nutzu_z scrie:
Referitor la managerul de echipa, parerea mea e ca acesta nu trebuie sa aiba nici o legatura de afaceri cu un anumit brand. Cu tot respectul, dar nici Gigi Moroiu, nici Andrei Pop sau nici un alt reprezentant de firma de distributie nu ar trebui numiti intr-un asemenea post deoarece ar dezlantui o gramada de discutii. Intr-un asemenea post ar trebui un foarte bun logist iar cel mai bun din tot ce am vazut pana acum este Radu Prisecariu. Este doar un exemplu despre ce ar trebui sa fie un manager.Si ar mai fi si altii...
Din pacate Radu depinde financiar foarte mult de Energo , deci nu este o alegere , cu nu este o alegere nici un om care are relatii comerciale cu vre-un brand de pescuit din Romania.
In aceste posturi eu vad oameni cu autoritate si cu independenta financiara extra pescuit ,care nu traiesc din activitati colaterale pescuitului , si care nu pot fii influentati intr-un fel sau altul de firmele de profil din RO dar , care sa fie in relatii bune de amicitie cu aceste firme . Exemplu : Tudose , Baltac.