Jo1nT scrie:
Pai atunci nici nu stiu de ce te bag in seama,la varsta esti mai mare ca mine cu vreo 4 ani dar se pare ca si tu ai ani de concurs
)) sau finale la activ de nu mai ai degete sa le numeri
) Se pare ca l-am descoperit si pe al patrulea muschetar
Dupa trio'ul perfect Doru+Vlad+Paul , te adaug si pe tine , si cred ca nici asa nu aveti ani in concursuri sau finale cate are Burileanu singur
)...
Pai aceste tabere se tineau in urma cu vreo 15 ani si era alcatuita din primii 10-15 concurenti de la finala, tabara la care Burileanu Jr a fost !!!
Chiar sunteti sub orice critica, dupa ce i-ati furat dreptul de a merge la aceste mondiale, mai aveti tupeu sa il si contestati!!! !!! Nu aveti nici cel mai mic gram de bun simt, chiar nu va inteleg cum puteti sa iesiti si sa postati atatea tampenii, fara nici un argument!!! Mai mult de atat mai sunt si oameni in varsta care ma lasa cu gura cascata la cata perversitate, prostie si viclenie pot sa conduca !!!
Si nu e o critica sau vreo parere !!! E pura realitate!!!
Auzi aici...juniorica, lipsit de bun simt esti tu cu a ta hoarda de pescari valorosi. Tampenii balbai tu pe aici, iar cei pe care ii acuzi de perversitate, prostie si viclenie sunt cu cativa ani peste tine, cu multa...multa...muuuuulta scoala peste tine. Asa ca revizuieste-ti limbajul inveninat si nu te apuca sa insulti oameni carora le vine greu sa se coboare la nivelul tau. Ma bucur sincer ca nu ati mers la finala anul acecsta, a fost liniste pe balta si o atmosfera minunata.
Acum in alta ordine de idei, din nou reiterez ca-mi vine greu sa-ti mai dau replici, dar haide sa te intreb ceva. Daca acest genial pescar Burileanu vroia la mondiale de ce nu a pus mana pe telefon sa sune la Luci, la domnul Radu Pris, la domnul Bogdan sau la domnul Poiana? Sau altfel...de ce nu ai pus tu mana pe telefon sa-l suni sa-i spui ca cineva(eu si Luci si nu numai) postam informatii despre pista de mondiale inca din 2010 si ca ar fi indicat, prin prisma rezultatului obtinut(sic!), sa emita pretentii la echipa?
In continuare daca e asa un pescar desavarsit de ce nu a participat la concursuri nationale private unde sa demonstreze ca poate si sa socializeze cu cei care anul trecut au mers la mondiale? Sau a asteptat invitatia oficiala cu muzica de fanfara?
Daca de prin 2005 pana prin 2009 Luci a avut bunavointa de a suna anual, in fiecare primavara sa intrebe daca nu merge echipa la Mondiale, Burileanu de ce nu a facut-o cand cica era indreptatit?
Parerea mea este ca ati tacut precum .....in iarba pana cand v-ati hotarat sa puneti bete in roate in loc sa va implicati. Iar cand s-au agitat apele era deja prea tarziu fapt ce denota lipsa TOTALA de profesionalism din partea unora care se considera super pescari, asta cand noi(inclusiv eu care nu stiam ca voi merge la mondiale decat din primavara) adunam informatii din luna...noiembrie sau decembrie 2010.
Pentru mine acest subiect este inchis, mai ales ca spre deosebire de altii, pot privi situatia echidistant si nu cred ca am gresit cu nimic atunci cand aceasta echipa s-a prezentat asa cum s-a prezentat la mondiale si selectia s-a facut asa cum s-a facut.