De la Balauseri (13 km inainte de pista) pana la Sovata (20 km in partea cealalalta) sunt destule locuri de cazare si de servit masa: sunt pensiuni si restaurante si in Sangeorgiu de Padure (1 km de pista), la Ghindari, etc...
Legat de praf: poate o sa ploua atunci si va fi noroi sus pe drum.
Pe baraj este beton, e drept, curat... nu dati cu rotile de la scaun sau carucior in gropi... Se poate face programul in asa fel incat sa fie destul timp la dispozitie pentru fiecare sa-si care bagajele pana la stand, fara sa fie nevoie sa fuga...
Legat de echipe: deocamdata sunt 7 echipe inscrise (nu stiu cate taxe platite). Daca se mai inscrie cineva vor fi 8 echipe inscrise, se va muta pe Varsolt dar noi vom avea probleme cu doi concurenti care 99% nu vor putea face deplasarea de vineri si unul care lucreaza vineri spre sambata (daca ar fi pe Bezid ar putea ajunge pentru a intra in concurs)... asa ca s-ar putea sa nu putem face deplasarea la Varsolt - ceea ce inseamna ca raman 7 echipe si revine concursul pe Bezid. In cazul asta, din discutiile purtate cu cativa din cei inscrisi, cel putin doua echipe nu vor veni pe Bezid - raman 5 echipe, caz in care putem reintra noi - finala cu 6 echipe
La modul serios acum: la intalnirea din iarna, de la Sibiu, am venit cu propunerea de a organiza finala A. Din rezultatele voturilor, s-a decis ca finala sa fie pe Varsolt. In acest caz am spus ca Muresul poate organiza finala pe echipe, in cazul in care sunt pana in 7 echipe. In 2014 la finala au fost 5 echipe... In conditiile in care ultimele doua finale pe echipe au fost tot pe Varsolt. Nu am nimic cu pista, dar eu as mai schimba putin decorul... devine monoton, nu de alta.