Gigi a zis
Citat:
Pichiule ce ai vrea sa-ti dea Eugen viermi cu 18 ron sau sa-ti taie factura cu 35 ron ??
Ai perfecta dreptate Gigi. Am muscat-o si eu cu viermii si larvele, ca tot de la ei am cumparat, dar ce sa facem, daca astea sunt preturile la ei. In schimb sunt convins ca si 2 Ft daca erau kg-ul, ei tot dadeau factura, pentru ca ei considera ca e normal sa fie asa.
Cu taxa nu m-am referit nici la Cupa Trabucco si nici la Energofish, asa cum bine a sesizat si Glukas. Ma refeream strict la Cupa Tubertini Ed.II-a de la Varsolt, unde s-a sarit de la 180 ron anul trecut la prima editie la 300 ron anul acesta, adica aproape dublu, in conditiile in care premiile au ramas aceleasi, iar taxa de balta zero. Aceea taxa de acces pe baraj (in care eu sincer nu cred), chiar daca ar exista nu poate fi atat de mare comparativ cu taxa de pe balta Sacel de anul trecut. Nu vreau sa o supar nici pe D-na Vera (desi sunt convins ca e suparata pe mine), dar nu am fost singurul nici pe forum si nici in afara lui care am sesizat acest lucru.
Cei care cunosc putin limba maghiara si au vizitat forumurile unguresti legat de acest concurs, au putut constata ca destui pescari maghiari au fost mahniti de-a dreptul si pentru aceasta taxa de 160 ron, pe care au considerat-o foarte piperata spunand ca ar fi suficient si jumatate.
Nu este parerea mea, este a lor. Eu doar o supun dezbaterii, ca de aia suntem pe un forum de profil sa putem discuta problemele cotidiene legate de pescuit. Nu acuz pe nimeni. Discutam doar.
Gigi! Stii bine ca sunt fan Trabucco (declarat) si nu as putea sa te supar vreodata cu ceva pentru cat de mult mai ajutat. Imi cer scuze daca s-a inteles altfel decat as fi vrut!