Uszkay Istvan scrie:
Ticairlandezu a scris
Citat:
Istvan,tot ce ai scris in postarile de mai sus e "vrajeala"...pe mine sa nu ma iei cu... ce faceti voi pentru pescuitul romanesc de competitie
Tot respectul pentru tine Tica, dar cred ca ma confunzi. Nu am chef de vrajeli si incerc sa ma tin de ceea ce imi propun. Nu vreti sa pricepeti esenta lucrurilor, din cauza ca aveti in fata voastra numai dorinta de rafuiala. Tocmai aceasta rafuiala incercam sa o facem disparuta, iar actiunea (concursul in sine) sa fie una comuna si sa-si atinga scopul, acela de a promova pescuitul de competitie in dauna celui de subzistenta. Voi aveti pescari de competitie adevarati, iar noi (cu exceptia catorva) vom aduce aspiranti la practicarea acestui sport. Daca tot avem niste bani, de ce sa nu-i folosim acolo unde trebuie. Noi am dori ca pescarii nostrii vazandu-va pe voi sa-si doreasca si ei la randul lor sa ajunga la nivelul vostru. Cred ca o mare parte dintre pescarii nostrii nici nu au auzit de voi, decat din ce le-am mai povestit noi. Sunt foarte putini care intra pe forumuri, de aceea nici nu au participat pana acuma la un mare concurs, nici macar ca spectatori.
Cum ai vrea sa promovezi pescuitul competitional, daca nu prin asemenea Concursuri OPEN, unde orice aspirant poate concura cot la cot cu un Nelutu Lupei, Sabau Savinel, Tudor Bodocan, Ticairlandezu', etc. etc. de la care are ce invata. Daca asta nu se numeste PROMOVAREA PESCUITULUI COMPETITIONAL , ci VRAJEALA cum zici tu, atunci imi pare rau dar nu mai am cuvinte !
Pe site-ul FNPSR domnul Uszkay are alta parere despre promovarea noilor pescari care au inceput doar de cateva luni pescuitul de competitie si uita ca dansul si-a cumparat scaun modular dupa ani de zile de participare la competitii.
Parerile dansului sunt diferite, dupa cum se poate vedea in cele doua citate ( cel de sus si cel de mai jos).
Trageti singuri concluziile!"Oare care este adevarata fata a domnului Uszkay?"
de pityu pe 27 Aug 2010, 15:41
Din discutile purtate cu cei de la Salmocarpatica, Lostrita si Monster-Fish, rezulta ca oamenii doresc sa nu fim amestecati cu cei de la agvps din simplul motiv ca una e sa pescuiesti intre Maty si Bodocan, Biltac si Rancu, etc. si alta intre Nagy si Cotarta sau Bodo si Bejenariu.
Astfel, avand in vedere ca noi suntem sponsorii concursului, alegem sectoarele "A" si "B" (cele mai bune, iar agvps-ul sa pescuiasca in sectoarele "C", "D" si "E" pentru ca ei fiind mult superiori noua, vor scoate si acolo rezultate suficient de mari.
Eu subscriu acestei propuneri adaugand in plus si faptul ca in felul acesta mai ferim de ochii agvps-istilor si lipsa de dotare tehnica a mai multor concurentii de la noi, care au venit si la finala "A" cu galeti de vopsea lavabila (saracii - sunt pescari de elita si nu au 30 de lei sa-si cumpere o galeata de nada adevarata!!!!) Alltii au venit fara scaune sau cu scaune de plaja sau chiar confectionate ad-hoc.
Eu unul tin cat de cat la imaginea Federatiei, dar vad ca (din pacate sunt cam singurul!!!)