Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 22:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: interjudetene sperante zona I Virsolt
MesajScris: 12 Iul 2011, 06:58 
Neconectat

Voi bihorenii , ati fost invatati cu mult ajutor din partea AJVPS-ului ( premii, decontari deplasari, etc, ) Asta pe vremea cand traia unul dintre cei mai buni directori din tara - Dumnezeu sa-l ierte !

Noi astilalti care primim si am primit ffff putin sau deloc, suntem invatati sa cheltuim din buzunar.

Sus

Subiectul mesajului: Re: interjudetene sperante zona I Virsolt
MesajScris: 13 Iul 2011, 20:01 
Neconectat

Da aveti dreptate !
Dar daca-i asociatie sportiva (a.g.v.p.sportiva sau a.j.v.p.sportiva) atunci in mod normal ar trebui sa-si sprijine membrii cadeti/tineret/sperante/seniori (si eu am facut sport si stiu ce vorbesc) cel putin atunci cind participa la C.N.ul propriu (nimeni nu a cerut sprijin pt. a participa la alte competitii !)

Ce s-a intimplat la noi in BH pina anul acesta era ceva normal si firesc , ceea ce s-a intimplat si se practica inca in alte locuri in tara este nefiresc (sa nu-ti ajuti sportivii care te reprezinta , asta-i anormal !)

Vina este a celor care s-au complacut in situatia respectiva si nu au luat masuri sa fie ajutati ca cei din BH !

In loc sa urcam cu nivelul in competitii noi tindem sa coborim si asta nu cred ca-i de laudat

Oare din zecile sau sutele de mii de cotizatii chiar nu se poate acorda sprijin financiar pt. aproximativ 200 de competitori care ajung la interjudetenele si finalele C.N. al A.G.V.P. SPORTIV din ROMANIA :?:

Asta n-o pot s-o cred :!:

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC [ DST ]