Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 01:47

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sondaj Structura Noua Campionat de Pescuit Stationar
MesajScris: 04 Feb 2013, 17:18 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Am incercat si democratia ca in alte tari functioneaza! :lol: :lol: Capitalismul!Am preluat legile care ne omoara si saracia!Mai bine pierim dupa legile noastre! 8-)

Mah da comunist esti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa va spun cum vad eu treaba , daca vreti sau nu sa credeti. In fapt , repet , in fapt , sistemele sunt cam identice , mai ales ca promovarea de la interjudetene in B este in ultimul timp o formalitate. Asta in conditiile in care de la Alba s-au calificat inclusiv cei de pe 6 ... Cristi Lazar , care s-a straduit mult la interjudetene anul trecut s-a calificat in B de pe 8 sau 9 , fara suparare... In zona cu Valcea , se califica greere si Antoniade , prin inscriere , ca doar nu mai participa altii...zone fara participanti reali... judete fara concurenti... Atunci , cum se accede in B prin competitie dura , manse multe , costuri? Din punctul asta de vedere sustin proiectul lui George. Caci in prezent interjudetenele sunt in fapt niste simulacre de concursuri . Sa vedem altfel , la sustinerea concurentilor azi de catre asociatiile lor , nu cred ca vor fi mai multi concurenti pentru a accede in finala A indiferent , ori interjudetene si B , ori semifinale cu inscrieri libere... Si despre taxe , in acest sistem se asigura macar taxa de participare a echipei.
Acum , adevarul adevarat este ca batalia adevarata se da tot intre aceeasi , care-si merita locul acolo sus. Difera doar cantitativ carnea de tun. :P Insa , da , limitarea goangelor este o chestie importanta. Ne vedem vineri cei care vin la sedinta. ;)

Sus

MesajScris: 05 Feb 2013, 16:11 
Neconectat

Multi pescari actuali sau fosti divizionari A si-au exprimat acceptul (unii chiar suportul) pentru proiectul prezentat aici si la http://www.matchfishing.ro/?p=5651

Mai toti pescarii din afara diviziilor adera la acest proiect :)) asta era si unul din scopurile sale importante. Alt scop, atragerea de fonduri suplimentare pentru pescarii cu rezultate.

Dintre problemele proiectului, regiunile I si II (Est si Vest) tb. bine alese, iar destinatia banilor asigurata si detaliata.

Sper sa treaca varianta asta (cu A de 10-15, finala A de 35-45 de pescari si 2 semifinale, est si vest).

Sus

MesajScris: 05 Feb 2013, 20:02 
Neconectat

glukas scrie:
Multi pescari actuali sau fosti divizionari A si-au exprimat acceptul (unii chiar suportul) pentru proiectul prezentat aici si la http://www.matchfishing.ro/?p=5651

Mai toti pescarii din afara diviziilor adera la acest proiect :)) asta era si unul din scopurile sale importante. Alt scop, atragerea de fonduri suplimentare pentru pescarii cu rezultate.

Dintre problemele proiectului, regiunile I si II (Est si Vest) tb. bine alese, iar destinatia banilor asigurata si detaliata.

Sper sa treaca varianta asta (cu A de 10-15, finala A de 35-45 de pescari si 2 semifinale, est si vest).

regiunile Est ,West - oameni buni "EST"-Inseamna :
- nordul tarii , asociatii "Popescu" , Bacau 2 concurenti(B) , Vrancea(30%A), restul pina la Constanta varza , cum vreti sa se bata Est-ul cu West-ul , in plus ca in toamna sau la anul Romania o sa fie impartita in 4 sau 5 Land-uri(regiuni) .

Sus

MesajScris: 05 Feb 2013, 20:41 
Neconectat

Uiteti aici judetele, EST cuprinde 3 zone, III, IV si V.

Fişiere ataşate:
Neintitulat10.png
Neintitulat10.png [ 34.18 KiB | Vizualizat de 5608 ori ]

MesajScris: 05 Feb 2013, 20:44 
Neconectat

Nu se bate Estul cu Vestul! Sunt 2 semifinale independente, din ele se califica, in principiu cate 15 concurenti, in total 30.

Sus

MesajScris: 05 Feb 2013, 20:50 
Neconectat

Proiectul: http://www.matchfishing.ro/?p=5651 are un sondaj, care permite un vot pozitiv, negativ sau indiferent. Rubrica de nume este facultativa, insa va rog sa va treceti numele.

De asemenea, va rog sa votati, indiferent ce votati. Conteaza mult sa avem o harta a parerilor voastre.

Sus

MesajScris: 05 Feb 2013, 21:59 
Neconectat

Ioane, te invit sa te prezinti. Ca sa ai prezenta :lol:

Intalniri de astea, "campenesti", au ungurii, italienii ... etc.
Sunt mai multi campioni, Ioane, din acei care au ce iti lipseste tie.

Sus

MesajScris: 05 Feb 2013, 22:24 
Neconectat
Moderator global

glukas scrie:
Ioane, te invit sa te prezinti. Ca sa ai prezenta :lol:

Intalniri de astea, "campenesti", au ungurii, italienii ... etc.
Sunt mai multi campioni, Ioane, din acei care au ce iti lipseste tie.

pai si el ii ungur numai ca-l chema ...ION :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 07:31 
Neconectat

Fara suparare Aline!! Cristi Lazar s-a calificat la B de la interjudetene de pe 13 nu de pe 8 sau 9!!!

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 08:44 
Neconectat

glukas scrie:
Deci, haideti sa recapitulam un pic ce s-a intamplat anul trecut:

Interjudetene Alba, Zona II: 10 concurenti, 3 s-au dus in B, pana la locul 3
Interjudetene MM, Zona I, 17 concurenti, 10 s-au dus in B, chiar si de pe locul XIII
Interjudetene Zona V: 9 concurenti, 4 s-au dus in B
Interjudetene Zona IV: 4 concurenti, 3 s-au dus in B
Interjudet Zona III: nu am gasit nimic, doar 2 concurenti la B (Antoniade si Geaba)
Total concurenti la Interjudetenele pe toata tara: 42 concurenti
...

glukas scrie:
Uiteti aici judetele, EST cuprinde 3 zone, III, IV si V.

Si tie ti se pare o impartire echilibrata? 27 de concurenti la interjudetene din zona propusa de tine „Vest” si 15 concurenti la interjudetene din zona propusa de tine „Est”. Ce probleme rezolva varianta ta in afara faptului ca unii care nu se califica de la interjudetene (si aici m-am numarat si eu de foarte multe ori) pot veni in semifinala regiunii? De ce nu s-ar putea lua un istoric pe ultimii zece ani de exemplu, facuta o medie a numarului de participanti la interjudetene si interjudetenele care au in mod constant numar de participanti sub medie sa se comaseze?

Daca ai citit regulamentul de organizare, ai vazut ca fiecare asociatie este OBLIGATA sa organizeze fazele locale (fie ca este faza locala pe oras si judet, fie ca este vorba doar de judet). In situatia propusa de tine, nicio asociatie nu mai are obligatia sa organizeze pentru pescatii ei nimic. Populari - printre picaturi, controale aproape deloc, concursuri - nimic... Si atunci ce deosebeste o asociatie de o ghereta care incaseaza taxe? Da, veti spune ca poate sa faca concursuri open pentru membri - dar hai sa fim seriosi, cine o va face daca nu va mai exista obligativitatea in regulament?...

Cum vad eu proiectul asta? Plecat de la o mana de oameni (care in afara de 2-3 nu i-am vazut sa si-l asume cum si-au asumat destui nesustinerea lui) care o dau in bara la fazele de calificare si se gandesc: hai sa le eliminam, sa facem totul open. Daca ar fi sa ma uit in rezulatatele mele din anii trecuti, as fi indreptatit si eu sa sustin varianta lui Glukas, dar NU o pot sustine pentru ca imi dau seama ca nu este fezabila pe termen mediu-lung, adica nu rezolva problema de fond. Nu cred ca asta este problema lipsei de concurenti, ci partea materiala. Cred ca numarul de concurenti poate creste datorita reducerii numarului de manse si cred ca ar creste numarul de concurenti daca asociatiile formate din noi, membri pescari, s-ar implica mai mult in organizare. De ce asteptati sa vina cineva sa va organizeze fazele locale? Credeti ca se supara dl. director sau dl. secretar daca un membru pescar ia initiativa sa faca concursul? Din contra - nu as reduce numarul de concursuri ci as cauta modalitati de impunere asociatiilor (care sa nu uitam, au termenul de SPORTIV in denumire) organizarea de competitii sportive, adica respectarea regulamentului actual (chiar daca impunerea asta ar insemna sa ne implicam in organizare). La fel, cred ca varianta propusa de Glukas va contribui la reducerea numarului de concurenti si sa explic de ce. Luand cazul pe care il stiu: judetul Mures. Am avut anul trecut aprox 10 pescari la faza pe oras Tg.-Mures, la fel la Reghin, cert e ca in faza judeteana au fost aprox. 16-17 pescari. Costul minim pe care l-a avut un pescar care a venit la concursuri il estimez undeva la 20-30 de lei (2-3 pungi de nada, ceva momeala + trasport). Aproximativ. Ok: in varianta in care se organizeaza un concurs cu inscriere, la poate sute de km de casa (ceea ce implica alte costuri pe care trebuie sa le suporte) cati din cei care au venit si-ar fi permis sa cheltuiasca atat? Iti spun eu: din cei aproximativ 20 care au participat la aceste faze cred ca doar eu as fi fost dispus sa imi asum un astfel de buget de chletuieli. Si atunci? Restul? nu se pierd? Dar daca vine omul la o faza locala, mai vede un scaun, un match - sa nu mai zic de rubeziana pe care multi au vazut-o doar la tv... nu ii acorzi o sansa in plus si il faci sa isi doareasca mai mult? Mai face un efort, cumpara un scaun, o rubeziana - doar anul trecut datorita acestor concursuri 3 pescari din judet si-au luat scaune si rubeziene (nu aveau pana atunci).

Legat de partea de strangere de fonduri pentru echipa nationala, perfect de acord, sunt de acord sa contribui, chiar daca suma colectata va fi doar o parte din necesarul echipelor nationale (seniori, senioare, sperante, feeder, etc.).

Eu voi participa indiferent de varianta de organizare care va fi aleasa, doar ca imi afirm din nou nesustinerea variantei lui Glukas, nesustinere pe care am motivat-o mai sus.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Următorul

Ora este UTC [ DST ]