Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 23:48

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sondaj Structura Noua Campionat de Pescuit Stationar
MesajScris: 06 Feb 2013, 16:55 
Neconectat

Baba Iosif, disociaza (fa diferenta) intre valoarea mea ca pescar si ceea ce propun eu, ca sistem. Sunt 2 lucruri complet diferite. La fel si intre valoarea ta, ca pescar, si o opinie asupra unui sistem de organizare.

Valoarea mea ca pescar are sens in discutia asta doar daca o folosesti ca un atac privat, ceea ce evit eu sa fac asupra oricarui coleg pescar de alta opinie decat mine.

Margineste-te, te rog, la argumente pro sau contra sistem.

Iti enumar eu cele pro:

- cheltuieli reduse;
- concursuri de anvergura mai mare;
- premii si contributii la echipa nationala;
- egalizare sanse prin centralizarea judetelor si interjudetelor (nu mai poate unul din jud.X, sa avanseze fara concurenta, in detrimentul altuia de pe 8 din jud. Y);
- stimulare organizare competitii.
- atractivitate sporita a Campionatului National.

Pace tie si prietenie! ;)
http://www.matchfishing.ro/?p=5651

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 17:47 
Neconectat

Nu cu stilu campionatului aduci mai multi concuresti anu trecut la finala B a participat cine a dorit si a fost la interjudet!La bani pentru echipa nationala e greu ca problema e mare de tot si nu vreau sa ma bag unde nu imi ferbe oala.Costurile se reduc nesemnificativ ca cine doreste sa aibe rezultat va cheltui la fel de mult, multi au renuntat la finala B nu din cauza banilor!! ;)
NU SUNT DE ACORD CU SISTEMUL TAU!
Cu scaderea manselor la inter si finala B DA + 1/8 larve si 1/2 fuii + capul si ante capul de sector sa se scoata la tragere asa au mai multe sanse cei care nu au fost cap sau ante cap.

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 20:04 
Neconectat

Domnul Baba Josif ...
dv veniti cu niste argumente pe care le considerati corecte privite comparativ cu sistemul dv de referinta . .
nu vreau sa ma erijez in haiduc dar este frumos sa dam sfaturi intre anumite limite incercand sa respectam opinia celorlalti .
stiti dv ce echilibrare nemaidovedita implica sistemul asta ? daca aveti putin timp va explic ...un no name ce incearca sa acceseze sistemul cheltuie de 3 ori mai multi bani decat un divizionar a ...de vreo 4 ori mai mult timp si daca are ,, succesuri ,, nici de pinky nu face rost . foarte serios mie mi s-a spus ca daca vrei rezultate trebuiesc sacrificii . nu se poate accesa sistemul in mod egal de catre toti platitorii de permise .
rezultatele sistemului se vad in rezultatele de la mondiale seniori . sistemul national si sistemul privat sunt 2 chestii total diferite ca implicatii . sunt sigur ca 90 % din cititorii forumului sunt cunoscatori ai culiselor de la mondiale . daca dormiti linistiti noaptea ramanem asa .
puteti dv sa spuneti de ce au renuntat multi la finala b ? daca nu din pricina banilor si a timpului ...poate ma destup si eu ..
cred cu incapatanare ca actualul sistem nu produce valori . sunt cativa 5-6-7 pescari buni de mondiale si divizia a si cam atat .in rest o dam in eu nu mai particip . cui ii este frica de competitie directa . manse cu tema ? ( n + 1)xy manse ? maine poimaine 17 litri de larve si mai ce ...cei care vin din calificari sa pescuiasca doar cu spatele la apa ?
un prieten spunea ca actualul sistem se bazeaza pe valori ...care ...alea care au spus ca ei nu mai participa daca se mai tine vreo finala la medgidia?
asa este ...vinovat este pescarul din stand pt ca nu si-a impuscat seful care nu-i aproba 5 concedii pe vara ...pt ca nu a vandut oja nevestii sa faca rost de vreo 80-100 de bastoane sa mearga bazat la finala si altele .
si stii cum este cu accidentele ? ...vorbim dupa finala pe o apa curgatoare da nu muresul frate ....pana atunci hai sa spunem argumente pro si contra. :D m-am calmat . :D multumesc .

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 20:20 
Neconectat

Nitule sa te calmez ,te tine o finala pe Dunare?

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 21:02 
Neconectat
Moderator global

Vai , vai ...sa desfintati voi B-ul , sa spulberati visul de-o viata a oamenilor care au ajuns acolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....cat s-or chinuit ei saracii , cate nopti nedormite ... si dupa atatia ani...cand AU REUSIT IN SFARSIT :o :o :o :o :o :o ...voi sa-l desfiintati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu se poate ... sa ramana ASA :( :( :( :( , si sa se suspende campionatul catva ani sa stam acolo cat mai mult , cel putin atatia ani cati ne-am chinuit sa ajungem acolo ...sau mai multi :? :? :? :? :? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Numa` ION ii de vina , sa stiti :lol: :lol: :lol: :lol: el vrea sa-l desfiinteze :( :( :( :( :( :( ...si George ii pe-o mana cu ION ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Neconectat

Nitu V scrie:
Domnul Baba Josif ...
dv veniti cu niste argumente pe care le considerati corecte privite comparativ cu sistemul dv de referinta . .
nu vreau sa ma erijez in haiduc dar este frumos sa dam sfaturi intre anumite limite incercand sa respectam opinia celorlalti .
stiti dv ce echilibrare nemaidovedita implica sistemul asta ? daca aveti putin timp va explic ...un no name ce incearca sa acceseze sistemul cheltuie de 3 ori mai multi bani decat un divizionar a ...de vreo 4 ori mai mult timp si daca are ,, succesuri ,, nici de pinky nu face rost . foarte serios mie mi s-a spus ca daca vrei rezultate trebuiesc sacrificii . nu se poate accesa sistemul in mod egal de catre toti platitorii de permise .
rezultatele sistemului se vad in rezultatele de la mondiale seniori . sistemul national si sistemul privat sunt 2 chestii total diferite ca implicatii . sunt sigur ca 90 % din cititorii forumului sunt cunoscatori ai culiselor de la mondiale . daca dormiti linistiti noaptea ramanem asa .
puteti dv sa spuneti de ce au renuntat multi la finala b ? daca nu din pricina banilor si a timpului ...poate ma destup si eu ..
cred cu incapatanare ca actualul sistem nu produce valori . sunt cativa 5-6-7 pescari buni de mondiale si divizia a si cam atat .in rest o dam in eu nu mai particip . cui ii este frica de competitie directa . manse cu tema ? ( n + 1)xy manse ? maine poimaine 17 litri de larve si mai ce ...cei care vin din calificari sa pescuiasca doar cu spatele la apa ?
un prieten spunea ca actualul sistem se bazeaza pe valori ...care ...alea care au spus ca ei nu mai participa daca se mai tine vreo finala la medgidia?
asa este ...vinovat este pescarul din stand pt ca nu si-a impuscat seful care nu-i aproba 5 concedii pe vara ...pt ca nu a vandut oja nevestii sa faca rost de vreo 80-100 de bastoane sa mearga bazat la finala si altele .
si stii cum este cu accidentele ? ...vorbim dupa finala pe o apa curgatoare da nu muresul frate ....pana atunci hai sa spunem argumente pro si contra. :D m-am calmat . :D multumesc .

Dom. Nitu
Eu stiu ce inseamna calificari de la 0 (oras,judet ,inter, finala B finala A) acum doi ani am trecut prin aceste faze!!Si eu as dori o finala la Medgidia dar sunt probleme ce nu apartin de mine ar fi o finala super buna!

Sus

Neconectat

Bravo Baba,foarte concis si la obiect , antrenamentul deschide perspectiva pescarului de competitie , daca adaugai si pescuitul obletului in mansele tematice si lasarea intre sectoare a cite 2 standuri libere , erai super , oricum bravo inca o data.

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 21:09 
Neconectat

Romica Barsan scrie:
Bravo Baba,foarte concis si la obiect , antrenamentul deschide perspectiva pescarului de competitie , daca adaugai si pescuitul obletului in mansele tematice si lasarea intre sectoare a cite 2 standuri libere , erai super , oricum bravo inca o data.

ms Romica

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 21:50 
Neconectat

Nitu V scrie:
daca aveti putin timp va explic ...un no name ce incearca sa acceseze sistemul cheltuie de 3 ori mai multi bani decat un divizionar a ...de vreo 4 ori mai mult timp si daca are ,, succesuri ,, nici de pinky nu face rost . foarte serios mie mi s-a spus ca daca vrei rezultate trebuiesc sacrificii
.

Nea Nițu.Divizionarul ăla A s-a teleportat in divizia A? Nu tot bani ca și un no name a cheltuit? De ce banii lui sunt mai nevaloroși decât ai unui no name? Cine afirmă că în ziua de azi nu face rost de pinky e un adevărat ignorant și asta e o afirmație la modul general! Eu cred la modul foarte serios că într-adevăr vi s-a spus bine, TREBUIESC SACRIFICII! La fel ca și în alte sporturi, vezi gimnastică cu antrenamente crunte și copilării pierdute, fotbal cu ruperi de oase și infuzii de finanțe la greu, etc etc. De ce credeți că în pescuit este altfel???

Nitu V scrie:
...nu se poate accesa sistemul in mod egal de catre toti platitorii de permise.

...păi plătitorii de permise să se ducă să tragă de guler pe cei care încasează banii pe acele permise. Nu e vina sistemului, ci a celor care îl gestionează prost!!!

Și acum o întrebare la care vreau să îmi răspundeți sincer: Dacă AJVPS-ul de care aparțineți v-ar fi decontat câte 1000 de lei, de trei ori pe an, ca să mergeți la etapele naționale, a-ți fi participat la acele concursuri?

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 22:01 
Neconectat

Dedicatie ptr. Romica Barsan, care vad ca ii place sistemul actual:

Municipiu Focsani 2011:
1. Mititelu Silviu
2. Birsan Romeo
3. Macedon Alexandru
4. Macedon Marius
5. Stoian Florian
6. Tanase Dan
7. Neagu Marian

Judet Vrancea 2011 (din Zona IV):
1.Mititelu Silviu
2.Tanase Dan
3.Neagu Marian
4.Tudorachioaie Eugen

Supriza, Interjudet Covasna Zona 5 2011:
1. Romica Barsan
.....

Dl. Barsan, ce cauti in B???? Cf. regulamentului, daca ai picat o faza (judet Vrancea) nu poti sa concurezi ptr. alta zona (interjudet zona V)... Acum ne explici ca sistemul pe care tu l-ai fentat e bun????

Apropo, eu zic ca tu iti meriti locul, si faptul ca ai picat judetul Vrancea este un ACCIDENT!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Următorul

Ora este UTC [ DST ]