Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 23:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sondaj Structura Noua Campionat de Pescuit Stationar
MesajScris: 06 Feb 2013, 22:14 
Neconectat

Nutzule, vin de la o grappa cu Petrisor si Tino si sunt pilit, iarta-ma. :) Ok. Am pastrat Divizia A, insa am centralizat localele, judetenele si interjudetenele... Ce te mai incurca acum??? Incercam sa mai taiem din cheltuielile de timp si bani in schimbul introducerii unei taxe ptr. echipa nationala si premianti. E asa de rau??? Bogdan Constantinescu e de acord cu acest proiect. Eu cred ca tu esti din premianti, ce puii mei mai astepti sa iti dai OK-ul? Vrei ca stationarul sa aiba bani, gandeste o formula care sa extinda cercul pescarilor de competitii. Alta, daca a mea nu e buna!

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 22:22 
Neconectat

George stai linistit ca au mai facut si altii asa si au iesit campioni,asa ca nu-l mania pe Dumnezeu
zi mersi ca a castigat numai B-ul :twisted:

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 22:24 
Neconectat

George, mă încurcă doar afirmațiile fără temei. În rest așa cum ți-am zis, pentru mine e ok orice sistem propuneți deoarece eu vreau să concurez. Așa cum mi-am futut banii și timpul de atâtea ori așa o să îi fut și de acu încolo, indiferent de sistem. De propus nu am ce să propun eu deoarece cred că sunt cam singurul concurent din A care de-a lungul timpului a trebuit să mă lipesc de diferite asociații ca să concurez în A. Singura asociație pentru care am drag să concurez este cea de la Arad deoarece mă înțeleg bine cu Nică și Profe.

Ca să propun un sistem trebuie să fiu delegat de o asociație iar Aradul are reprezentanți competenți care să facă alegerile bune.

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 22:25 
Neconectat

stanciutoni scrie:
George stai linistit ca au mai facut si altii asa si au iesit campioni,asa ca nu-l mania pe Dumnezeu

:)) Chiar imi place Romica, iar in sistemul propus de mine nu exista acel accident! insa Tony, acum m-ai facut curios, ce campioni au fentat sistemul??? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 22:28 
Neconectat

si eu sunt de acord cu George daca ne plateste dandanalele,poate sa faca cota si de 5/1 :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 22:30 
Neconectat

glukas scrie:
stanciutoni scrie:

:)) Chiar imi place Romica, iar in sistemul propus de mine nu exista acel accident! insa Tony, acum m-ai facut curios, ce campioni au fentat sistemul??? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

la cate clasamente ai studiat chiar nu ti-a sarit in ochi :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 22:34 
Neconectat

Nu! :lol: :lol: :lol: eu le-am studiat doar pe cele din ultimii 2 ani :)) iar barfele mai vechi ... s-ar transforma in articole, daca as avea clasamentele (dovezile) :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 22:35 
Neconectat

platesti bine? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 23:21 
Neconectat

Tony , eu te intreb altceva ...de cate ori am luat bataie de la vranceni am spus vreodata ca nu mai particip sau nu v-am aratat respectul cuvenit ? de ce crezi ca mi-ar fi frica ? nu incerc sa stirbesc nimanui din meritele muncite . nu este vorba de mine si de tine in mod personal sau x sau y . vorbim de un sistem competitional gresit sau nu, dar clar in colaps .
degeaba pui in mana unei maimute, asa ca mine ,un I-phone . in cel mai bun caz il arunc daca nu incerc sa-l mananc mai intai .
consider ca sistemul asta inca nu ni se potriveste . nu stim ce sa facem cu el . copiem sisteme de afara dar uitam ca acelor oameni li s-au modificat cromozomii de atata pescuit . si la ce nivel . noi in pescuit suntem ceva gen insulele feroe in fotbal . si asa o sa ramanem daca nu promovam competitia . pai nu exista competitie daca nu sunt sanse egale . Oricata tehnica bunghesc ajung lihnit, epuizat si fara serviciu in a . acum tu il cunosti pe razvan , suna-l si intreaba-l cum s-a dus cu demisia in mana la seful lui pt a 2-a tura de concediu vara, doar ca sa vina la finala . pai astea sunt sacrificii egale ?

@ Nutzu.
pe crucea mea ca mai sincer de atat nu exista .
anul trecut m-a intrebat tony de ce nu vin la inter la ei . in conditiile in care ajvps deconta drumul si nu aveam nevoie de cazare pt ca faceam o ora jumate pana la ciuslea , aveam nada ....ma mai costau larvele ...fix pix ...dar am spus pas ! bun ma calificam si ...peste 3 sapt trebuia iar sa ,, sarutmana sefu , veti avea o scama ! ,, :lol: bun si ... peste inca vreo 3 sapt trebuia sa bat iar la usa lu sefu pt vreo 7-8 zile . banii lipsesc din ecuatia asta?
acum te rog sa-mi raspunzi si tu sincer ...
esti multumit de rezultatul tau de la mondiale ...chiar nu-ti dadeau lacrimile in drum spre casa cand te-ai prins ce destepti suntem noi romanii cu organizarea noastra rezultata tot in urma cererilor noastre , iar prostii aia pleaca mereu cu medaliile ?

Ultima oară modificat de Nitu V pe 06 Feb 2013, 23:26, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Feb 2013, 23:25 
Neconectat

stanciutoni scrie:
nu compara mondialele cu prima etapa a noului sistem la care participa oricine care plateste,d-le penibil

Sa stii ca Adi Suciu are dreptate chiar sint cativa retarzi in pescuitul stationar de competie. (spun cativa pebtru ca cei cu care am avut tangente mi se par foarte ok).
Adica totusi vi se pare mai corect sa donam bani pentru ecipa nationala si sa nu primim nimic in schimb? (ca parca era un anunt pe forum cu „ajutati echipa nationala”) cum ar fi onoarea de a pescui langa voi? Tousi banii care se strang sint pentru voi pentru ca 100% nu cred ca se va modifica foarte mult calasamantul primilor 15, evenual apar cativa noi din cei ce nu se calificau ca era mai mare concurenta din Bihor, Alba sau Vrancea.
Sa nu va imaginati ca daca particip imi fac sperante ca voi avea cine stie ce rezultate. Daca as participa as participa in primul rand pentru ca stiu ca fara bani nu su se poate obtine performanta in pescuitul stationar si ar fi o modalitate sa ajut ecipa nationala si cum spuneam sa primesc si ceva in schimb pentru ca in capitalism nimic nu este gratis (adica mai vad niste monturi, niste situatii in care altii au prin si eu nu si poate aflu si ce am gresit ... etc si imi inbunatatesc pescuitul de placere).Unii poate ar participa pentru ca cred ca au sanse da oricum ar fi scopul vostru principal ar trebui sa fie sa strangeticati mai multi bani pentru echipa nationala si sa luptati sa faceti parte din ecipa nationala. Si oricum altfel arata o pista cu 30 de concureni si altfel una cu 100.
Adica totusi daca incep sa se mai scimbe treburile si pe la noi si sa finanteze si Ministerul Sportului ( pentru ca este un sport si este echipa nationala) si AJVPS si se mai strang si din campionat atunci ecipa nationala ar avea bani de antrenamente pe rauri din alte tari etc.
Inca o chestie ce ar trebui facuta pentru a atrage cati mai multi bani in pescuitul stationar ar popularizarea. Cu cat este mai mediatizat cu atat va creste numarul pescarilor de stationar si cu cat creste numarul pescarilor de stationar va creste si cifra de afaceri din comercializarea sculelor de ststionar si cu cat creste cifra de afceri din pescuitul stationar vor creste sponsorizarile si daca sponsorizarile vor creste astfel incat un pescar de stationar cu rezultate sa poata trai doar din pescuit si testari de nada pentru sationar ( adica sa sfie
platit sa pescuiasca toata ziua ) cu atat vor creste sansele sa avem un campion mondial.
Daca luati 10 lacuri la nimereala veti vedea ca ca procentele stu cam asa 70% pescari de crap, 15% feeder si 15% stationar. Daca va uitati la rezultatele obtinute procentele sunt cam la fel, cele mai bune rezultate le au pescarii de crap.

Ultima oară modificat de Busuioc Alexandru pe 06 Feb 2013, 23:57, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Următorul

Ora este UTC [ DST ]