redlyne scrie:
Sint TIGANU (Lungu Ionel)de la mehedinti,dar postez de pe contul unui prieten(EU INCA NU AM).In primul rind trebuie sa se multumeasca tuturor echipelor pentru participare,pentru ca daca n-ar fi mai multe,n-ar fi competitie.Toate locurile trebuie ocupate de cite o echipa.Felicitari mai multe merita doar campionii.Imnul se cinta doar pentru locul 1,restul e legenda,asa ca ori locul 2,ori 8 e totuna.Il intreb pe poiana al mic(ATIT DE MIC,CA SI CUM AM SCRIS NUMELE),daca participau decit ENERGO,TRABUCCO SI SIBIUL,pe ce loc ieseau?Va spun eu: PE ULTIMUL.Care era marea lor performanta?Am vrut sa scriu rindurile astea ca sa-i raspund pustiului obraznic si prost crescut,care ne-a facut tigani,si sa-i amintesc,ca de bun ce e a stat mansea a 2-a si a 3-a pe margine si i-a aplaudat pe colegii lui care chiar sint pescari.
intradevar termenul de tigan este unul invechit poate nu trebuia sa il folosesc , imi pare rau ca v-am numit tiganii mai nimerit era termenul de nesimtiti si aici banuiesc ca este toata lumea deacord cu mine
(cei care nu stiu despre ce este vorba ii rog sa se abtina) in primul rand tot anul asta ni s-a spus ca noi suntem o echipa ADUNATA DE PRIN SANTURI si ca cei de la mehedinti sunt mari si tari , in al doilea rand indiferent pe ce loc iesi la finalul unui concurs ar fi de bun simt sa vi la festivitatea de premiere(ca sa nu mai vorbim de prost crescut) in al treilea rand la doua campionate mondiale si 3 finale pe echipe am stat doar odata pe tusa si anume duminica, pana acum am 3 ani de cand particip la concursuri si eu zic ca pentru inceput ma-m descurcat acceptabil .