Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 23:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 19 Sep 2011, 21:16 
Neconectat

nutzu_z scrie:
scoty scrie:
E recordul tau dl Nutu!Personal am prins si 16,80kg la rubisca si tot nu-i record national! 8-) 8-) 8-)

In rest totul e poveste!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 21:20 
Neconectat

Poze iti trimit,poimaine ma duc pregatit cu aparatul de filmat la o balta de 1ha langa Mures, populat cu salonte la 20kg si iti fac si o filmare!Apropo cati mp are balta unde ai prins crapul?Vije posteaza ceva poze ca nu stiu sa micsorez! ;)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 21:21 
Neconectat
Moderator global

Poze de la Florin Aschioape ....

Fişiere ataşate:
Picture 1065.jpg
Picture 1065.jpg [ 177.17 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 1064.jpg
Picture 1064.jpg [ 201.87 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 1056.jpg
Picture 1056.jpg [ 192.57 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 1045.jpg
Picture 1045.jpg [ 162.7 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 1026.jpg
Picture 1026.jpg [ 183.69 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 1020.jpg
Picture 1020.jpg [ 208.14 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 991.jpg
Picture 991.jpg [ 191.54 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 988.jpg
Picture 988.jpg [ 183.88 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 985.jpg
Picture 985.jpg [ 159.01 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 978.jpg
Picture 978.jpg [ 188.1 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 977.jpg
Picture 977.jpg [ 154.84 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]
Picture 958.jpg
Picture 958.jpg [ 204.68 KiB | Vizualizat de 4935 ori ]

http://pescuitstationar.blogspot.com/
Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 21:36 
Neconectat

D-NA Ispas multumim pentru ajutor. Am trecut in dreptul fiecarui concurent echipa din care face parte. Pe d-l Marginean Dorin nu l-am gasit in listele expuse, dar prin eliminare am dedus ca face parte din echipa - AJVPS CLUJ.
Foarte interesant ca nu au participat capitanii echipelor pozitionate pe locul I si II, respectiv d-nii Benzar Zsolt si Suciu Adrian.
P.S. - Sper ca am completat corect. Daca sunt greseli, imi prezint scuze anticipat.

Fişiere ataşate:
Finala Echipe Varsolt 2011.xls [84 KiB]
Descărcat de 452 ori
Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 21:45 
Neconectat

redlyne scrie:
Sint TIGANU (Lungu Ionel)de la mehedinti,dar postez de pe contul unui prieten(EU INCA NU AM).In primul rind trebuie sa se multumeasca tuturor echipelor pentru participare,pentru ca daca n-ar fi mai multe,n-ar fi competitie.Toate locurile trebuie ocupate de cite o echipa.Felicitari mai multe merita doar campionii.Imnul se cinta doar pentru locul 1,restul e legenda,asa ca ori locul 2,ori 8 e totuna.Il intreb pe poiana al mic(ATIT DE MIC,CA SI CUM AM SCRIS NUMELE),daca participau decit ENERGO,TRABUCCO SI SIBIUL,pe ce loc ieseau?Va spun eu: PE ULTIMUL.Care era marea lor performanta?Am vrut sa scriu rindurile astea ca sa-i raspund pustiului obraznic si prost crescut,care ne-a facut tigani,si sa-i amintesc,ca de bun ce e a stat mansea a 2-a si a 3-a pe margine si i-a aplaudat pe colegii lui care chiar sint pescari.
intradevar termenul de tigan este unul invechit poate nu trebuia sa il folosesc , imi pare rau ca v-am numit tiganii mai nimerit era termenul de nesimtiti si aici banuiesc ca este toata lumea deacord cu mine ;) (cei care nu stiu despre ce este vorba ii rog sa se abtina) in primul rand tot anul asta ni s-a spus ca noi suntem o echipa ADUNATA DE PRIN SANTURI si ca cei de la mehedinti sunt mari si tari , in al doilea rand indiferent pe ce loc iesi la finalul unui concurs ar fi de bun simt sa vi la festivitatea de premiere(ca sa nu mai vorbim de prost crescut) in al treilea rand la doua campionate mondiale si 3 finale pe echipe am stat doar odata pe tusa si anume duminica, pana acum am 3 ani de cand particip la concursuri si eu zic ca pentru inceput ma-m descurcat acceptabil .

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 21:56 
Neconectat

scoty scrie:
Poiana Doru scrie:
vijelie scrie:
felicitari energo.... ma intreb echipa pensionarilor veseli din Mehedinti pe ce loc au iesit :twisted: :mrgreen:

aia is ultimi ... pe ce loc te asteptai sa fie? mai aveau umpic si faceau maxim de puncte :!:

Esti c-am nesimtit Dorule,eu zic sa ceri iertare si scuze pana nu-i tarziu de la echipa din Mehedinti! :oops: :oops: :oops: Dar dupa mine e tarziu!Cred ca te alegi cu cateva suturi in fund si asta numai in cazul cel bland!Crezi ca daca stergi din postare scapi cu basma curata,sper sa vada tatal tau!
Felicitari echipelor concurente!
Faptul ca aveti o oarecare varsta nu va da dreptul sa deschideti gura aiurea, am sters din postarea initiala pentru ca am realizat ca sunt vreo 2 oameni in echipa aia care nu merita sa fie facuti tigani ;) in al doilea rand de ceva mai multa vreme raspund pentru cea ce fac asa ca scriu ce vreau , daca aveti ceva de completat ar fi o idee sa vorbim pe privat poate povestim mai in detaliu ;) in rest multa sanatate ;)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 21:59 
Neconectat

In numele echipei Sibiu din care , Doru face parte , ne cerem scuze ptr postarea facuta ieri fata de echipa Mehediti,de componentul echipei noastre(desi a facuto in mod personal).

Orice ar zice altii, Doru multumim pentru efortul depus atat in cele doua zile de concurs , cat si in ultima zi in care ai fost rezerva(capitan).A fost ziua decisiva si a contat ceea ce ai facut pe langa cei din standuri.Kilometrii facuti nu au fost in zadar.
Bravo Doru, Luci, Alex, Adi,Paul,Boti.
Multumim stimate domnule Poiana.
Multumim tuturor echipelor de intrecere, tuturor concurentilor si nu numai,si celor care ne-au ajutat cu ce au putut.Multumim echipei din Vrancea ptr lupta frumoasa si sportiva dusa ptr locul 3 pana la ultima cantarire.
Multumim D-nei Vera si stimatului ei sot , dl. Viky.
Personal vreau sa le multumesc domnilor Radu Prisecariu si Benzar Z.
Si de mentionat echipa Sibiului este singura de pe podium nesustinuta de o mare firma de articole de pescuit.Bravo baieti.Asta e valoare.
Felicitari tuturor.
Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele competitii si prieteni.Este doar o intrecere sportiva
Cu prietenie Alex Mares

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 22:06 
Neconectat

Alex cu toata stima iti spun ca parea echipei e umpic alta decat a ta ;) deci cu scuzele esti umpik pe langa subiect ;)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 22:12 
Neconectat

ce aveti ? s-a umflat TTX-ul in voi ? lasati-o moarta ...subiectul nu merita nici macar atentie ! ;) e destul ca stim noi !

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 22:19 
Neconectat

Felicitari echipelor concurente![/quote]Faptul ca aveti o oarecare varsta nu va da dreptul sa deschideti gura aiurea, am sters din postarea initiala pentru ca am realizat ca sunt vreo 2 oameni in echipa aia care nu merita sa fie facuti tigani ;) in al doilea rand de ceva mai multa vreme raspund pentru cea ce fac asa ca scriu ce vreau , daca aveti ceva de completat ar fi o idee sa vorbim pe privat poate povestim mai in detaliu ;) in rest multa sanatate ;)[/quote]

Ce o sa am de comentat o sa-ti zic intre 4 ochi,vad ca esti mare si tare o sa vedem,am terminat!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]