Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 05:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala U 23 baieti, 23-25.08.2013
MesajScris: 25 Aug 2013, 20:07 
Neconectat

Zi Paul : " Sa ma feresc de garda nu mai vreau ... " :lol: :lol: :lol: Esti beeeeeton , jur :lol:

Felicitari celor 6 participanti ( din pacate doar 6 ) in special celor de pe podium.

Marius Osan.

Sus

MesajScris: 25 Aug 2013, 20:21 
Neconectat

Felicitari campionului,felicitari celor de pe podium,si tuturor participantiilor.Felicitari celor din spate pentru cele trei zile cu emotii.Domnu Tudose nota 10* pentru organizare.A fost un concurs foarte bun,cu o atmosfera superba,pe o balta frumoasa,cu foarte foarte multa peste,si cu rasturnari spectaculoase,sa nu vorbesc despre emotii la tragere ,dupa ce urma calculari si variatii intre puncte.Erau zile,cand mergea bine in anumite standuri,si in alta zi cand ai prins standul respectiv,nu mai prindeai asa de bine.Dupa mine standul 5 si 6 era cel mai bun,daca te prindeai ce e de facut,se putea prinde multa peste.In general s-a prins in toate standuriile,nu exista loc fara peste.Cele mai slabe standuri erau 1,2,3,pe unu si doi prindeai mai rar,dar intra peste mai mare,dar pierdeai mult timp cu drilul.Cu un ten de un metru Alex a lucrat o ora jumate.Doru a prins un crap de 12 kile,si a intrat si lui Szili crapi de 7,8 kile.In general fiecare concurent a prins crapi mari.In cele trei manse,de la sase concurenti s-a prins 538,15 kg de peste, 99% crapi,iar daca luam in calcul si antrenamentul,iese peste 700 kg.Cred ca balta sia facut treaba,acu fiecare cum a avut norocul.S-a prins si somn mare pe standul 6 de Dan,iar duminica la standul 1 dupa un dril de 45 de minute Alex a scapat un somn mare.Deci peste era,dar era preferabil sati intre mai mici,si multe,ca era mai usor sa scoti,si puteai prinde multi.Sambata si duminica crapii s-au saturat de nada,si au aparut trasaturiile fine,greu de prins,si daca reuseai so prinzi,o pierdeai in dril.Trebuia sa fii foarte atent ca sa prinzi crap,daca dadeai vierme,intrau carasii,si era greu sa aduci inapoi crapii.Dupa patru zile pot sa spun,ca era un concurs dificil,dadea de gandit concurentului.Dar asta e frumos in pescuit,nu stii niciodata cum iti iese mansa respectiva,si inveti din greseli,si din tactica celorlalti.Trebuie sa ai si noroc sa tragi un stand bun de trei ori,dar daca ti s-a dat sansa,trebuie sa prinzi si peste.Pop Paul merita din plin tricoul,pentru ca a lucrat enorm in cele trei zile.Adevarat ca a dus acasa uda,dar un tricuo de campion si uda are acelasi valoare.Felicitari Paulica!!!

Multumiri si felicitari asociatiei organizatoare,familiei Bucur,si bucatarului.Cred ca si bucatarul merita un tricou de campion.Un concurs frumos,o balta plina de peste,intrun peisaj superb,organizare exceptionala,si in fiecare zi,inclusiv antrenamentul cafea,mancare calda,racoritoare,bere,apa,palinca,si tot ceti doreai,pe o terasa deasupra baltii.Rar se organizeaza o finala in aceste conditii,si fara taxa de participare!Nu cred,ca are cineva ceva de reprosat,pentru ca totul a fost super,putem spune ca a fost o minivacanta.Multumim,si ne intalnim la un alt concurs.Fir intins la toata lumea!!!!

Sus

MesajScris: 25 Aug 2013, 21:43 
Neconectat

Frumoase cuvinte dn. Agoston.Totul a fost impecabil.Ultimul dar nu cel din urma, multumesc X-u 2 (Hocman)

Sus

MesajScris: 25 Aug 2013, 23:08 
Neconectat

Bravo Paulica !!! Eram sigur ca nu m am inselat anul trecut . ;) Victoriile aduc victorii ! Finala A are nevoie de sange proaspat ! La mai mare !!!

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 06:51 
Neconectat

Tota stima si consideratia ptr. gazdele nostre,fam. Bucur.
Multumim ptr. ospitalitate,generozitate,ptr. toata atmosfera de prietenie creata in cadrul acestei minunate locatii.
Felicitari organizatorilor,totul a fost super si la modul cel mai inalt de corectitudine.
Felicitari tuturor participantilor,si in mod special celor de pe podium.
Dupa ce in prima mansa Dan a facut 1 cu vreo 68 de kg.Nu credeam ca vom mai avea surprize in cotinuare.
A fost daca vreti ceva similar cu cei de pe Titanic carora nu lea pasat de iceberg.
In consecinta doi de 6 in mansele urmatoare,si sa ales praful.
Un singur lucru ma consoleza,anume faptul ca nu fiul meu a fost de vina ptr. esec,ci eu.
Asa ca imi asum rezultatul si merg mai departe,alaturi de acesti amici de ani,dar de pe acum mari pescari de competitie.
Cinste voua baieti,si celor ce v-au format !

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 11:56 
Neconectat

Clasament Final U-23

Fişiere ataşate:
sard-2013.XLS [19.5 KiB]
Descărcat de 534 ori
Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 15:03 
Neconectat

Multumesc Pachet :) Multumim pentru clasament.

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 15:16 
Neconectat

Pauleeeee, felicitari!!!! Baga tare ca mai putin si intri la seniori!

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 16:42 
Neconectat

Felicitari tuturor competitiorilor. Onoare invingatorilor, cinste celor invinsi. A fost un concurs strans si incitant.
Felicitari Alex si Doru pentru o mansa 3 de toata pomina. Eu m-am amuzat alaturi de voi doi. Ati dat, totusi, dovada de profesionalism si determinare pana in ultima secunda.
Felicitari campionului !!! A fost un concurs pe mana lui si a profitat la maxim de situatie. Te OMOR !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Are dreptate Nutzu, trage tare ca mai ai putin si intri la seniori. Iar daca nu intri, sigur mananci tu 2-3 ca sa-ti faci loc....exact la si la juniori. :lol: :lol: :lol: :lol: :* :* :*

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 17:46 
Neconectat

felicitarile mele prietenului meu paul si celorlalti concurenti :D vlad brasov

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]