Domnul Baba Josif ...
dv veniti cu niste argumente pe care le considerati corecte privite comparativ cu sistemul dv de referinta . .
nu vreau sa ma erijez in haiduc dar este frumos sa dam sfaturi intre anumite limite incercand sa respectam opinia celorlalti .
stiti dv ce echilibrare nemaidovedita implica sistemul asta ? daca aveti putin timp va explic ...un no name ce incearca sa acceseze sistemul cheltuie de 3 ori mai multi bani decat un divizionar a ...de vreo 4 ori mai mult timp si daca are ,, succesuri ,, nici de pinky nu face rost . foarte serios mie mi s-a spus ca daca vrei rezultate trebuiesc sacrificii . nu se poate accesa sistemul in mod egal de catre toti platitorii de permise .
rezultatele sistemului se vad in rezultatele de la mondiale seniori . sistemul national si sistemul privat sunt 2 chestii total diferite ca implicatii . sunt sigur ca 90 % din cititorii forumului sunt cunoscatori ai culiselor de la mondiale . daca dormiti linistiti noaptea ramanem asa .
puteti dv sa spuneti de ce au renuntat multi la finala b ? daca nu din pricina banilor si a timpului ...poate ma destup si eu ..
cred cu incapatanare ca actualul sistem nu produce valori . sunt cativa 5-6-7 pescari buni de mondiale si divizia a si cam atat .in rest o dam in eu nu mai particip . cui ii este frica de competitie directa . manse cu tema ? ( n + 1)xy manse ? maine poimaine 17 litri de larve si mai ce ...cei care vin din calificari sa pescuiasca doar cu spatele la apa ?
un prieten spunea ca actualul sistem se bazeaza pe valori ...care ...alea care au spus ca ei nu mai participa daca se mai tine vreo finala la medgidia?
asa este ...vinovat este pescarul din stand pt ca nu si-a impuscat seful care nu-i aproba 5 concedii pe vara ...pt ca nu a vandut oja nevestii sa faca rost de vreo 80-100 de bastoane sa mearga bazat la finala si altele .
si stii cum este cu accidentele ? ...vorbim dupa finala pe o apa curgatoare da nu muresul frate ....pana atunci hai sa spunem argumente pro si contra.
m-am calmat .
multumesc .