Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 00:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 198 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finale 2014
MesajScris: 30 Apr 2014, 06:40 
Neconectat

ptr Tudorel :
-ptr mine un concurs incepe in momentul in care s-a anuntat si incep sa ma pregatesc , deci consider ca este in timpul jocului , dar oricum nu are importanta , imi exprimam o parere
ptr Nelu :
-este exact ce spuneam in prima postare , trebuia sa faceti loby ptr o anumita pista si sa participati la sedinta , iar daca s-a plecat la sedinta cu o alta propunere de pista , apoi Bentu a impus o pista , asta insemna ca cei prezenti nu au avut argumente , cohones si nu s-au putut impune. E normal ca pescarii sa vina cu propunerea si sa-si impuna punctul de vedere , insa se pare ca cei prezenti au fost de acord cu aceste propuneri , nustiu cum s-a procedat , s-a votat sau ...
ptr Vera :
-trebuiau aflate aceste doleante ale pescarilor inainte de sedinta nu dupa ce s-au stabilit locatiile .
E ca si cind ai intrat la facultate la medicina si cind se apropie sa mergi la cursuri , spui , eu vreau sa fac inginerie

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 07:12 
Neconectat

@ Baltac...
s-au facut mai multe propuneri ....propuneri facute doar de concurenti . nu Bentu a propus . atunci cand s-a propus calarasiul , cineva a spus ca este privat sau ceva asemanator ...atunci bentu a spus ca nu si-a mai sunat demult prietenul din calarasi si este un moment bun sa sune si sa intrebe ....raspunsul a fost ca pista este ok. s-a votat ...nu mai tin minte dar parca dl Otel a fost impotriva ori s-a abtinut ...in rest toti au votat pentru . acum o parere personala ...in aceste sedinte trebuiesc acordate tot respectul si toata atentia cuvenita problemelor dezbatute. ...nu stiu cine a fost in pauza atunci cand toti votau , dealtfel cred ca au fost toti in sala, dar poate ma insel....Bentu a lasat timp pt fumat .

acum este adevarat ca multi dintre dv aveti dreptate cu deconturile dar ce fel ar fi fost sedinta de la bucuresti daca in sala in loc de 3-4 divizionari ar fi fost 20-30. despre locatii vor fi intotdeauna discutii cu nemultumiri dar cererea de schimbare a locatiei nu da bine ....toate astea se intampla pt ca nu suntem uniti .

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 08:37 
Neconectat

Finalele trebuie lasate acolo unde s-a stabilit. Daca incepem sa le mutam dupa cum vrea fiecare nu rezolvam nimic. Nu putem pune toate concursurile numai pe Varsolt!
Nu ma intelegeti gresit imi place Varsoltul, e aproape de mine, dar si pistele de la Ciuslea si Calarasi sunt o.k. Haideti sa mai schimbam putin, mai vedem cum e si acolo.
Argumentul cu banii nu tine in opinia mea, doua concursuri intr-un an, nu e asa mult chiar si in conditiile lipsei decontului din partea Asociatiilor.
Si mai este un argument, pescarii din sud si din Moldova, ce facem cu ei ?

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 08:43 
Neconectat
Moderator global

Doua concursuri pt unii.

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 09:31 
Neconectat

zsolt scrie:
Problema ca el a fost la sedinta, voi unde ati fost?Sau reprezentatii vostrii?

Pai pe cine PLM sa reprezint? Ca mie nu imi da nimeni delegatie sa merg la sedinta si asa se intampla in foarte multe judete ale tarii. Aveti voi impresia ca directorii de asociatii judetene pun delegatiile la dispozitia concurentilor asa usor?

Chiar si fara delegatie credeti ca fut 300 de lei sa merg la Bucuresti ca sa votez ceva ce nu e sigur ca ramane in picioare? Pai pentru ce dracu sa mai facut sondaj la inceputul acestui topic??? Pentru ce s-au scris 10 pagini??? Singura propunere pentru Calarasi a fost a lui nea Maty, pe ceva pagini in urma.

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 09:43 
Neconectat

Mai da greu e cu voi ! EU PERSONAL VREAU SA AM OPINIA FIECARUIA DINTRE VOI! Se poate sa ma ajutati ???? Asa cum incerc sa fac un palmares la zi a fiecaruia , asa vreau sa va stiu opiniile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 13:10 
Neconectat

-la inceputul topicului se scriau propunerile: majoritatea au votat finala A cu Vasolt urma Bega
s a mers la sedinta sau nu s a mers si a iesit Calarasi;
la Calarasi o sa mearga cine a votat cu Calarasi , asta e
-doamna Vera a zis ca organizeaza oriunde in tara in conformitate cu opiniile noastre postate :lol: :lol:
-sa inteleg ca nu se poate intelege cu cei din Salaj pt pista? :twisted:
avem cea mai buna pista, care nu a dezamagit niciodata(opinia mea) , in centrul tarii, totusi nu a fost nici o finala A organizata pe ea,dar , experiente se pot face an de an :cry:
am si eu cateva intrebari despre locatia din Calarasi:
-cand s a organizat ultima data acolo o competitie cu minim 30 de concurenti
-ce posibilitati de cazare exista langa pista (cu dotare frigider,fara tantari :lol: :lol: nu ceva deosebit)
-cine asigura vanzare nada vie pt divizia A?
-ce cantitati de peste se prind intr o mansa ?; ce specii?- daca sunt informatii recente(anul trecut macar)ce s a prins in competitiile de anu trecut organizate acolo.
ce urmarim cu acest topic sa zica lumea ca e ok la Calarasi
-NU E OK , sau cel mult, probabil ca ar putea fi aproape ok ,daca se clarifica ce am intrebat mai sus.

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 14:36 
Neconectat

vreau si eu harta Romaniei in care Varsoltul e in mijlocul tarii :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 15:04 
Neconectat

stanciutoni scrie:
vreau si eu harta Romaniei in care Varsoltul e in mijlocul tarii :lol: :lol: :lol:

Daca iau ungurii Ardealul si il reboteaza Romania chiar ca ajunge in centrul ei! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E jocuri mari de interese pretini!....
E clar ca toti trag sforile cum le e mai bine....

Da eu sunt sigur ca Boti castiga si la Calarasi si la Calinesti si la Ciuslea si unde vreti voi....

Oricum eu nu vin la nici o finala si de-aia m-am abtinut sa comentez.... ma uit la ce scrieti si incerc sa inteleg sensul fiecaruia!
Dar o treaba e clara: sa schimbi locul unei finale dupa ce a fost anuntata e o nemernicie la fel de mare cu de face Fane!
Adica iar presupusuri, iar bisericuta iar atmosfera de cacat si lipsa de credibilitate!
Cred ca Zsolt are dreptate: cine vrea sa aiba un cuvant de spus cu privire la unde se tine finala trebuia sa fie la sedinta... chiar si pe banii lui!..ca asta e AGVPS-ul...daca nu a considerat de cuviinta sa se duca si sa propuna ceva inseamna ca si-a insusit rezultatul decis de altii si trebuie sa o lase mai moale.... sau daca chiar nu ii convine nimic: sa stea acasa!...chiar daca jumate din divizia A sta acasa tot se tine si fara ei...dar e mai greu de crezut ca or sa stea acasa si sa reinceapa de la concursul pe asociatie! Parerea mea....

Sus

MesajScris: 30 Apr 2014, 15:06 
Neconectat

cristi lazar-pt unii nu e mult sa f..ta pe 2 concursuri 1000euro pt majoritatea e enorm!!!
deci daca ramane finala A la calarasi
szilagyi zsolt
tudor octavian
cret mihai
malita cristian
spunem pas.....
cu nada vie v-a fi cel mai greu fiindca eu din ce am socotit din budapesta pana la calarasi cu toate schimburile si cu toate asteptarile dureaza aprox 30de ore !! asta pe temperatura de vara iar eu nu imi asum un asemenea risc sa raman cu ele pe cap daca se fac praf!
si din 2006 nu s-a mai auzit nimic despre calarasi

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 198 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]