fara celelalte "accesorii" care lasate pe mal , lasa o amprenta... ;)
Iar acum , rog participantii care mai au fotografii , sa le posteze aici.
Multumim. ;)

Alina draga mea am vrut doar sa iti dau o mana de ajutor!!de ce nu ai pus tu clasamentul
nu ai vazut ca murea lumea de curiozitate??? :lol: :lol: :lol: :lol:
si sincer de 2 pungi de nada nu am nevoie
cu asa cantitate mica nu prea am ce face
da si tu un bax :lol: :lol: :lol:

Nu te oftica , fetita , era de bine... :lol: :lol: :lol: :lol:
Am pus la bataie numai 2 pungi , ca-i asa de buna incat daca-ti dadeam mai multa te acuzau de catastrofa ecologica , genocid sau mai stiu eu ce... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aia in punga verde cu care inca nu te-ai obisnuit e departe... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Iar partea cu postatul clasamentului , inca o data mare multam , eu , in nemernicia mea am trimis la asociatie hartiile inca de pe pista ... si asa am ajuns la mana ta... :P :P :P :P
Nebunatico... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 12:05 
Neconectat

radupris scrie:
Oare de unde are Cacoveanu tricoul ala galben,sa-i luam si la Tica unu!!!
Si-n loc de fluier sa-i punem un flaut...

L-a castigat la interjudetene la Taut!..Tica n-are ca n-a fost! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 13:02 
Neconectat

truia ai dat de tastatura
mai lasa si pe altii sa scrie
unde ai fost in africa de nu ai mai scris??
acum recuperezi :lol: :lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de zsolty pe 27 Iul 2011, 14:13, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 27 Iul 2011, 08:48 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Iul 2011, 20:20 
Neconectat
Moderator global

Cred ca a fost in Mocania... :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Ora este UTC [ DST ]