Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 10:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 09 Dec 2010, 21:43 
Neconectat

nutzu_z scrie:
adi petrisor scrie:
i.....nu va suparati dar cineva o sa sufere din urama acestei discuti...o sa vedeti.

... mah, eu tot m-am abtinut dar vad ca tot o dai cu acuzatiile!!! Ciune plm o sa sufere si de ce ???? O sa i se ia mancarea de la gura??? Plm, daca tu sustii aceeasi metoda de selectie atunci iti spun clar, EU NU O SUSTIN! Daca tu ai fi fost lasat pe afara, cred ca se bloca forumul timp de un an!!!!

crezi tu ca nu ca dupa discutiile astea va fi totul in ordine???nu vreau sa ajung nici unde dar nu e bine asta as fi vrut sa spun ,nimic mai mult.

PS..NU O MAI DA ATATA CU LASATU AFARA ..AI AFIRMAT DE NENUMARATE ORI CA NU MERGI SI CA NU AI BANI CE TOT TE CACI PE TINE ATATA...

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 09 Dec 2010, 21:50 
Neconectat

Zsolt da-i mai departe si lamureste lucrurile

ti cam frica de Benzar.....asta ce faci tu e limbi in cur cu adevarat...vorba lui rancu pe care nu-l mai lasati sa scrie.. :lol: ..mie mi-ai spus ca ti se rupe de Benzar si ca tu demonstrezi ca anul asta nu va face el echipa... ;) ..ups ....

ps-NU CREDETI CA AR TREBUI SA NE OPRIM?

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 21:59 
Neconectat

adi suciu scrie:
zsolt scrie:
Totusi , ca l-am vazut lecturand pe aici , Benzar nu are nici un punct de vedere???

Am punct(e) de vedere,dar postez peste cateva zile!Ma doare sufletul,va certati intre voi in loc sa gasiti solutii!
Pana atunci postez parerea lui Bogdan cu care sunt de acord si o sa mai completez cu ideile mele!

CONCLUZIE

-pentru a avea performante la un campionat mondial (valabil pentru toate categoriile ) trebuie sa devenim PROFESIONISTI
-asta inseamna :
- talent
- antrenament ( zile multe multe… de pescuit )
- cunostinte temeinice in domeniu
- dotare
- sponsori
- daca ceva din cele 5 puncte scartzaie sa nu avem pretentii ( a zburat puiul cu atza ca daca ai ceva talent vine si rezultatul ) MUNCA E TEMELIA
-asta e valabil in orice activitate

pana aici de acord ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ce bine ca nu am fost la nici un mondial ca si io mi-o auzeam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 22:04 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:

ti cam frica de Benzar.....asta ce faci tu e limbi in cur cu adevarat...vorba lui rancu pe care nu-l mai lasati sa scrie.. :lol: ..mie mi-ai spus ca ti se rupe de Benzar si ca tu demonstrezi ca anul asta nu va face el echipa... ;) ..ups ....

Dupa mintea ta aia proasta ai inteles ca mi-e frica de Benzar :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nu nu mie frica de nimeni , ce motiv as avea EU sa-mi fie frica de Benzar , bai boule , cu ce sint eu legat in vre-un fel de Benzar ca sa-mi fie frica de el ????

Ti-am spus ca Benzar nu o va mai face cum vrea el ci dupa anumite CRITERII , si daca nu se conformeaza vom ajunge pina la Selaru si vom cere schimbarea lui , pentru ca oricum rezultatele Romaniei sint de cacat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sa ne oprim?????? ...NU nu ne oprim . Vad ca voi nu va opriti ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 22:16 
Neconectat
Moderator global

Totusi cred ar trebui sa va opriti. A devenit un razboi de gherila al aradenilor. S-a trecut deja la nivel personal si e prea mult.
Pescuitul il practicati din placere, nu uita-ti asta. Pastrati-va orgoliile pentru competitiile de pescuit.
Benzar ,te rog, frumos limpezeste apele privind criteriile de selectie a componentilor lotului si componenta lotului la care te-ai gandit si de aici incolo sa ne concentram pe competitia respectiva.Multumesc mult.

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 22:18 
Neconectat

adi suciu scrie:
adi petrisor scrie:

Dupa mintea ta aia proasta ai inteles ca mi-e frica de Benzar :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nu nu mie frica de nimeni , ce motiv as avea EU sa-mi fie frica de Benzar , bai boule , cu ce sint eu legat in vre-un fel de Benzar ca sa-mi fie frica de el ????

Ti-am spus ca Benzar nu o va mai face cum vrea el ci dupa anumite CRITERII , si daca nu se conformeaza vom ajunge pina la Selaru si vom cere schimbarea lui , pentru ca oricum rezultatele Romaniei sint de cacat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sa ne oprim?????? ...NU nu ne oprim . Vad ca voi nu va opriti ;) ;) ;) ;) ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai ca fac eu primul pas nu mai scriu nimic,sa fim sanatosi. ;)

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 22:53 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
Petrisor , eu am alte parere despre cum ar trebui sa se desfasoare un campionat national, ce avem noi acum e o cupa a Romaniei si avantajeaza pescarii care au o inclinatie spre o anumita specie de peste, stil de pescuit sau spre un anumit tip de pista, pe care se desfasoara finala. Oare Bodocan iesea campion daca nu era babusca pe taluz? :D :D :D scuze Tudor :D :D :D . De aceea eu sunt adeptul campionatului cu mai multe etape pe piste cu specific diferit. Asa se alege adevaratul campion, intelegi?
Trialul este , de asemenea, o idee buna deoarece va participa doar cine va dori sa mearga la mondiale si se va putea desfasura pe piste asemanatoare, daca avem :D :D :D . Astfel se va sti din timp cine vrea sa mearga la mondiale si se va putea pregati din timp si financiar ;) Si atunci va fi foarte clar si simplu cum se va stabili lotul si care va fi componenta lotului ;) ;)

da de mesaju meu ce zice-ti?

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 22:55 
Neconectat

un campionat national cu 3 etape pe locatii diferite....ar fi excelent...medgidia..doripesco..varsolt si atunci primii 6 sa mearga la mondiale..ce spuneti?

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 23:00 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
un campionat national cu 3 etape pe locatii diferite....ar fi excelent...medgidia..doripesco..varsolt si atunci primii 6 sa mearga la mondiale..ce spuneti?

in sfirsit ai inceput sa gindesti :lol: :lol: :lol: :lol: ar fii frumos dar greu de realizat. ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 23:02 
Neconectat
Moderator global

Totul depinde de noi sa fim uniti si deacord cu ideea ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]