Pescuit Stationar

Acum este 12 Noi 2024, 21:18

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 282 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA BENZAR MIX 2013 1-2 IUN
MesajScris: 04 Iun 2013, 06:25 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
Bravo Suciule!!!
Am salvat deja poza...o tiparesc si o pun in rama la capul patului alaturi de icoana de la bunica fie-iertata!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Este cu dedicatie pentru unu' Popescu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai sunt ceva poze cu Petrisor , si-a deschis si un birou pe pista ( sau un punct de lucru , nu mai retin exact...). Benzar , poze... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 07:36 
Neconectat

Inca o data, imi pare rau ca nu am participat, din mai multe motive, lucur pentru care imi cer personal scuze lui Zsolt si Tino...

Pe de alta parte, am inteles ca au fost standuri pline de iarba, din mal pana peste 13m, pe toata coloana de apa, iar din pozele lui Tino am vazut ce iarba scotea in prima mansa ... pe cand alte standuri, in acelasi sector erau complet fara iarba.

Tino a avut pesti la match in prima mansa, dar universal, dupa 2-3 surferi adusi deasupra ierburilor, venea unul mai capos si mai mare care se agata in ierburi ...

La rubi, problema si mai complicata, neavand un ochi de apa liber de ierburi ... voi posta poze cu neumaratele alge prinse de el in prima mansa - trebuiau sa puncteze si astea! :D

In mansa II, fara efort si motivatie, stand dupa crap 1-2 ore, Tino a facut un 2, de pe un stand cu mai putina iarba.

Asa ca, felicitari Tino, care dovedeste ca si fara antrenament si info pista este un adversar redutabil pe orice apa!

In concluzie, mai putina iarba! ;) :D

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 07:53 
Neconectat

poze de colectie

Fişiere ataşate:
tud2.JPG
tud2.JPG [ 45.06 KiB | Vizualizat de 7512 ori ]
tud1.JPG
tud1.JPG [ 49.99 KiB | Vizualizat de 7512 ori ]

MesajScris: 04 Iun 2013, 08:01 
Neconectat

Un concurs cu o atmosfera de neegalat ,nu era problema daca nu aveai ceva ,imediat sareau doi colegi si te serveau inainte sa deschizi gura , :D :D :D
Pista e ok mai putin iarba , au castigat cei care au dat la platica ceea ce mi-am propus si eu a doua mansa dar nu m-am putut abtine cand aveam crapii in fata dar nu au fost de scos la liman.

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 08:01 
Neconectat

Aici a fost inmuiat TTX-ul

Fişiere ataşate:
ADI.JPG
ADI.JPG [ 40 KiB | Vizualizat de 7507 ori ]

Ultima oară modificat de zsolt pe 04 Iun 2013, 08:51, modificat 1 dată în total.
Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 08:07 
Neconectat

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 08:59 
Neconectat

1-sunteti niste porci
2-sunteti niste porci
3-sunteti niste porci
4-felicitari pentru concurs unul inteligent si bine organizat,daca ma impresionat cineva..Suciu care a pescuit si sa orientat excelen,Andrei Bucur care are un viitor in fata simte pestele si pescieste excelent,felicitari Maty care nu mai are nevoie de prezentare,felicitari pentru ocupantului locului 2 Tibor care a facut un concurs bun..felicitari si lui Brola care daca era mai atent prindea podiumul fara probleme.....Tudose..........te tin minte :evil:

PS-Ma simt excelent alaturi de voi :oops:

Ultima oară modificat de adi petrisor pe 04 Iun 2013, 09:04, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 09:02 
Neconectat

lupei nelutu scrie:

halo halo Farkasss....ai grija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 09:48 
Neconectat

adi petrisor scrie:
daca m-a impresionat cineva ... Suciu, care a pescuit si s-a orientat excelent ....
PS-Ma simt excelent alaturi de voi :oops:

Am vrut sa fac o afirmatie in legatura cu ce a spus Adi putin mai sus si in acelasi timp cu ce au spus altii cu ceva timp in urma in legatura cu pescuitul de competitie si pescuitul pe carpodroame (acolo vorbindu-se de Doripesco) poate va aduceti aminte la ce ma refer, daca nu, asta e.
Ideea este ca este una sa afirmi ca iti place pescuitul crapului in sistem stationar si este cu totul si cu totul altceva sa combati aceasta afirmatie cu faptul ca unii pescari "nu stiu" (nu este un citat) sa pescuiasca la platica, babusca sau oblete (ce considera unii organizatori ca inseama pentru toti pescarii pescuitul de competitie). Tot respecul pentru Adi Suciu pentru prestatia din weekend-ul trecut si pentru Petrisor pentru felicitarile si aprecierile de mai sus.

Sper sa nu se ofenseze nimeni pentru ce am spus, nu am vrut sa fie lipsa de respect fata de nimeni.

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 11:50 
Neconectat

Mersi de aprecieri Adi.... ;) din pacate in mansa 2 am fost dezavantajat mult de stand... si nu m-am putut nici eu abtine sa dau dupa crap in ultima ora crezand ca nea Maty are un avans considerabil.... in realitate am pierdut mult prin faptul ca m-am oprit din prins platicute si am pierdut locul 1 la 1.8 kg.... Asta e !!!! Data viitoare mai multa atentie! Cred ca dupa primele 4 ore din mansa 2 cupa era in spatele meu..... :shock: :cry: Felicitari oricum pt nea Maty care nu s-a abatut nici o clipa de la strategia abordata.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 282 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Următorul

Ora este UTC [ DST ]