Tibi scrie:
GIGI scrie:
Oare daca Tibi Pante'lie nu iesea pe primul loc cu , cantitatea aia mare de peste folosind numai nazi secrete , ce discurs ar fi avut ???
spun asta ca il stiu mare carcotas si am ramas surprins cat de galant a fost cu laudele .....
Oare pe aceasta cale a vrut sa multumeasca sponsorilor ??
Moi , Gigi Noroiu
...eu nu am avut nici o nada secreta...daca ai fi fost atent , ai fi observat ca toti ocupanti podiumului au folosit aceiasi nada...deci , nu cred ca a fost secreta(din moment ce o stia si Brola
)...ca sa nu luam dex-ul sa dam definitia "secretului"...daca nu ai aflat inca....eu sunt singurul meu sponsor ... au fost persoane care m-au intrebat ce nada am folosit(aia secreta de care zici tu)...ce era sa le zic?....cum ma cunosti, nu puteam sa le zic decat , doar adevarul...cum ti-am zis si tie cand a fost cazul...deci , nu-mi forta mana
...
P.S. Postarea ta am luat-o ca pe o actiune din lipsa ta de pe forum din ultimul timp(doar ca sa vedem ca esti viu
) ...asa ca te consider in continuare amicul meu
...Rancu Tiberiu Pantelie
[/quote
Da ..ai drepatate am uitat ghilimelele de rigoare la ,,secreta''si de acea mai amenintat cu dex-ul... Sa stii ca am vazut ce ai scris in legatura cu nada (combinatia ) dar am crezut si am sperat totusi ca ai folosit ceva secret de ai prins atat de mult peste
....asa sa ma si consideri in continuare