Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 23:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sondaj Structura Noua Campionat de Pescuit Stationar
MesajScris: 06 Feb 2013, 23:51 
Neconectat

Nitu V scrie:
acum te rog sa-mi raspunzi si tu sincer ...
esti multumit de rezultatul tau de la mondiale ...chiar nu-ti dadeau lacrimile in drum spre casa cand te-ai prins ce destepti suntem noi romanii cu organizarea noastra rezultata tot in urma cererilor noastre , iar prostii aia pleaca mereu cu medaliile ?

Eh, vezi mata, afirmațiile astea cu rezultatul românilor nu o să le auzi niciodată de la cei care au participat ci doar de la cei care stau aici și așteaptă rezultate. Au fost în trecut comentarii asemănătoare din partea unor concurenți de valoare, concurenți care după ce au ajuns la mondiale au realizat nivelul la care suntem noi românii, la pescuit.

Vă spun cu mâna pe inimă că eu cred cu tărie că vina nu e a noastră a pescarilor, nu e nici vina sistemului de pescuit ci doar a vremurilor de tranziție a generației noastre. Eu doresc la toată lumea pescărească să ajungă să se dea cu capul de tocul de sus ca să vadă pragul de jos.

Nu poți cere performanță de la oameni care practică pescuitul de competiție ca și hobby. În afară de Benzar, în țara noastră nu avem pe nimeni care să practice pescuitul la un asemenea nivel încât să facă față mondialelor și totuși asta nu înseamnă că o să ne resemnăm și nu o să mai mergem
Pai cum să mă compar eu care bag 1-2 zile pe săptămână la pescuit cu pescarii occidentali care bagă 200 de zile pe an la pescuit?? Cum contracarezi lucrul ăsta Nea Nițu??? Cum contracarezi experiența unor pescari care respiră pescuit în fiecare minut??? Cine să o contracareze? Eu care muncesc zi lumină ca să am ce mânca?
Așa cum am spus, singurul care se mai poate măsura prin experiență de pescuit, este Benzar dar și la el mai mult compensează experiența pe pistele internaționale.
Eu pot să fac un pariu cu oricine că rezultatele constante vor veni atunci când o să avem și nivel de trai cumsecade. Până atunci eventual doar ocazii de a mai scoate capul de jos. ȘI TOTUȘI, VISUL DE A INSISTA, DE A CONCURA ȘI DE A SPERA NU POATE SĂ NI-L IA NIMENI!!

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 00:09 
Neconectat

Busuioc Alexandru scrie:
stanciutoni scrie:
nu compara mondialele cu prima etapa a noului sistem la care participa oricine care plateste,d-le penibil

Sa stii ca Adi Suciu are dreptate chiar sint cativa retarzi in pescuitul stationar de competie. (spun cativa pebtru ca cei cu care am avut tangente mi se par foarte ok).
Adica totusi vi se pare mai corect sa donam bani pentru ecipa nationala si sa nu primim nimic in schimb? (ca parca era un anunt pe forum cu „ajutati echipa nationala”) cum ar fi onoarea de a pescui langa voi? Tousi banii care se strang sint pentru voi pentru ca 100% nu cred ca se va modifica foarte mult calasamantul primilor 15, evenual apar cativa noi din cei ce nu se calificau ca era mai mare concurenta din Bihor, Alba sau Vrancea.
Sa nu va imaginati ca daca particip imi fac sperante ca voi avea cine stie ce rezultate. Daca as participa as participa in primul rand pentru ca stiu ca fara bani nu su se poate obtine performanta in pescuitul stationar si ar fi o modalitate sa ajut ecipa nationala si cum spuneam sa primesc si ceva in schimb pentru ca in capitalism nimic nu este gratis (adica mai vad niste monturi, niste situatii in care altii au prin si eu nu si poate aflu si ce am gresit ... etc si imi inbunatatesc pescuitul de placere).Unii poate ar participa pentru ca cred ca au sanse da oricum ar fi scopul vostru principal ar trebui sa fie sa strangeticati mai multi bani pentru echipa nationala si sa luptati sa faceti parte din ecipa nationala. Si oricum altfel arata o pista cu 30 de concureni si altfel una cu 100.
Adica totusi daca incep sa se mai scimbe treburile si pe la noi si sa finanteze si Ministerul Sportului ( pentru ca este un sport si este echipa nationala) si AJVPS si se mai strang si din campionat atunci ecipa nationala ar avea bani de antrenamente pe rauri din alte tari etc.
Inca o chestie ce ar trebui facuta pentru a atrage cati mai multi bani in pescuitul stationar ar popularizarea. Cu cat este mai mediatizat cu atat va creste numarul pescarilor de stationar si cu cat creste numarul pescarilor de stationar va creste si cifra de afaceri din comercializarea sculelor de ststionar si cu cat creste cifra de afceri din pescuitul stationar vor creste sponsorizarile si daca sponsorizarile vor creste astfel incat un pescar de stationar cu rezultate sa poata trai doar din pescuit si testari de nada pentru sationar ( adica sa sfie
platit sa pescuiasca toata ziua ) cu atat vor creste sansele sa avem un campion mondial.
Daca luati 10 lacuri la nimereala veti vedea ca ca procentele stu cam asa 70% pescari de crap, 15% feeder si 15% stationar. Daca va uitati la rezultatele obtinute procentele sunt cam la fel, cele mai bune rezultate le au pescarii de crap.

Si daca va uitati si la posturile de profil si in orice revista de pescuit de la noi procentul este acelasi.

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 07:53 
Neconectat

M-am uitat un pic si la spinning.
http://www.lrs.ro
2 Divizii, Master (4o concurenti) si Open (peste 100, in care intra orice pescar doritor), fiecare cu cate 5 etape.

La fiecare etapa se plateste o taxa de participare intre 250 si 350 RON.

;)

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 08:17 
Neconectat

Ce legatura are sula cu prefectura Glukas ???
Ce cheltuieli ai la un concurs de stationar si ce cheltuieli ai la spinning.

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 08:42 
Neconectat

Alexandru, nu știu dacă ne cunoaștem, permite-mi să te tutuiesc. Deci, ceea ce expui despre spinning și crap nu este deloc relevant în discuția noastră. Nu poți compara cele trei discipline deoarece cu staționarul nu se poate compara nimic din punct de vedere al vechimii și a numărului de națiuni.

Uite aici rezultatele generale la crap (ține minte nr de națiuni participante, adică 10 constante): Ah, poți observa si rezultatele României care sunt de mijloc, cu excepția ultimului rezultat care este senzațional și îi felicit.

Ultima oară modificat de nutzu_z pe 07 Feb 2013, 08:58, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 08:43 
Neconectat

Și aici cele de spinning:

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 08:54 
Neconectat

Iar acum întreb și eu, cum D-zeu puteți face comparație între aceste discipline ținând cont că la Mondialele de staționar sunt de fiecare dată aproximativ 40 de națiuni? Cum puteți face comparație între aceste discipline când pentru staționar ai nevoie de un lot de minim 10 oameni ca să fie cât de cât ok??? Cum poți face o comparație între două stiluri axate pe specii distincte impuse și o disciplină care are ca țintă orice mișcă sub apă??? Ce logistică ai pentru spinning și crap și ce logistică ai la staționar??

Se vede că mulți pescari de pe aici nu țin deloc contactul cu această disciplină și vorbesc doar doar o trece iarna mai repede! Și se mai vorbește de reînvierea staționarului! Este de-a râsu' plânsu'!!!

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 09:10 
Neconectat

Relaxeazate Nuztu,iti creste tensiunea :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 09:37 
Neconectat

Așa ar trebui... Nu are rost să îmi răcesc gura aiurea... :(

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 09:56 
Neconectat

Am postat doar cum e la spinning, o alta competitie. O sa ma uit si la crap. Sunt doar info - nu am atasat niciun comentariu. Ce v-a deranjat de ati sarit asa in sus :lol: :lol: :lol: Habar nu am ce cheltuieli au baietii de la spinning, stiu ca premiul I la fiecare etapa este de cca. 1000 EURO :o 8-) Iar e doar info, fara comentarii.

Pai, Nutzule, nu e trist de-a binelea? Regina competitiilor de pescuit din Europa, pescuitul stationar, strange cei mai multi participanti, 40 de Natiuni, este cu 15 clase deasupra competitiilor celorlalte (spinning, crap etc.) si in Romania este cenusareasa pescuitului sportiv de competitie si lucrurile sunt bune (sistemul e nemaipomenit) :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Următorul

Ora este UTC [ DST ]