Tony , eu te intreb altceva ...de cate ori am luat bataie de la vranceni am spus vreodata ca nu mai particip sau nu v-am aratat respectul cuvenit ? de ce crezi ca mi-ar fi frica ? nu incerc sa stirbesc nimanui din meritele muncite . nu este vorba de mine si de tine in mod personal sau x sau y . vorbim de un sistem competitional gresit sau nu, dar clar in colaps .
degeaba pui in mana unei maimute, asa ca mine ,un I-phone . in cel mai bun caz il arunc daca nu incerc sa-l mananc mai intai .
consider ca sistemul asta inca nu ni se potriveste . nu stim ce sa facem cu el . copiem sisteme de afara dar uitam ca acelor oameni li s-au modificat cromozomii de atata pescuit . si la ce nivel . noi in pescuit suntem ceva gen insulele feroe in fotbal . si asa o sa ramanem daca nu promovam competitia . pai nu exista competitie daca nu sunt sanse egale . Oricata tehnica bunghesc ajung lihnit, epuizat si fara serviciu in a . acum tu il cunosti pe razvan , suna-l si intreaba-l cum s-a dus cu demisia in mana la seful lui pt a 2-a tura de concediu vara, doar ca sa vina la finala . pai astea sunt sacrificii egale ?
@ Nutzu.
pe crucea mea ca mai sincer de atat nu exista .
anul trecut m-a intrebat tony de ce nu vin la inter la ei . in conditiile in care ajvps deconta drumul si nu aveam nevoie de cazare pt ca faceam o ora jumate pana la ciuslea , aveam nada ....ma mai costau larvele ...fix pix ...dar am spus pas ! bun ma calificam si ...peste 3 sapt trebuia iar sa ,, sarutmana sefu , veti avea o scama ! ,,
bun si ... peste inca vreo 3 sapt trebuia sa bat iar la usa lu sefu pt vreo 7-8 zile . banii lipsesc din ecuatia asta?
acum te rog sa-mi raspunzi si tu sincer ...
esti multumit de rezultatul tau de la mondiale ...chiar nu-ti dadeau lacrimile in drum spre casa cand te-ai prins ce destepti suntem noi romanii cu organizarea noastra rezultata tot in urma cererilor noastre , iar prostii aia pleaca mereu cu medaliile ?