glukas scrie:
Esti consecvent, Adi. Doar erai cel mai bucuros in 2006.!
Hai serios! De unde ai tras tu concluzia ca am fost cel mai bucuros in 2006?
glukas scrie:
Deci, daca incercai sa fi constructiv, veneai tu cu o impartire pe zone. Eu am propus una si am mentionat ca se mai poate lucra la ea
Nu am de ce sa fiu constructiv pentru o idee in care nu cred. Cu toate astea, ti-am dat o solutie, cu comasarea interjudetenelor care nu au concurenti.
glukas scrie:
Insisti cu localele. Da cine te opreste pe tine sa faci concursuri acolo? Te contrazici singur, ai organizat vreodata un concurs, in afara celui impus de AGVPS????
Nu ma impiedica nimic, am si organizat si voi mai organiza.
glukas scrie:
... si le mai bagi, calificatilor, inca vreo 9-12 mil. cheltuieli pentru judet/interjudet????
De unde ai scos suma asta? De ce nu ii intrebi pe participantii din anii trecuti de la Mures cati bani „le-am bagat” la cheltuieli (conform exprimarii tale)
glukas scrie:
Nu iti inteleg argumentele, insa nu voi obosi sa iti explic. Pentru cei ce vor sa intre serios in Campionat, sistemul propus de mine le aduce economii de bani si timp, lor, dar si actualilor concurenti. Sistemul actual aduce economii doar celor din B si A.
Iti multumesc ca nu te obosesti sa mai imi explici. La fel cum sper ca ma intelegi ca nu ma voi mai obosi sa ti le explic din nou.
glukas scrie:
De unde stii tu cine a votat cu noul sistem? Inca nu am postat rezultatele. Iti spun ca sunt surprize placute. Si mai sunt unii din A care nu s-ar supara se se desfiinteze Diviziile, insa am abandonat solutiile radicale, mergand pe o solutie de compromis.
Schimbarea numai a numarului de manse din 3 in 2 nu rezolva mai nimic (reducere de max.33% din costurile de timp si bani).
Repet, pentru tine si ION: sistemul propus seamana cu cel din UNGARIA, cu diferenta semnficativa ca la noi am pastrat Divizia A.
B-ul nu exista nici la italieni!
Corect, nu stiu cine a votat, pentru ca ai fost mai mult concentrat sa faci liste cu cei care nu sunt de partea proiectului tau decat sa faci publica lista cu cei care sustin proiectul tau. Sau erai prea prins de faptul ca aveai impresia ca picarea forumului a fost o conspiratie la adresa proiectului tau.
Ai spus la un moment dat ca erau 34 (sau asa ceva) pentru sistemul tau, dar nu ai mai zis ca se putea vota de mai multe ori...
Daca sistemul din Ungaria este atat de bun, de ce doresc acum sa il schimbe?