Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 22:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Unde ati dori sa fie concursurile in 2010?
MesajScris: 28 Noi 2009, 19:45 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
hai sa facem o lista si poate facem o propunere la cei de sus , ca nu se stie :roll: :roll: :roll:
1. Ghioghiu Andrei
2.Lupei Nelutu
3. Romica Barsan
4. Radu Prisecaru
5. Adi Suciu
6. Tudor Bodocan
7. Alin Tudose
8. Stefan Szatmari

Nr. 5 6 7 8 sa nu-mi comentati ca va administrez
Alt argument pt Ajvps ar fi ca nu vor mai cheltui bani. :!: :!:

Este un argument bun pt AJVPS CA NU vor cheltui bani ....dar atunci cine-i va cheltui

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 19:55 
Neconectat

In turneul AvP la spinning s-au format mai multe echipa peste 8 cred, facandu-se un concurs si pe echipe (la general) . Membrii echipelor participa la fiecare etapa din bani echipei si sopnsorilor echipei . Iar ajvpsul nu cred ca face multe lucruri .

E o idee buna cea cu mai multe etape open , dar daca o sa fie acceptata ideea aceasta a etapelor o sa se rareasca si o sa se "siteze" pescarii , nu toti avand un sponsor si bani necesari participarii la minim 5 etape.

Ar fi vis ca ajvpsul sa dea ceva :oops: la fieacre etapa :!:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 20:01 
Neconectat

radupris scrie:
.DECI vor fi 3 mari etape mai putine!Interjudetenele(si etapele pe club si pe judet),finala A si finala B,vor disparea!

Gandesti sau doar vorbesti serios :?: :!: :?: :!: :?: :!:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 20:10 
Neconectat

Daca aceste etape, fiind pe piste private, costul va fi mai mare. Nu toti pescarii vor avea un sponsor precum nu cred ca un sponsor mare va fi dispus sa plateasca numai taxa de balta pentru fiecare pescar, la fel sta treaba si cu patronul unei belti, nici el nu cred ca va fi dispus sa lase 30-40-50 de pescari pe balta, 3 zile pe gratis, sumele sunt astronomice, la fel si pierderile din partea patronului de balta, iar in perioada asta de declin financiar, cam greu de crezut. Astfel, din pacate se vor sorta pescarii in primul rand pe baza financiara, apoi cei care-si permit sa participe pe buzunarul propriu se vor sorta pe parcurs. Trebuie gandita bine miscarea, eventual sa se organizeze pe pistele AJVPS-urilor, macar nu se mai pune costul taxei de zi, piste gen Medgidia, Calarasi, Varsolt. Din ce am inteles, se vorbeste cum ca anul viitor apele vor reveni AJVPS-urilor, iar permisele ANPA vor fi eliberate numai prin asociatiile de pescuit.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 20:38 
Neconectat

Un campionat cu mai multe etape se poate face, dar nu in acelas timp cu vreo cupa care sa fie considerata etapa pt ca nu poti canta 1234 cupa si campionatu :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 21:18 
Neconectat

vorbim de campionat national; va plingeti ca unii nu au bani
din cate stiu eu sistemul de pina acum impune concursuri de calificare, destul de multe la numar,care (daca vrei sa ajungi in finala)trebuie tratate f. serios din p.d.v. financiar si in final , ajungand campion , primesti 300 ron premiu
prin sistemul nou , ca sa ajungi campion,vei trece prin tot atitea concursuri,cu acelasi efort financiar, dar va trebui sa faci rezultat=premii oferite de organizatori=ceva mai mult decat300ron(vezi premiile de la SENSAS, TRABUCCO, PROFI MIX)
ce s-a facut pina acum= bani aruncati pt. felicitari,glorie si onoare;cei(cu pretentii) care au participat pina acum , va asigur ca "au simtit la buzunar",iar daca nu schimbam ceva, incet nu vor mai fi concurenti in acest campionat.
sa nu uitam ca rezultatul la 1 singur concurs nu reflecta neaparat performantele sportive(vezi divizia B pe anul 2010,o parte din ei, nu de mult ,ne-au reprezentat peste hotare)
daca vi se par multe 5 concursuri pt a stabili lotul national,atunci ce pretentii sa avem la mondiale?
ps. AJVPS, au voie sa sponsorizeze sportivii ce reprezinta o asociatie(cu taxe de participare,nada,etc) ,daca o fac sau nu , asta depinde de ei

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 21:20 
Neconectat

Pai voi nu vedeti cine si-a trecut numele pe lista....INTROVERTITII SI REFUTATII(desi nu stiu ce inseamna,da suna bine :oops: :oops: ) care s-au saturat sa faca in fiecare an caruselul intre divizia A si B si s-au gandit ca e mai bine sa adune si... Insuccesele ...de pe la Openurile pe care le mai frecventeaza...si poate se mai scot... :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 22:36 
Neconectat

HA HA HA ce am mai ras.
Propun ca la topicul asta sa nu mai aiba acces sa scrie decat cei care au participat efectiv la calificari care sant divizionari A sau B nu sa vina toti tradatori care au plecat cand au simtit ca e greu in tarusoara asta noastra . Auzi cica Tica Irlandezu , Gigi Spaniolul , Pisti Italianul si alti estraheri care numai dau contre pe aici caci la concursuri vin numai daca se nimereste sa aiba concediu in luna aia si gaseste bilete la avion la pret bun

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 23:13 
Neconectat

Ha Ha Ha ,Nelutule,ce gluma buna.Hai lasa povestile si treci mai bine si explica cum se realizeaza idea,aaaa...si tu ai avut ...colapsuri...da eu le-am pus pe seama deselor plecari in ...tarile staine...si concentrarii reduse :lol: :lol: :lol: ...in perioada respectiva :oops: :oops: ...asa ca traiasca ...Strabucco...si mostenitorii lor :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 23:43 
Neconectat

:lol: :D :lol: :D :lol: :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]