Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 23:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 153 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CAMPIONATUL NATIONAL DE FEEDER 2012
MesajScris: 08 Mai 2012, 12:20 
Neconectat

adi seb scrie:
Felicitari baietilor de la ARAD si va doresc o clasare in primii 5 in BELGIA la MONDIALE :!:

Daca merg ca si anul trecut la Mondiale...... :P Noroc ca este Zsolt cu ei si anul acesta vor merge ! :P :P

Sa aiba fir intins ca sunt ai nostrii tineri !!! :!:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2012, 12:29 
Neconectat

Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorilor!
Imi pare rau ca nu am putut veni sa va vad si eu in actiune :cry:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2012, 16:40 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fortza fie cu voi. Mah da ce e cu ,,Hartia " aia de kokos ce e aia ciorna ?Un clasament shi la individual ceva ? E cam greu la 30 de concurentzi ashai?

Sus

MesajScris: 08 Mai 2012, 19:42 
Neconectat

yoda scrie:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fortza fie cu voi. Mah da ce e cu ,,Hartia " aia de kokos ce e aia ciorna ?Un clasament shi la individual ceva ? E cam greu la 30 de concurentzi ashai?

Aia mi s-a dat , aia am posta, imi cer scuze, dar nu e vina mea..

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 09 Mai 2012, 17:38 
Neconectat

Cer scuze anticipat d-lui Gheorghiu pentru redirectionarea catre alt site , dar asa am gasit mai repede si usor de urcat pozele (dura vreo 4 ani cu imageshack) ... asadar, poze de la CN Feeder 2012 , toate care le am, nu am stat nici sa scot din ele :

http://feederfishing.ro/forum/viewtopic.php?f=20&t=1479

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 10 Mai 2012, 08:05 
Neconectat

Multumim pentru felicitari a fost un concurs in care am muncit foarte mult iar rezultatul sau vazut,am o echipa mare care-si va da examenul cu adevarat in Belgia,multumim lui Benzar si Energofishului pentru nada,totul a fost la discretia noastra inca o data mii de multumiri.felicit echipele participante ati fost extraordinari si sper ca la anul sa fim mai multi.
dupa o concluzie si o discutie cu anumite persoane vreau sa va comunic urmatorul lucru,atata timp cat nu se poate organiza finala pe tara cu maxim de arbitri maxim de supraveghetori nu vom putea organiza la individual,la anul in mare masura finala se va desfasura tot pe echipe,insa pe o alta locatie cel mai probabil pe Dunare la giurgiu,unde voi fi ajutat de prietenul meu Ionita.aveti timp pana la anul sa va organizati in echipe si sa puneti la cale o strategie clara,ca sa avansam de la an la an ,incepand de anul viitor regulamentul va fi in totalitate CIPS(POATE DOAR TIMPUL DE PREGATIRE MAI MARE..SA VEDEM ACCESUL LA PISTA)inclusiv struna inclusiv juvelnic de 4 metri.

Sus

MesajScris: 10 Mai 2012, 16:18 
Neconectat

Felicitari tuturor.... Bravo Aradului! Este absolut evident ca sunteti cea mai buna echipa din tara...de fapt cred ca singura...sa ma ierte ceilalti participanti dar diferenta de valoare este atat de mare ca nici nu poate fi comentata!
Am vazut asta cu ochii mei anul trecut....
Cat despre viitor...cam sumbru se prezinta!...adica un campionat national cu 4-5 echipe participante ( multe dintre ele organizate ad-hoc..fara vreo strategie unitara sau vreo consistenta ca antrenament sau experienta colectiva!!) nu poate fi considerat reprezentativ!
E drept ca in conditiile actuale si daca erau 20 de echipe tot Aradul castiga!!!

Treaba se misca e drept...dar f.f. incet.... in ritmul asta vor mai trece 20 de ani pana sa avem un campionat adevarat de feeder!!!

Cat despre mine imi mentin parerea ( Adi sa nu te superi pe mine dar asa mi se pare moral si corect!): atata timp cat nu exista delimitare stricta intre concurenti si organizatori eu nu voi participa la nici o competitie oficiala ...cu atat mai mult cand o fac pe banii mei!
La vreo distractie privata ...de acord!!..dar nu la un concurs care se vrea national!

E ca si cand l-ai pune pe Messi sa arbitreze (din teren) Barca- Real !!!... ( na!! ca te compar cu Messi ca sa nu te superi!!!) :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Mai 2012, 17:13 
Neconectat

Felicitari aradenilor,dar si celorlalti participanti.Le doresc aradenilor condusi de Adi Petrisor sa obtina un rezultat cat mai bun la prima lor participare la un Campionat Mondial de Feeder campionatul din acest an ce se va tine in Belgia. Frumos gestul lui Benzar si al Energofish-ului de a ajuta echipa aradeana cu nada.

Numai bine si ...succese,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 10 Mai 2012, 20:30 
Neconectat

truia scrie:
Felicitari tuturor.... Bravo Aradului! Este absolut evident ca sunteti cea mai buna echipa din tara...de fapt cred ca singura...sa ma ierte ceilalti participanti dar diferenta de valoare este atat de mare ca nici nu poate fi comentata!
Am vazut asta cu ochii mei anul trecut....
Cat despre viitor...cam sumbru se prezinta!...adica un campionat national cu 4-5 echipe participante ( multe dintre ele organizate ad-hoc..fara vreo strategie unitara sau vreo consistenta ca antrenament sau experienta colectiva!!) nu poate fi considerat reprezentativ!
E drept ca in conditiile actuale si daca erau 20 de echipe tot Aradul castiga!!!

Treaba se misca e drept...dar f.f. incet.... in ritmul asta vor mai trece 20 de ani pana sa avem un campionat adevarat de feeder!!!

Cat despre mine imi mentin parerea ( Adi sa nu te superi pe mine dar asa mi se pare moral si corect!): atata timp cat nu exista delimitare stricta intre concurenti si organizatori eu nu voi participa la nici o competitie oficiala ...cu atat mai mult cand o fac pe banii mei!
La vreo distractie privata ...de acord!!..dar nu la un concurs care se vrea national!

E ca si cand l-ai pune pe Messi sa arbitreze (din teren) Barca- Real !!!... ( na!! ca te compar cu Messi ca sa nu te superi!!!) :lol: :lol:

de curiozitate , te-ai uitat pe rezultatele care le-a facut aradu in mansa a 2 ???

Sus

MesajScris: 10 Mai 2012, 22:30 
Neconectat

Nu m-am uitat ca nu se incarca pozele.... era mai bine daca se atasa un fisier excel cu rezultatele...
E normal sa o fi lasat mai moale ...cand ai o mansa 1 cum au avut ei nu prea te mai strofoci in mansa 2...!
A propos.. ce s-a intamplat in mansa 2?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 153 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]