glukas scrie:
Ma bag si eu ca ....
Finala B: Varsolt - am pescuit prima data acolo la finala pe echipe si consider ca este cea mai buna pista de concurs pe care am pescuit eu. Si cred, totodata, ca daca s-ar mentine/creste populatia piscicola de crap/caras/platica ar putea deveni si o pista internationala. Dar abia atunci cand la liber nu se va mai castiga cu obleti.
Finala A: Undeva, pe o apa curgatoare si sa nu punctati obletii, ca ati distrus toata finala. Ideal ar fi sa fie si pesti ceva mai marisori si diversificati. Poate sa fie pe canalul Dunare-Marea Neagra, pe Olt sau, cine stie, cand se va termina pista de canotaj de pe Mures/Arad, poate va fi si aceasta optiune.
Finala Echipe: Varsolt/Sarulesti - undeva unde se pot desfasura chiar si 100 de concurenti.
Interjudetenele si Localele pe pistele, evident, aferente fiecarei zone, preferabil in carpodroame. Parerea mea!
pe rand atunci
finala b!!!!!!sa castigat cu oblete???ca eu nu tin minte cred ca nici la echipe n sa castigat sector cu oblete
finlala a!!! cati obleeti sau prins???? ca eu am prins 1singur in 3 manse!!!!!
finla echipe daca opui asa departe iti garantez ca mai mult de 10 echipe nu vor fi(criza,drum lung etc)ex ai anul trecut medgidia
interjudetene!!!! de ce carpodrome????parerea mea e mai bine pe ape naturale pt ca pe carpodrome oricine stie prinde
pe o apa tematica se descurca cei care stiu pescui mai bine deci nu mai are asa un mare
rol norocul parerea mea