Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 23:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 127 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala pe echipe 2015
MesajScris: 08 Sep 2015, 22:43 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Fara suparare, credeti ca se merge in jungla la Bezid? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cica "mancare?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cazari: http://www.booking.com/searchresults.ro ... ax_click=1

Este la 30km de Targu Mures si 30 de Sovata, si pana acolo sunt destule cazari.
Dar eu am inteles ca sunt 8 echipe cu tot cu echipa nr2 U23 de la Sibiu, deci tot ce trebuie este sa se plateasca taxele si scapam de comentarii hilare.

Cautati cazari pentru Sangeorgiu de Padure care e la 1km de baraj ;)

Ți-am spus încă de la szeged!! te faci ca acuma ai aflat?!?!?
Ai nr meu de telefon nu trebuie sa vb prin alții! Nu inteleg ce nu îți convine, la varsolt sunteți 99% campioni! Oricum alt interes nu aveți! Dar poate peste câțiva ani o să concurati singuri și atunci o să fiți mulțumiți!!!!!

Sus

MesajScris: 08 Sep 2015, 23:18 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Adrian Mihut scrie:
Poiana Doru scrie:
Finala asta a fost singura care nu a fost votată!! Din cauză că se racea grătarul :lol: :lol: :lol: remember # memoplus #etc#

Alternativa Bezidului fiind...

Vrei să zici că nu exista alta alternativa? Uite a apărut una......

Ma refeream la momentul respectiv! Ca ziceai ca nu a fost votata...

Chiar nu v-ati saturat sa fie atatea concursuri pe Varsolt? Chiar nu vreti sa mai schimbati un pic peisajul?

In fine... O sa vorbesc cu baietii de la mine din echipa sa vad daca gasim vreo modalitate prin care sa mergem totusi la Varsolt... Dar sunt curios daca nu vom reusi sa gasim o varianta si din 8 echipe vor ramane 7... se revine pe Bezid, cum s-a discutat la Sibiu? Sau „problemele” legate de distanta de 400 de metri pana la capatul pistei, praful, etc, sunt prea mari?

Sus

MesajScris: 09 Sep 2015, 05:20 
Neconectat
Moderator global

Poiana Doru scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
Fara suparare, credeti ca se merge in jungla la Bezid? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cica "mancare?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cazari: http://www.booking.com/searchresults.ro ... ax_click=1

Este la 30km de Targu Mures si 30 de Sovata, si pana acolo sunt destule cazari.
Dar eu am inteles ca sunt 8 echipe cu tot cu echipa nr2 U23 de la Sibiu, deci tot ce trebuie este sa se plateasca taxele si scapam de comentarii hilare.

Cautati cazari pentru Sangeorgiu de Padure care e la 1km de baraj ;)

Ți-am spus încă de la szeged!! te faci ca acuma ai aflat?!?!?
Ai nr meu de telefon nu trebuie sa vb prin alții! Nu inteleg ce nu îți convine, la varsolt sunteți 99% campioni! Oricum alt interes nu aveți! Dar poate peste câțiva ani o să concurati singuri și atunci o să fiți mulțumiți!!!!!

Tu Te faci ca nu intelegi?
TU DE PRINCIPII AI AUZIT? CE NE-AM INTELES LA SIBIU? TU CREZI CA EU AM LIPSA DE KILOMETRII SA MA PLIMB DEGEABA LA SIBIU? TOATA LUMEA A FOST DE ACORD CU VARIANTA, CHIAR HUNEDORENII AU VOTAT BEZIDUL DIN TOATA POZITIILE LA TOATE FINALELE SI ACUMA SE VINE CU MOTIVE CA NU E CAZARE, MANCARE, E PRAF SI E DE CARAT, DE PARCA IN IARNA ERAU ALTE CONDITII. NU SUNTEM IN STARE SA RESPECTAM CE AM VOTAT NOI, NU ALTII :!: :!: :!: :!: :!: SI AVEM PRETENTII :!: :!: ATAT VREM :!: :!: :!: :!: :!:
Nu ne intereseaza pista,VREM SA SE RESPECTE CE S-A VOTAT dar mai sunt trei saptamani si nu stim unde e finala. Sa se plateasca taxele si e la Varsolt, e simplu, asta trebuie sa intelegi :!: Nu veniti cu explicatii de rahat, ca noi nu dorim binele pescuitului si vrem sa concuram singuri :!: :!: :!: :!:
E renumita parerea ta de despre baietii din Energotem asa ca.....
Va e frica de pista, asta e parerea mea.

Sus

MesajScris: 09 Sep 2015, 05:52 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Buna dragilor,

Vad ca nu sunteti decisi, de aceea va rog, rog asociatiile care au echipe ce vor sa participe la finala Campionatului AGVPS 2015 sa vireze in cont suma ce reprezinta cotizatia organizare finala ! Pe cei interesati va rog sa ma sunati sa va dau contul si suma! Nu postez mai mult pe forum , pt ca nu vreau pb ! Pana in data de 15.09.2015 - data limita inscrierii echipelor! In functie de cate echipe vor achita , vom sti si locatia finalei !!!!!

;)

Sus

MesajScris: 09 Sep 2015, 07:00 
Neconectat

Micutule daca-ti aduci aminte ti-am spus la Sibiu ca eu nu am fost la Bezid niciodata nici nu stiam unde este pista, dar o sa votez si eu cu majoritatea indiferent unde se tine finala ;).Iar la marele Tica vreau sa-i spun ca inainte sa comenteze anumite aspecte pe forum ar trebuii sa se prezinte la anumite intruniri sa stie si el despre ce este vorba,s-au sa votat in Irlanda si noi nu stim ca pe la Sibiu nu te-am vazut ca sa ma vezi cit de sus am ridicat mainile nici pe tine si nici pe cei care sint tari in gura dar numai pe forum, iar daca ai ceva personal cu Costache rezolvati-va problemele in alt fel :idea: .

Ultima oară modificat de MARCEL HD pe 09 Sep 2015, 07:07, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 09 Sep 2015, 07:03 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
Veronica Ispas scrie:
Buna dragilor,

Vad ca nu sunteti decisi, de aceea va rog, rog asociatiile care au echipe ce vor sa participe la finala Campionatului AGVPS 2015 sa vireze in cont suma ce reprezinta cotizatia organizare finala ! Pe cei interesati va rog sa ma sunati sa va dau contul si suma! Nu postez mai mult pe forum , pt ca nu vreau pb ! Pana in data de 15.09.2015 - data limita inscrierii echipelor! In functie de cate echipe vor achita , vom sti si locatia finalei !!!!!

;)

Sus

MesajScris: 09 Sep 2015, 08:25 
Neconectat

Am si eu o intrebare...nu stiti cumva unde se tine finala pe echipe AGVPS in 2015? :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 09 Sep 2015, 08:25 
Neconectat
Administratorul site-ului

diego scrie:
Am si eu o intrebare...nu stiti cumva unde se tine finala pe echipe AGVPS in 2015? :lol: :mrgreen:

Doripesco ! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 09 Sep 2015, 08:28 
Neconectat

Da faceti un eforta si sa nu va mai certati...iubiti-va ;)
https://www.youtube.com/watch?v=HYNCfOQ8KlA

Sus

MesajScris: 09 Sep 2015, 08:32 
Neconectat
Administratorul site-ului

Love, love, love...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 127 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]