Pescuit Stationar

Acum este 09 Noi 2024, 03:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 282 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA BENZAR MIX 2013 1-2 IUN
MesajScris: 14 Feb 2013, 21:34 
Neconectat

Vin cu el cu tot, daca vrei, ca face niste filmari ......ca la America!
Daca veniti si voi, vin tata din toata inima, ca nu e peste lume!
Dar raman tot pe ceata!
Nu am eu ceva clar, asa cum auzeam acum ceva vreme de la voi =
pluta se prinde pe punct,
maxim atat plub pe fund,
nu se ataseaza momeala,
capetele de stand nu trag a doua oara,
etc....
Astea raman la istorie, sau e cum spune Vera, daca e OPEN poate sa fie cum vrea organizatorul ?

Sus

MesajScris: 15 Feb 2013, 09:26 
Neconectat
Moderator global

Florin Aschioape scrie:
din pacate fara barcuta de nadit ....nu mai vin !

Poti sa-ti iei pluta. Macar pentru drumul de intoarcere acasa... :lol: :lol: :lol: Te duci cu ea , imediat ajungi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2013, 09:28 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Chiar daca este open, ar trebuii sa se respecte strict regulamentul CIPS-FIPS !!!!!! Este totusi un Open de stationar ! ;)

Mnezaul lor de organizatori !!! :twisted: :twisted: :twisted: DESTABILIZATORILOR !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vera , vorba unui patron celebru , "PEEEE BANIII MEEEEI , FAAAAC CEEE VREAAAAU..."

Sus

MesajScris: 15 Feb 2013, 10:55 
Neconectat

alintudose scrie:
Veronica Ispas scrie:
Chiar daca este open, ar trebuii sa se respecte strict regulamentul CIPS-FIPS !!!!!! Este totusi un Open de stationar ! ;)

Mnezaul lor de organizatori !!! :twisted: :twisted: :twisted: DESTABILIZATORILOR !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vera , vorba unui patron celebru , "PEEEE BANIII MEEEEI , FAAAAC CEEE VREAAAAU..."

ASAAAAA SAAAA FIEEEE :!: :!: :!: :!:
Altii fac ce vor .........darrrrrrrrr pe banii concurentilor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2013, 19:19 
Neconectat

apropos de bani..stie cineva cat este taxa pentru acest concurs? ms

Sus

MesajScris: 15 Feb 2013, 19:41 
Neconectat

vrei sa te bagi, hamstere?

Sus

MesajScris: 16 Feb 2013, 03:37 
Neconectat

alintudose scrie:
Veronica Ispas scrie:

Da dragule, de acord ! Dar sunt banii nostri ;) ;) nu crezi ??? :P :P

Sus

MesajScris: 16 Feb 2013, 10:23 
Neconectat
Moderator global

Ba cred , dar daca vrei bagi mana-n poseta si-i dai , daca nu , nu. ;) Nimeni nu ti-i ia cu forta. Adica daca se urmareste spectaculozitatea (cantitate mare de peste , etc) se pot modifica regulile. Inclusiv FIPS-CIPS are un articol unde zice ca organizatorii , pe motive bine-intamaiate , pot modifica... Pe openuri , nu inteleg de ce atata indarjire. Daca justifici Vera draga ca nu ai destule concursuri dupa reg. FIPS-CIPS la care sa participi , te invit la unul , adevarat ca este mai greu , sa concurezi. Faza pe asociatie AJVPS Alba.Cu putin noroc intri in primii 10... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te astept? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tocana si restul din partea casei. :lol:
Ce tot aveti cu openurile? Discutiile sunt numai la cele cu peste tinta crapul , adica la toate cele importante. Sau sa zic numai la toate? :lol: :lol: :lol: Poti lasa si pe Varsolt cu pasta , nu-i nici o problema... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 16 Feb 2013, 15:59 
Neconectat

alintudose scrie:
Ba cred , dar daca vrei bagi mana-n poseta si-i dai , daca nu , nu. ;) Nimeni nu ti-i ia cu forta. Adica daca se urmareste spectaculozitatea (cantitate mare de peste , etc) se pot modifica regulile. Inclusiv FIPS-CIPS are un articol unde zice ca organizatorii , pe motive bine-intamaiate , pot modifica... Pe openuri , nu inteleg de ce atata indarjire. Daca justifici Vera draga ca nu ai destule concursuri dupa reg. FIPS-CIPS la care sa participi , te invit la unul , adevarat ca este mai greu , sa concurezi. Faza pe asociatie AJVPS Alba.Cu putin noroc intri in primii 10... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te astept? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tocana si restul din partea casei. :lol:
Ce tot aveti cu openurile? Discutiile sunt numai la cele cu peste tinta crapul , adica la toate cele importante. Sau sa zic numai la toate? :lol: :lol: :lol: Poti lasa si pe Varsolt cu pasta , nu-i nici o problema... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Daca am data libera..vin sa te vad in actiune!!!
Nu mai fi carcotas ca nu am nimic cu open-urile , dar trebuie sa mai scriu si eu ,NU? ;) ;) ;)
Daca este permis , putem pescuii si cu plasa. Am cateva confiscate de pe Virsolt ! ;)

Sus

MesajScris: 21 Feb 2013, 21:25 
Neconectat
Moderator global

Nu stiu , sa nu-i tenteze pe urma sa dea la parasute , ca deja avem saptamana trecuta doua dosare penale... :lol: :lol: :lol: :lol:
PS , la judet la Alba te-am invitat sa pescuiesti tu , eu stau deoparte macar anul asta... ;) Te sustin , ai voie cu o cantitate dubla de larve... Si poti pescui o ora in plus. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sa fie mai echilibrate sansele... :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 282 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Următorul

Ora este UTC [ DST ]