redlyne scrie:
Sint TIGANU (Lungu Ionel)de la mehedinti,dar postez de pe contul unui prieten(EU INCA NU AM).In primul rind trebuie sa se multumeasca tuturor echipelor pentru participare,pentru ca daca n-ar fi mai multe,n-ar fi competitie.Toate locurile trebuie ocupate de cite o echipa.Felicitari mai multe merita doar campionii.Imnul se cinta doar pentru locul 1,restul e legenda,asa ca ori locul 2,ori 8 e totuna.Il intreb pe poiana al mic(ATIT DE MIC,CA SI CUM AM SCRIS NUMELE),daca participau decit ENERGO,TRABUCCO SI SIBIUL,pe ce loc ieseau?Va spun eu: PE ULTIMUL.Care era marea lor performanta?Am vrut sa scriu rindurile astea ca sa-i raspund pustiului obraznic si prost crescut,care ne-a facut tigani,si sa-i amintesc,ca de bun ce e a stat mansea a 2-a si a 3-a pe margine si i-a aplaudat pe colegii lui care chiar sint pescari.
D-nule Lungu mai da ragaz "tinerei sperante a Romaniei in pescuitul stationar " 24 de ore sa ceara scuze ,fiecare o comitem.Scuzele sa fie publice cum au fost si ....( nu la telefon ,mesaj sau mail).Dupa cum i a felicitat si dl Ticairlandezul acum sunt barbati si nu mai trebuie sa se ascunda dupa fustele mamei...Barbatii raspund pentru ale lor....Cu scuze sau fara e mult prea tanar pentru genul asta de arogante ...Sa auzim de bine si fire intinse!