lungu ionel scrie:
Eu zic sa-l dam dracu de campionat si sa facem clasamentul final,locul 1 Micutul, 2 Suciu, 3 Tudose,si cine mai vor ei,si scapa lumea de cheltuili si de griji,si se pot desfasura concursurile ca si pina acum.Deci sistemul asta propus cu manse private,au ca unic mod de selectie doar banii,nicidecum valoarea.Ce ma impiedica pe mine,care am bani de ma enerveaza sa platesc 60 de locuri la cele 4 concursuri obligatorii si aduc 59 de pescarici si le cistig pe toate 4 si uite_ma campion national?Lasati calificarile ca si pina acum,si faceti finala A sau si A si B in 2 sau 3 manse pe locatii diferite,din care cel putin una pe apa curgatoare,si atunci vedem care e cel mai bun si merita titlul de campion,iar cu urmatorii impreuna pot alcatui lotul national.Voi moderatorii nu aveti altceva de facut ,decit regulamete?Mai mergeti si voi la pescuit si mai lasati dracu calculatorul.
Mai prietene , esti frustrat rau... Lumea-si da cu parerea , intelegem ca pe tine nu te cuprinde notiunea de competitii de pescuit decat pana la un anumit nivel , insa iti respectam parerea.
Tu nu ai putea incerca sa-ti manifesti civilizat opozitia ? Intelegem , tu nu esti de acord , este parerea ta , insa multi sunt de acord. Asa ca poate mai bine faci tu o etapa locala , la grebla pe Dunare. O singura mansa , de la 20,00 la 05,30. Ce zici?
Ce te face sa crezi ca avem inca de a face cu o Daciada in pescuit? Este nevoie de bani , de cat mai multe concursuri la care sa participi/an...
Te rog sa-mi raspunzi sincer la o singura intrebare(de fapt la doua...). TU LA CATE CONCURSURI AI PARTICIPAT IN 2009 SI LA CARE ? Fara suparare , o bere putem bea oricum.