Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 22:56

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 136 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TUBERTINI ROMÂNIA 2013, 25-26 MAI, HERNEACOVA, TIMIȘ!
MesajScris: 16 Feb 2013, 23:02 
Neconectat

D-na Vera zice bine:
Citat:
Mai dragilor, dar parca ziceati ca era "prea mare taxa la Tubertini in 2011 - 250 lei " Acum nu e mare :P :P :P ???????????? Sau depinde pe cine aveti la sufletel ??? ;)

Adi Suciu raspunde:
Citat:
Deschid acest topic pentru a incerca sa schimbam impreuna mentalitatea , in bine :lol: :lol: :lol: , celor care organizeaza concursuri la noi in tara , pentru ca m-am saturat sa ma tot fac ca nu vad ca sant luat de fraier an de an .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Incepand de anul viitor ar trebuii sa vedem o schimbare de mentalitate la TOTI organizatorii de concursuri private , in sensul ca tendinta ultimilor ani a fost sa se tot mareasca taxele de participare fara a vedea nimic spectaculos in urma acestori mariri din partea organizatorilor .
Ca sa fiu mai clar la noi in tara , noi concurentii nu castigam premiile oferite ci , culmea ni le cumparam prin taxele de participare , adica tot noi le platim si facem si reclama anumitor branduri .
Cheltuiala minima pentru un concurs mai mare este de minim 1.500 - 1.700 lei pentru un concurent , in conditiile in care cu acesti bani poti cumpara orice premiu pus la bataie de la locul 2 in jos , si atunci intreb ...pentru ce sa mai concurez :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu mai vreau sa aud ca v-am dat nada , sepci sau tricouri , galeti sau alte cacaturi de care oricum nu avem nevoie , pentru ca nu ne-au fost date moca , de fapt le-am cumparat prin taxa de participare la fel ca si premiile :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: si mai mult se face si reclama la ele pe banii concurentilor . Mai mult , trebuie sa si semnam niste tabele pe baza carora firmele se scad cu aceste "materiale promotionale " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....sau mai pe intelesul tuturor se baga pe "cheltuiala firmei " dupa ce ca si-au incasat banii pe ele :lol: :lol: :lol: :lol:
Am mai auzit si motivari de genul : voi stiti cat costa sa aduc o televiziune sa filmeze concursul ????? Nici nu ma intereseaza cat costa sau de ce noi trebuie sa platim costurile televiziunilor ?????? vreti reclama ....costa , platiti-o voi , eu nu vreu sa fiu filmat , de ce aceste costuri trebuie suportate din taxa de participare ???? :o :o :o :o :o :o
sau stiti cat ma costa sa aduc un invitat din strainatate sa participe ????? ...nici asta nu ma intereseaza :( :( :( :( :( :( vrei sa-l aduci moca si sa pozezi in patronul generos ...plateste-i TU costurile nu eu , nu fii generos pe banii concurentilor !!!!!!!!!
...cand vine vorba de premii se afiseaza premii "de mii de euro" care de fapt sant ...cateva sute . M-am saturat sa fiu luat de prost , iar daca mai vad premii "de mii de euro " o sa afisez aici preturile de depozit din ofertele distribuitorilor pentru fiecare premiu in parte ...si atentie ..alea sant cu tot cu adaosul comercial al distribuitorului ....deci cheltuiala cu achizitia acelui premiu este mult mai mica din partea celui care il acorda .
Scopul unui organizator ar trebuii sa fie pur si simplu RECLAMA produselor pe care le promoveaza , si nu altceva . Am auzit la multi organizatori ca "la concursul asta am iesit pe minus " :o :o :o :o :o :o :o ....... si intreb dar cum ar fii trebuit sa iesi ????? :o :o :o :o si cu profit si cu reclama ?????? ....reclama costa din pacate si ma-am saturat sa se faca pe banii mei ;) ;) ;) ;) ;)
Voi nu vedeti ca nu reusim sa adunam 30 de oameni la un concurs ???...oare de ce ???
Cred ca am fost destul de inteles si se vor vedea si schimbari de mentalitate in acest sens ....altfel tot noi santem fraierii care participam in continuare in aceste conditii :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Sa intelegeti clar ca nu ma refer la un organizator anume ci la TOTI organizatorii de concursuri ........si daca cineva imi zice ca n-am dreptate o sa ma pun sa fac si calcule si cred ca o sa dea cu ...virgula ;) ;) ;) ;) ;)

Eu: stau si ma amuz
Voi: ce ziceti???? :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA TUBERTINI ROMÂNIA 2013, 25-26 MAI, HERNEACOVA, TIMIȘ!
MesajScris: 16 Feb 2013, 23:11 
Neconectat

Cred că nu te-ai mai amuza dacă a face un calcul raportat la valoarea premiilor oferite de firma Tubertini și numărul de participanți la fiecare ediție, premiile fiind nemodificate indiferent câți concurenți au fost. Sper ca și anul acesta să fie la fel de frumoase premiile. Nu eu le hotărăsc, eu doar organizez!

Anul acesta am mărit taxa cu 50 de lei pentru că se ține pe o locație privată foarte frumoasă, și se oferă și o masă concurenților, masă ce nu a fost oferită pe Sărulești.

Sus

MesajScris: 16 Feb 2013, 23:29 
Neconectat

Știu că idealul este ca toți distribuitorii să ofere totul din buzunar dar așa ceva nu o să vezi in România nici peste 10 ani. De ce? Fiindcă distribuitorii nu beneficiază de prea mare lucru dacă ar face asta. Treaba cu reclama e o labă tristă deoarece la concursuri ai spectatori canci, nu le vedem decât noi cei care concurăm și eventual se mai văd la PVTV cele care sunt filmate (adică Cupa Maver, singura). La ce facem noi concurenții reclamă când in România se practică pescuitul de straiță?? Faci reclamă pentru doi trei inconștienți care își iau rubeziană pentru a fute banii in concursuri.

Vi se pare că Maver avea nevoie să facă Cupa Maver pentru reclamă? Pai distribuția Maver merge strună, poate e cea mai tare pe Ro, și are la activ doar trei cupe anuale de concurs, reclama nefiind câștigată de pe urma celor trei cupe organizate.

Adevărata reclamă constă in emisiunile filmate, reviste de specialitate sau orice alte mijloace la care are acces și omul de la Botoșani, nu doar 5-10 inși din Brașov care au Doripesco la 18 km și vin pentru că și ei de fapt mai concurează și știu ce e ăla un concurs.

Ca să ințelegeți bine, CONCURSURILE DIN ROMÂNIA SUNT ORGANIZATE PENTRU CĂ VOR CONCURENȚII SĂ SE BATĂ PENTRU PREMII MARI, NU PENTRU RECLAMĂ!

Prețul taxei nu are cum să fie mic. Să dea organizatorul premii degeaba? Pai pe banii de pe premii sponsorizează anual doi trei pescari care fac emisiuni pe PV TV și a terminat bâlciul. Are și reclamă la nivel național și nu își fute nici nervii cu organizarea unei cupe.

Singurul concurs care s-a apropiat de realitate a fost cupa Sensas unde au fost standuri cu produse Sensas iar toți concurenții au putut vedea scule diverse. dar și acel concurs a fost la fel de palid ca și celelalte deoarece nu prea am vâzut nici un spectator să rupă ușile la Energo să cumpere scule Sensas.

Sus

MesajScris: 16 Feb 2013, 23:38 
Neconectat

Apropo nea Uszkay. Ai făcut un calcul la concursurile ținute pe Maty-er? Să vezi acolo câți bani se adună și ce premii se dau de fapt. Singura diferență dintre modelul de concurs de la noi e că aici se adună taxe mari de la concurenți puțini iar la unguri se adună taxe mici de la minim 100 de concurenți/concurs și in ciuda banilor adunați tot nu dau premiile care sunt la noi.

Sus

MesajScris: 16 Feb 2013, 23:40 
Neconectat

Totuși aș vrea să vă rog să faceți un alt topic sau să continuați la cel deschis de Adi Suciu și să îmi lăsați anunțul cu Cupa Tubertini în pace. Aveți libertatea de a alege să nu participați!

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 11:37 
Neconectat

Revin cu specificații despre premiile oferite:

Locul 1-- Rubeziană model de top (probabil Evola)
Locul 2-- Scaun modular de top
Locul 3-- 2 buc Match

De la locul 4 până la locul 10 se vor da premii din gama de bagajerie.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 13:19 
Neconectat

L a ce e voie sa se pescuiasca??match si rubeziana numai??pe cand concursul??

Ultima oară modificat de Staicu A pe 17 Feb 2013, 13:25, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 13:20 
Neconectat

Treceti si :
Staicu Laurentiu
Staicu Alin

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 13:57 
Neconectat

E voie cu masina pe baraj?

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 14:07 
Neconectat

Vai ce te-ai ofuscat Nutzule! Practic eu nu am zis nici doua cuvinte referitor la concursul organizat de tine. M-a amuzat mai mult Ady Suciu cu ce a scris intr-un alt topic si faptul ca a fost primul care s-a inscris la acest concurs, care oricum am privi-o are aproape cea mai mare taxa de inscriere (exceptie pana acuma Trabucco si Maver cu 400 lei!).
De D-na Vera la fel am spus ca are dreptate ca a fost contestata taxa cand a organizat Dumneaei Cupa Tubertini la Varsoltz. Chiar si eu am avut un comentariu atunci in acest sens.
Interesant este ca D-na Vera a priceput atunci semnalul nostru si iata ca vine sa ne demonstreze acest lucru cu Cupa Mesesul (Bravo si Felicitari D-na Vera!!!), iar Ady Suciu care s-a revoltat (deci tine cont ca nu eu ci Ady!!!), culmea ironiei, s-a inscris primul pe lista la concursul cu (aproape!) cea mai mare taxa de pana acuma.
De ce sa nu ma amuze treaba asta??? Nu am ce comenta. Doar ma amuza, pentru ca asa am constatat eu ca e amuzant si intrebam si ceilalti colegi de forum daca lor li se pare la fel sau nu.
Te rog nu te supara pe mine ca nu am nici o intentie rea. Sti ca te respect si apreciez munca ta atat ca organizator cat si ca pescar si nu in ultimul rand ceea ce faci in mass-media pentru promovarea pescuitului de competitie!!! Iar pe D-na Luci de la Luximer si pe Mauro de asemenea ii respect in mod deosebit, dovada si cele doua participari pe care le am la activ la editia I-a si a III-a a Cupei Tubertini.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 136 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul

Ora este UTC [ DST ]