Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 17:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 23 Ian 2010, 10:25 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
lupei nelutu scrie:
La fazele pe oras in anii trecuti eu cu ajutorul unui prieten care se ocupa si el tot cu articole de pescuit am sponsorizat asa fara sa avem nici un interes numai pt. simplu fapt sa fie un concurs reusit, si fi sigur ca nu numai o molineta de 2 lei cum zici tu.
Deci daca se vrea se poate .

Corect Nelutule,de apreciat,dar la finala nationala, ce ia oprit pe... sa zicem Gigi sau pe Andrei sa ...premieze campionul ...sa le fi interzis AGVPS sa faca acest lucru :roll: :roll: :roll:

Eu sa sponsorizez :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. Tica trimite 100euro in cont la Agvps pt echipa nationala. Oare ii vad baietii?

Sus

MesajScris: 23 Ian 2010, 12:39 
Neconectat

Andrei Pop.....ca sa intelegi si tu :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 23 Ian 2010, 18:54 
Neconectat

Tica draga ! Nu inteleg la ce te referi ! N-am nici o postare pe acest topic. Oare sa ma fi confundat cu cineva ? Nu e problema . Cand ne vom vedea vom bea linistiti impreuna o butelie de vin. O dau eu ! Abia astept.

Sus

MesajScris: 23 Ian 2010, 19:03 
Neconectat

Tica scuze ! N-am citit corect despre ce era vorba. Se putea face , si se mai poate face acest gest dar trebuie din timp stabilita regula jocului. Nu cred ca nu s-ar fi gasit si inainte o modalitate. Adevarul este ca nimeni nu s-a gandit la asa ceva pana acum.Sa sti ca dau 2 butelii !

Sus

MesajScris: 23 Ian 2010, 19:11 
Neconectat
Moderator global

E vorba de Andrei Pop de la Energofish.

Sus

MesajScris: 25 Ian 2010, 02:48 
Neconectat

Pentru Andrei Pop

Andrei ,imi cer scuze, pentru ca folosindu-va numele, am creat o confuzie ,cred ca era mai bine sa fi scris doar denumirile firmelor ,dar asta e, acum e prea tarziu,inca o data scuze,si fi convins ca nu am avut nici o intentie rautacioasa.
In alta ordine de idei se pare ca am avut dreptate,nimeni nu a contactat nici o firma producatoare-in vederea obtinerii unei sponsorizari -iar prin bunavointa acestor firme sa sa poata premia campionii nationali.Se confirma in continuare ca Bentu si Mugurel sunt incapabili sa conduca destinele pescuitului romanesc de competitie.Pacat.

Sus

MesajScris: 26 Ian 2010, 10:56 
Neconectat

Gata? Atata a fost cu proiectul??? Au fost 2-3 opozanti si deja ati lasat-o balta???? Adica maruntisul este peste si crapul nu???

Sau va ajunge o finala A la Varsolt (sau altundeva), chia si cu 4 manse, si posibil un singur concurs anual pentru desemnarea campionului???

:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Sus

MesajScris: 26 Ian 2010, 11:01 
Neconectat
Moderator global

glukas scrie:
Gata? Atata a fost cu proiectul??? Au fost 2-3 opozanti si deja ati lasat-o balta???? Adica maruntisul este peste si crapul nu???

Sau va ajunge o finala A la Varsolt (sau altundeva), chia si cu 4 manse, si posibil un singur concurs anual pentru desemnarea campionului???

:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Crezi tu ca e doar atat? Proiectul asta nu a fost discutat doar pe net. George te credeam om serios :D ;)

Sus

MesajScris: 26 Ian 2010, 22:44 
Neconectat

frumoasa telenovela ! pe cind episodul urmator !? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 15:29 
Neconectat

Salut si felicitari pentru SITE!

ideea propusa la inceputul acestui topic ar fi cea mai corecta dar din pacate timpul si banii... nu ne lasa.

o varianta la care m-am gandit mai demult (imbunatatita dupa comentariile citite aici) ar putea suna cam asa:
1. se califica in Finala Nationala primii cinci concurenti de la fiecare concurs de traditie (Trabucco, Olympus, Sensas, ProfiMix, Cupa xx);
2. acesti 25 de concurenti (5x 5 Concursuri) impreuna cu cei 15 concurenti din divizia A vor participa la Finala Nationala organizata de AGVPS.
3. primii 15 clasati in Finala raman in A restul... de la capat.

in felul acesta poti ajunge in finala participand si doar la un concurs daca ai iesit in primii cinci.

pentru a se inlatura orice suspiciune si jocuri de culise, se ia in calcul prima calificare, adica daca la primul concurs ai iesit pe unul din cele 5 locuri care iti asigura calificarea in Finala si la un concurs urmator ai iesit iarasi intre primii cinci, se califica si locul sase, daca si persoana care ocupa locul acesta este deja calificata dintr-un concurs anterior, se califica locul 7 si asa mai departe.

cred ca ar putea fi o varianta de tranzitie de Campionat National.

spor la treaba in continuare,
marius birla.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]