alexsandruemilian scrie:
suciule eu nu ma refeream la tine special ci la toti pescari ,eu nu am comentat nimic la nici un concurs ,doar va citesc mesajele pentru ca nu sunt pescar de concursuri,dar ma cunosti .....cred.... sunt din arad si eu te cunosc bine,poate cu timpul voi veni si eu la concursuri si nu vreau sa rada cineva de mine daca ma bate o fata.imi cer scuze daca te-am deranjat .
1.daca zici ca nu te refereai la mine ...mai citeste odata ce ai scris .
2.mi se pare normal ca TU sa nu comentezi atita timp cit nu stii cu ce se manca un concurs de pescuit , insa multi de aici , inclusiv eu ne permitem , pentru simplu fapt ca macar intelegem fenomenul si-l privim din interior si nu de pe diguri ca spectatori .
3.daca esti din Arad si ma cunosti asa de bine da-mi si mie niste detalii despre tine ca sa vad daca eu te cunosc la fel de bine
.......cu toate ca dupa cum scrii SIGUR nu te-am cunoscut destul de bine .
4. Cei de care faceam noi misto ca i-au batut femeiile sint pescari foarte buni si a fost o surpriza sa-i bata fetele la un concurs , de tine , insa , daca te va bate o femeie , stai linistit , nu va face nimeni misto pentru simplu fapt ca li se va parea ceva normal ca sa te bata femeiile , nu ar fii nici o surpriza
. Ai fii tu bucuros sa stii macar jumatate din pescuitul pe care i-l stiu femeile care au concurat acolo