Pescuit Stationar

Acum este 12 Noi 2024, 21:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finale 2013
MesajScris: 08 Feb 2013, 20:14 
Neconectat

Nu va faceti griji ca tampenia cu scoaterea interjudetului si finala B cu 'nshpe zeci de concurenti nu va tine prea mult... parerea mea... HÎC... :lol: :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:17 
Neconectat

Nu am eu treaba cu Buc. Au altii, care ne/va conduc asa de bine, ca suntem cea mai prost organizata disciplina de pescuit sportiv in Romania (invers fata de Europa)!

Eu am supus dezbaterii publice un proiect, un exercitiu democratic. Daca am gresit facand asta, Dzeu sa ma ierte!

Decizia a fost tot timpul in alta parte.

Kix??? Asta se contorizeaza, Tony? Ar fi bine, din partea mea, sa fie zeci de idei, din care factorii de decizie sa se poata inspira si corecta!

E un pas, poate, totusi, agitatia asta a reusit ceva, am ajuns la desfiintarea interjudetenelor, 2 manse, Finalele A si B marite. A ramas dezechilibrul dintre judete, care incurajeaza competitorii dintr-un judet sa tina secret etapa judeteana :))
Asta e.

In rest, de acum mai putine vorbe despre structura, sa ne vedem de concursuri si de articole/site (eu)!
La finalul sezonului, tragem linia si la anul o luam de la inceput :)) Am si eu fixurile astea cu statisticile, analizele, propunerile, asa ca saga CN AGVPS o sa continue...

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:21 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Mai ce usor este pt unii ...! Nu au fost alte propuneri pt finale. Trebuie sa multumiti celor care s-au deplasat la Buc. si au luat finalele. De povestit din fata calculatorului e usor. Eu nu am comentat pana acum nimic pe acest subiect, dar fiti corecti si apreciatii pe cei care la ora asta inca sunt pe drum !
Este adevarat ca este propunerea mea de a se scoate interjudetenele , pt ca baietii mei din Zona I sau batut destul intre ei ...ar fi cazul sa mearga in faza finala cei care merita dupa o batalie serioasa in B largit !!!!! Fara redistribuiri si inscrieri din oficiu din lipsa de concurenti!.

PS. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar cred ca ce sa modificat azi este de bine pt pescuit si pt competitia in sine.

PS2 Salajul nu putea sa ia toate finalele !!! Avem 3 finale puternice , cu nr mare de concurenti !! Nu este cazul sa comentam ca nu am vrut si finala A. Eu cred ca efortul AJVPS Salaj este solicitat la maxim cu aceste finale + concursurile noastre locale !

Felicitari d-na Vera si toti celor care au sustinut-o!

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:23 
Neconectat

glukas scrie:
Nu am eu treaba cu Buc. Au altii, care ne/va conduc asa de bine, ca suntem cea mai prost organizata disciplina de pescuit sportiv in Romania (invers fata de Europa)!

Eu am supus dezbaterii publice un proiect, un exercitiu democratic. Daca am gresit facand asta, Dzeu sa ma ierte!

Decizia a fost tot timpul in alta parte.

Kix??? Asta se contorizeaza, Tony? Ar fi bine, din partea mea, sa fie zeci de idei, din care factorii de decizie sa se poata inspira si corecta!

E un pas, poate, totusi, agitatia asta a reusit ceva, am ajuns la desfiintarea interjudetenelor, 2 manse, Finalele A si B marite. A ramas dezechilibrul dintre judete, care incurajeaza competitorii dintr-un judet sa tina secret etapa judeteana :))
Asta e.

In rest, de acum mai putine vorbe despre structura, sa ne vedem de concursuri si de articole/site (eu)!
La finalul sezonului, tragem linia si la anul o luam de la inceput :)) Am si eu fixurile astea cu statisticile, analizele, propunerile, asa ca saga CN AGVPS o sa continue...

George glumeam, e foarte bine ce faci dar sa nu ceri bani :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:30 
Neconectat

stanciutoni scrie:
George glumeam, e foarte bine ce faci dar sa nu ceri bani :lol: :lol: :lol:

Tony, esti printre putinii la care imi trebuie 10-20 sec. sa inteleg unde bati... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:36 
Neconectat

Ioane, tu deja esti un Pulipescar, fara de ... gaste :lol: :lol: :lol: . Ne ajunge unul.

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 21:24 
Neconectat

deci puncteaza obletul in toate mansele
1/8 larva
500g fui
s-a introdus bolo [deci avem voie si la match cu plute in doua puncte]
2manse B-ul
se scot capetele si vice

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 21:30 
Neconectat
Moderator global

stanciutoni scrie:
deci puncteaza obletul in toate mansele
1/8 larva
500g fui
s-a introdus bolo [deci avem voie si la match cu plute in doua puncte]
2manse B-ul
se scot capetele si vice

varga e voie ??? ce stii ??

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 21:35 
Neconectat

lasa varga te baji sau nu te baji....varsolt ...match.....ce mai vrei :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 21:36 
Neconectat

Să vezi acu trei manșe de oblete la Vârsolț la Finala pe Echipe și la Mureș!!!

Băieți, faceți stocuri de Abletix!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]