Prima data sa vedem acei copii talentati pe pistele de concurs, ca de povesti sunt satula ! Cind se face un concurs pt copii de abea gasesti maxim 10 sa participe. Eu nu-i inteleg pe cei din Bihor , ani buni de zile ati avut cel mai bun director de AJVPS din Romania, un om care a investit enorm in pescuitul de competitie , si voi imi spuneti ca nu aveti un amart de scaun cu o dotare pt . rubi ?????? Nu ma mir, ca nici Eva dupa zeci de ani de concursuri nu are unu , nici ea nici Zoli baci !
Pe premiile care le dadea domnul Szylaghi , directorul dv. va puteati cumpara un scaun. Sunt si ieftine si bune .Nimeni nu zice ca trebuie sa aveti Trabuco sau Rive.
Sunt lucruri care le stiu de la voi din Bihor si stiu ca , voi aveati cei mai multi bani de deplasare si premii la fiecare sf de sezon.
Acum ca nu aveti masina ....asta nu este pb mea sau a AJVPS - BH!
Primul meu scaun de competitie l-am cumparat de la Marghita de la Barta! Facu de el la un pret f bun!
Cum credeti ca ar arata un concurs de stationar filamat de o TV de profil , cu concurentii pe fotolii sa scaunele de Cris !!!!!!!!!!
Sunte-ti aproape de Ungaria, mergeti de curiozitate la un concurs in tara vecina , sa vedeti copii de gradinita cum stiu sa puna un scaun in stand si sa se pregateasca pentru concurs. Nu trebuie sa-i ajute nimeni. Pana si nada si-o fac . Da , ei au campioni mondiali....noi de ce am face ca si ei .....ca de, la noi toate si tot se interpreteaza !!!!