silk scrie:
Jo1nT scrie:
Nu stiu cine sunteti...dar cred ca mai mult de 1 an 2 prin ale pescuitului nu aveti.... Nici nu ma chinui sa va explic....
Probabil am atatia ani in ale pescuitului cati ai tu in total asa ca mai bine nu te chinui ca oricum te chinui degeaba
Dar de ce toti ocoliti raspunsul la intrebarea - unde ati fost voi toti juniorii aia buni din Mh la concursul pe echipe? De ce nici ai vostri nu va baga in seama daca sunteti asa de buni?
Ma refeream ca nu cred ca aveti prea multi ani in ale concursului, si mai ales in ale finalelor de sperante...
Ca sa va bucure mai mul,t nu am fost nici la finala natioanala la sperante, am refuzat, intr-o discutie cu tatal meu , de ce nu merg la finala, am zis ca ma PISH pe ea de finala ( sper sa nu ia nimeni personal aceste cuvinte, dar asta mi-a fost reactia) , nu merg acolo doar de dragu plimbarii si dupaia sa fiu furat de altii !!! Nu cred ca tre sa dovedesc nimanui cat de bun pescar sunt sau nu sunt...
Cat despre echipa MH, aceasta echipa este alcatuita in fiecare an cu cateva greutati de niste oameni care se duc la concurs din placere, care nu au nici o pretentie la podium, se duc doar de dragul participarii...Iar noi nu vrem sa facem parte din aceasta echipa..