Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 06:59

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 19 Oct 2011, 21:32 
Neconectat

...cred ca diferenta e ca unii de pe aici nu stiu sa aprecieze si incearca sa strice ceva ... nu stiu ce se urmareste acum..?!
Dar baietii e buni orice s-ar zice :!: ;)

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 06:30 
Neconectat

Nimeni nu vrea sa strice nimic.Cautand pe acest forum am aflat cu stupoare ca la finala under 22 din 2010 pe locurile 3 si 5 au fost Burileanu jr respectiv Alexici jr, cei din cauza carora s-a ajuns la aceste discutii.Aceasta fiind realitatea,pot intelege reactia celor de Mehedinti.Pacat este ca am inteles ca Burileanu jr nici nu a mai fost la finala pe acest an.

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 09:26 
Neconectat

silk scrie:
Jo1nT scrie:
Nu a adunat 6-7 baieti, si-a adunat prietenii si a facut echipa...cum de unii care concurau in alta parte ...acum concureaza la Sibiu ???

Ete ca aici o nimerisi .... intr-o echipa chiar trebuie sa fie toti prieteni. Asa ca daca tu sau altul nu sunteti prieteni cu ei doar ati fi stricat echipa. Aici ai dreptate 100%.
Cine are valoare va fi cooptat in continuare in echipa Sibiu (vezi Adi Farkas de la Salaj) ca vrei tu ca nu vrei.
De ce nu a fost nici un tanar valoros de la Mh la concursul pe echipe 2011? Am fost acolo si n-ati aparut niciunul... chiar erati asteptati.... sau dl. Baltac si-a dat seama de valoare si a preferat sa va lase sa va coaceti inca vreo 4-5 ani?

Nu stiu cine sunteti...dar cred ca mai mult de 1 an 2 prin ale pescuitului nu aveti....
Nici nu ma chinui sa va explic....

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 09:29 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Aschioape florin scrie:
ii si vad la stinga si la dreapta mea in standuri ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Te anunt,pe aceasta cale . ca nu mai ai loc in echipa nationala!!! :o ....Alexici, fiu, te va inlocui si noi toti speram cu "succes"!!! :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Dupa cum spuneam, sunteti doar niste clovni...nimic mai mult

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 09:39 
Neconectat

cucu marius scrie:
Nimeni nu vrea sa strice nimic.Cautand pe acest forum am aflat cu stupoare ca la finala under 22 din 2010 pe locurile 3 si 5 au fost Burileanu jr respectiv Alexici jr, cei din cauza carora s-a ajuns la aceste discutii.Aceasta fiind realitatea,pot intelege reactia celor de Mehedinti.Pacat este ca am inteles ca Burileanu jr nici nu a mai fost la finala pe acest an.

Nu....reactia mea nu este pentru mine, am spus'o si ma repet. Nu am vrut sa ma duc la aceste mondiale...In schimb, corect ar fi fost sa se duca la mondiale Burileanu, pentru ca la sedinta de la Bucuresti s-a stabilit ca se califica primii 3 concurenti, iar cine spune ca nu e asa nu are nici cel mai mic gram de respect pentru restul concurentilor care vin la finala nationala..
Dar nu este nici o problema, de anu aceasta am refuzat sa ma duc la finala...pentru ca nu mai vad rostul...

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 09:45 
Neconectat

sapsiluap scrie:
...cred ca diferenta e ca unii de pe aici nu stiu sa aprecieze si incearca sa strice ceva ... nu stiu ce se urmareste acum..?!
Dar baietii e buni orice s-ar zice :!: ;)

Eu credeam ca doar MH a avut o eroare de campion nationala la sperante si credeam ca asa ceva se intampla o data la 1000 de ani, dar aceasta eroare s-a intamplat mai repede decat credeam, si mai rau de atat s-a intamplat si pentru locul 2....

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA APULUM editia VI - DORIPESCO 7,8,9 OCT.
MesajScris: 20 Oct 2011, 10:21 
Neconectat

Asa cum suntem noi niste erori ,asa sunteti si voi niste accidente genetice si ipotente in concursurile de pescuit.... ,care stiu doar sa jigneasca...

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 11:12 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Aschioape florin scrie:
si asta daca are bani !

Si echipament binenteles...Adi, sa te apuci sa te dotezi de pe acum...minim 5 kituri de 4m.

Nu cred ca a fost vreodata problema kiturilor, sau a echipamentului. :?

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA APULUM editia VI - DORIPESCO 7,8,9 OCT.
MesajScris: 20 Oct 2011, 11:36 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Asa cum suntem noi niste erori ,asa sunteti si voi niste accidente genetice si ipotente in concursurile de pescuit.... ,care stiu doar sa jigneasca...

baieti u22

1 alexandru vlad octavian 166g 7 224g 7 1394g 6
2 madaras jozsef 0 8,5 1089g 2 2317g 3
3 lupascu alexandru 0 8,5 155g 9 621g 8
4 koszorus botond 827g 3 352g 5 3320g 1 9 II VICECAMPION
5 Gavan Alex 318g 5 196 8 1436g 4
6 Aldea Adrian 1302g 1 508g 4 2367g 2 7 LOCUL I CAMPION 2011
7 Ispas Paul 623 4 281g 6 576g 9
8 Mateescu Dan 220g 6 1139 1 1406g 5 12 III
9 Poiana Doru 1127 2 518g 3 978g 7 12 IV

E autocaracterizare ????

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 11:38 
Neconectat

Pentru Cucu Marius si nu numai.Uite cea ma buna sinteza pe care am vazut-o, pe forumurile romanesti, despre un rezultat de la Mondiale.Postare scrisa de Bogdan Constantinescu, dupa CM de anul trecut.

Nu vreau sa raman dator cu niste explicatii vis-à-vis de campionatul mondial din Italia U22 , mentionand si lucrurile bune si lucrurile mai putin bune petrecute pe parcursul acestui concurs .

@ Bogdan

Incep cu lucrurile mai putin bune :

-lipsa bazei de selectie a concurentilor (asta e o mare problema a sistemului competitional romanesc in ceea ce priveste junioratul si femininul)
-dotare aproximativa a concurentilor (cu 3 kituri de marimi diferite , cu juvelnic gaurit,cu lipsa bara frontala scaun,cu lipsa linii, carlige, plute, fire adecvate pescuitului propriu-zis si multe altele ) nu ai ce cauta la un campionat mondial .
-carente majore in a tine pur si simplu roubesiana in mana ca sa nu mai zic de match .
-neindemanare in montatul instalatiei in stand ( cu greu s-au incadrat in 2 ore de pregatire insa in a2a zi de concurs au fost progrese vizibile)
-nu stiu sa faca o linie corecta sau sa lege o struna (majoritatea nici macar nu aveau o unghiera sau un cutter pentru taiat firul , majoritatea il taiau cu dintii )
-lipsa liniilor competitive facute de acasa
-lipsa cu desavarsire (exceptie Baba aprox. ) , a carligelor legate

-din lipsa acestora enumerate mai sus a rezultat si lipsa de mobilitate in alternanta distantei de pescuit (majoritatea dintre ei aveau un singur kit pentru 13 m cu o singura linie si pe acela il incurca la prima lansare )
-nu s-a inteles corect strategia de pescuit ( aici si eu si Radu avem mare parte din vina , nu am reusit sa ne facem corect intelesi , sau de vina o fi si strategia paralela pe care au facut-o 2 dintre ei )
- nu mai vorbesc de pescuitul la 50 m (pericol mare)

-Una peste alta s-a vazut lipsa orelor de pescuit in regim de concurs de inalt nivel , incepand de la amenajarea standului pana la asezarea liniei pe apa (baietii au luat exemplul prost a lui Benzar care vine la un concurs cu 2 kituri, o linie si castiga concursul , NU AU INTELES CA BENZAR ARE CAPACITATEA SI CUNOSTINTELE DE A SE ADAPTA PE LOC IN FUNCTIE DE COMPORTAMENTUL PESTILOR SI NU EZITA SA CREEZE PE LOC O ALTA LINIE , UN ALT STIL DE PESCUIT , UN ALT FEL DE NADIT ETC ETC … IN FUNCTIE DE CE ARE IN FATA IN ACEL MOMENT .(asta se numeste TALENT) si nu se poate compensa decat cu multa pregatire si antrenament anterior .Omul are foarte multe ore de pescuit in fel si fel de stiluri pe multe ape .

LUCRURILE BUNE

-baietii au fost uniti
-nu am vazut certuri intre ei , nici macar animozitati minore
-a fost o atmosfera placuta ,vreau sa cred ca toti am invatat ceva din aceasta deplasare (desi pentru mine a fost un dush rece )
- nu pot sa nu-l mentionez pe Doru Poiana (chiar daca e baiatu lu’ tata) care a fost singurul care a ascultat cat de cat indicatiile mele si ale lui Radu . Asta s-a vazut si in punctele obtinute de el .

CIRCUMSTANTE ATENUANTE

-baietii au participat pentru prima data la un campionat mondial
-au participat pentru prima data intr-o echipa (care este altceva fatza de individual)
-ceilalti concurenti s-au prezentat ca niste echipe rodate cu pregatire si logistica FIX egale cu a echipelor de seniori (Italia , Anglia ,Olanda etc ) , nu mai vorbesc de faptul ca au fost individual secondati de parintii lor , fosti sau actuali campioni mondiali .

ASPECTE CARE TREBUIE INVATATE IN VIITOR

-alegerea cu grija a concurentilor (nasol ca nu avem baza de selectie U22 )
-obligatoriu multiple antrenamente acasa
-antrenamente in regim de campionat mondial cu ceasul in mana
- cu dotare
- impachetat , despachetat
- colat viermi
- udat pamant
- preparat nada ( invatat mecanica nada )
- facut linii profe.
- tinut roubesiana in mana
- lansat si nadit cu matchul la punct fix
- etc
- etc
- ….

-asistati de un antrenor care stie ce sa le ceara si sa nu ii menajeze ( fara gluma trebuie armata curata )

PARTEA FRUMOASA

-cel mai mare castig pentru pescuitul romanesc este domnul Ion Poiana , paradoxal de modest nici pe departe nu s-a dat pescar desi stie pescuit , a reusit acolo unde nu se pot lauda multi , adica a atras sponsorizari si aici il las pe dansul sa scrie numele sponsorilor care nu au fost putini
- Ion Poiana un foarte bun organizator si administrator desi nu ai zice DAR privind de sus si in ansamblu nu ai cum sa nu remarci ca niciun fir de praf nu se misca fara stirea si aprobarea dumnealui , mai mult decat atat am avut mana libera sa cumparam absolut tot ce ne-a trecut prin cap pentru a pescui optim , nu s-a pus nicio secunda problema banilor chiar daca l-a sfarsit s-a depasit bugetul care nu a fost mic si domnul Poiana a suportat diferenta ( sincer nu mi s-a parut corect vis-à-vis de rezultat)
- realitatea e ca am avut parte de cea mai buna logistica pe care am vazut-o

MULTUMESC

- sponsorilor
- Poiana Ion
- Benzar
- Petruta Lucian ( un castig de viitor pentru pescuitul romanesc international )
- Gigione Crainicione ( nu degeaba a fost la multe campionate mondiale)
- DADY(a fost singurul care a dat informatii corecte despre pista,prin dl Gabriele)
- Celor care ne-au criticat constructiv

CONCLUZIE

-pentru a avea performante la un campionat mondial (valabil pentru toate categoriile ) trebuie sa devenim PROFESIONISTI
-asta inseamna :
- talent
- antrenament ( zile multe multe… de pescuit )
- cunostinte temeinice in domeniu
- dotare
- sponsori
- daca ceva din cele 5 puncte scartzaie sa nu avem pretentii ( a zburat puiul cu atza ca daca ai ceva talent vine si rezultatul ) MUNCA E TEMELIA
-asta e valabil in orice activitate

-sunt convins ca anul viitor cu ajutorul domnului Poiana nu avem cum sa nu facem un rezultat multumitor (oricum mai bun ca anul acesta) cu sau fara mine
-sincer imi pare rau pentru rezultatul obtinut

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]