Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 15:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 18 Ian 2010, 21:30 
Neconectat
Moderator global

zsolty scrie:
eu nu bag contre
doar am dat cu parerea ca si oricare altul
sau nu am voie???
ok
nu mai scriu la acest subiect nimic!!!!!

Numai nu fi si tu Petrisor.Taci draq si scrie. N-ai voie sa nu mai scri. :twisted:

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 21:44 
Neconectat

alintudose scrie:
zsolty scrie:
eu nu bag contre
sau nu am voie???
ok

Numai nu fi si tu Petrisor.Taci draq si scrie. N-ai voie sa nu mai scri. :twisted:

:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 21:45 
Neconectat

adi suciu scrie:
In cazul in care se va ramane in formula actuala , si cred ca asa se va ramane , vin cu o propunere pentru a premia , noi concurentii , primele trei locuri din Finala Nationala astfel :
Fiecare finalist sa participe la fondul de premiere cu o suma cuprinsa intre 200-300 lei (stabilita de noi) care sa se imparta primilor trei clasati .
Cred ca s-a concurat destul pentru glorie si onoare ...si cei de pe podiul sa se si aleaga cu ceva dupa atita efort.Miza va fii si mai mare atuncii :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sper ca aici nu mai aveti de bagat de vina :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sau....concurentii din finala A ...platesc ca si o taxa de participare... 100 euro...bani cu care se va sustine echipa nationala la Mondiale ...deci implicit... le revine primelor 3 locuri + 3 alesi de manager.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 22:01 
Neconectat
Moderator global

Tibi scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
Intrebati pe Prisecaru de ce se retrage din campionatul individual? Din cauza unor Ajvps-uri. Tu Zsolty esti un norocos din acest punct de vedere.
In rest aberezi rau de tot .. Crezi ca la Cupa Sensas ne vom strange doar de un sector. Aberezi rau de tot.

Andrei....vreau sa imi dai o solutie la urmatorul exemplu(ca sa vezi ca nu abereaza lumea)....ce vei face daca taxa de inscriere la Sensas sau la Trabucco sau la oricare alt concurs va fi de 1000 ron...ca asa vor organizatori...ce le vei spune organizatorilor...stati ca nu aveti voie...si atunci chiar ne vom strange numai de un sector...si chiar se alege praful de competitie.
P.S. Cu riscul de a ma repeta a mia oara..un program pentru o competitie corecta trebuie sa fie simplu si fara sa lase loc de interpretari.

Ai fi surprins cat ar fi de acord sa faca sponsorii de etapa. Suna-l pe Florin Lozinca. Dar nu are rost sa continuam....
Vb lu Suciu dau si eu 100euro pt cei ce merg la mondiale.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 22:15 
Neconectat

alintudose scrie:
zsolty scrie:
eu nu bag contre
sau nu am voie???
ok

oki
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 11:04 
Neconectat

Andrei, ma cunosti si stii ca nu "dau suturi" ci numai sustin un punct de vedere pertinent. E greu sa sustii un campionat in varianta de mai sus. Personal apreciez ceea ce vreti sa faceti fiindca intradevar trebuie sa se schimbe ceva. Eu zic doar ca formula de calificari de pana acuma e ok. O mansa in plus nu ar strica plus suplimentarea locurilor din divizii. Banii si sponsorii se pot strange si in formula actuala. Daca un sponsor vrea intradevar sa sponsorizeze atunci sa nu o faca prin intermediul concursului sau. Iar ca taxa pentru fond de premiere la o finala A nu cred ca ar fi cineva impotriva!

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 11:34 
Neconectat

De ce ar trebui sa plateasca finalistii o suta de euro,pt premiere si nationala,cind mai normal mi s-ar parea sa se plateasca(am mai spus)ajvps-urile catre agv,cite jumatate de euro,de catre fiecare membru(din cotizatiile percepute),bani care ar trebui pastrati doar ptpremierile din finale si pentru concursurile internationale(mondiale,europene...)Eu cred ca in tara sint peste 150000 de membri afiliati la agvps,pentu care ajvps-urile (poate chiar si alte asociatii private)platesc cite 0,50 euro pe an(catre agvps).Sa se propuna(sau sa se faca presiuni din tara)ca sa se dea inca 0,50 euro de membru pt ce vspuneam mai sus,si s-ar stringe cel putin 75000 de euro,bani care cred ca ar acoperi cheltuielile despre care se vorbeste pe aici.Si atunci putem sa spunem ca toti pescarii ii incurajem pe cei de competitie.

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 11:37 
Neconectat

lungu ionel scrie:
De ce ar trebui sa plateasca finalistii o suta de euro,pt premiere si nationala,cind mai normal mi s-ar parea sa se plateasca(am mai spus)ajvps-urile catre agv,cite jumatate de euro,de catre fiecare membru(din cotizatiile percepute),bani care ar trebui pastrati doar ptpremierile din finale si pentru concursurile internationale(mondiale,europene...)Eu cred ca in tara sint peste 150000 de membri afiliati la agvps,pentu care ajvps-urile (poate chiar si alte asociatii private)platesc cite 0,50 euro pe an(catre agvps).Sa se propuna(sau sa se faca presiuni din tara)ca sa se dea inca 0,50 euro de membru pt ce vspuneam mai sus,si s-ar stringe cel putin 75000 de euro,bani care cred ca ar acoperi cheltuielile despre care se vorbeste pe aici.Si atunci putem sa spunem ca toti pescarii ii incurajem pe cei de competitie.

MA DA NU ESTI PROST.........super tare aceasta idee,kiar nu e mult daca da fiecare cate putin,buna si ideea asta,bravo cioara.

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 11:51 
Neconectat

eu as da si 5eu in plus!!!!numa sa stiu ca se face ceva din banii stransi :) ;)

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 12:15 
Neconectat

zsolty scrie:
eu as da si 5eu in plus!!!!numa sa stiu ca se face ceva din banii stransi :) ;)

eu cred un lucru,cei de la agvps sunt deschisi unei eventuale schimbari,acum ramane sa vb aici si de alte idei,trebuie sa le punem pe masa 2-3 variante ,haide-ti sa ne concentram putin sa vedem care ar fi alea.
1-clar proiectul lui micutu, Bogdan, Suciu....
2-

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]