Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 06:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 13 Dec 2010, 12:58 
Neconectat

Si mie imi place varianta cu Radu ;) dupa cate il cunosc, e un baiat foarte ok si nu cred ca s-ar compromite cu asa ceva (sa tina partea cuiva)
Doar o singura sugestie as avea pentru el, sa fie mai hotarat si sa bata cu pumnul in masa cand ii cazul si asta o zic datorita faptului,ca are foarte mult bun simt si uneori tace mai bine decat sa faca "scandal".Eu asa vad lucrurile ;) poate ma insel .

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 13 Dec 2010, 15:34 
Neconectat
Moderator global

pami scrie:
Si mie imi place varianta cu Radu ;) dupa cate il cunosc, e un baiat foarte ok si nu cred ca s-ar compromite cu asa ceva (sa tina partea cuiva)
Doar o singura sugestie as avea pentru el, sa fie mai hotarat si sa bata cu pumnul in masa cand ii cazul si asta o zic datorita faptului,ca are foarte mult bun simt si uneori tace mai bine decat sa faca "scandal".Eu asa vad lucrurile ;) poate ma insel .

...asta incercam sa va spun si eu , ca Radu nu v-a avea NICIODATA tupeul sa "bata cu pumnul in masa " in fata lui Benzar , si sa-si impuna punctul de vedere , cum de altfel nici un pescar care detine un magazin de pescuit nu o va putea face . Tare as vrea s-o vad si pe asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu am nimic cu Radu , si aceeasi parere o aveam daca era oricare alt pescar care detine un magazin de pescuit , dar se pare ca nu vreti sa intelegeti ce spun .
Nimeni in postura asta nu isi va perimite sa aiba "pareri contradictorii" cu unul din principalii lui furnizori de marfa . Intotdeuna discutiile vor incepe cu parerile lui si se vor termina cu parerile furnizorului , sponsorului sau cum vreti sa-i spuneti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Face-ti ce vreti pe mine nu ma mai intereseaza subiectul ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 13 Dec 2010, 18:37 
Neconectat

Era doar o parere, asa cum cred cu tot atata convingere ca si Alin Tudose ar fi la fel de bun. Nu stiu in schimb daca managerii au si dreptul de a alege componentii. Asta nu trebuie sa o faca capitanul???

Sus

MesajScris: 13 Dec 2010, 19:18 
Neconectat
Moderator global

Nu capitanul ar trebui sa aleaga componentii lotului, el avand un rol de liant al echipei. Capitanul Angliei e Gardner , parca.....
Parerea mea e ca ar fi nevoie de 2 manageri care sa se consulte asupra lotului, a strategiei, al cautarii de sponsori si al rezolvarii problemelor legate de logistica. Parerea mea :oops:

ps. unde-s 2 puterea creste :D :D :D

Sus

MesajScris: 13 Dec 2010, 19:19 
Neconectat
Moderator global

De fapt capitanul si manageru' au aceleasi roluri ca si in alte sporturi(ex. fotbal). In plus capitanul ar scapa de o munca imensa si s-ar putea concentra pe pescuit.

Sus

MesajScris: 13 Dec 2010, 20:27 
Neconectat

Este important sa venim cu solutii, nu sa ne dam cu parerea.
As dori si eu sa vin cu o propunere.
Propun adoptarea, mai exact copierea, a unuia dintre urmatoarele sisteme:

1. Sistemul englez. 2 comanageri, raspunzatori pentru selectie, rezultate, care au insa drept deplin de decizie in ceea ce priveste lotul. Este in sarcina lor sa gaseasca 6 pescari DE ECHIPA, completi in toate stilurile. Ceea ce observam la englezii este constanta lotului.( acest lucru cred ca nu ar conveni la noi; in situatia in care echipa face un rezultat foarte bun gen primii 10, lotul s'ar putea sa nu fie schimbat si sa inceapa discutii)
Ii rog pe cei avizati, daca cunosc detalii despre aceasta procedura de numire si a atributiilor pe care le au managerii sa dezvolte aici.

2. Sistemul italian. Club azzuro. Aici selectia se organizeaza pe baza de concurs de selectie pe piste asemanatoare celor de la mondiale sau in caz ca nu dispun pe piste extrem de echilibrate in care valoarea pescarului si capacitatea lui de a se adapta ii castiga concursul. Puteti observa pe linkul postat de mine la topicul pentru U22 care sunt pistele de selectie pentru anul viitor. De asemenea ii rog pe cei care cunosc alte detalii sa le expuna.

Acestea sunt cele 2 forte in pescuit. Am copiat coduri, legi si alte lucruri de la tari mai intelepte, si au functionat. Nu cred sa nu mearga una din cele de mai sus. Trebuie sa adoptam si sa adaptam modelul care ni se potriveste.

Haideti sa cadem la un acord, sa gasim oamenii potriviti si agreati de toti pescarii de competitie sau de marea lor majoritate si sa actionam. Dupa ce i'am ales, sa'i lasam sa'si faca treaba si sa tacem. De asemenea, sa stabilim si o comisie in fata caruia sa raspunda si sa de'a socoteala(managerii). Ei nu trebuie sa dea explicatii niciunui pescar forumist sau mai stiu io cui i se nazare sa isi dea cu parerea.

Putem sa alternam sistemele sau sa le imbinam. Eu zic sa ne folosim capul si timpul sa facem ceva, nu sa ne pierdem vremea facand pe Gica Contra.

Sus

MesajScris: 13 Dec 2010, 20:45 
Neconectat
Moderator global

Luci 2 manageri trebuie indiferent de sistem. La cel italian ai pus doar modul de selectie dar treaba nu e gata aici ;)

Sus

MesajScris: 13 Dec 2010, 20:50 
Neconectat

8-) 5 nominalizari de Manageri:

1. Marius Barla
2. Eugen Baltac
3. Alin Tudose
4. Radu Prisacaru
5. Dl. Poiana

Din pacate, Nutzu are dreptate cu privire la reprezentantii firmelor de pescuit. Pe de alta parte daca similar cu Anglia, echipa Romaniei ar fi Zebco Team Romania, atunci 1 manager poate sa fie de la Zebco, nu?

Sus

MesajScris: 13 Dec 2010, 20:55 
Neconectat

Domnul Poiana este deja in funcite la U22 :)
Nu cred ca isi da demisia degraba.
La U22 se concepe un asemnea sistem, mai sunt putine chestiuni de pus la punct.
Sper ca se vor vedea si rezultate in scurt timp.

@ Micutu'. E adevarat ce ai zis. Numeste si tu 5 persoane.

Sus

MesajScris: 13 Dec 2010, 21:05 
Neconectat
Moderator global

1. eugen
2. alin

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]