Bun, acum daca am intrat mai adanc in problema, eu va mai evidentiez un aspect foarte important, care pescarii de competitie il stiu foarte bine si acesta este ca, daca vorbim despre pescarii de top din tari precum Anglia, Franta,Italia, Ungaria si mai sunt cateva acolo aproape toti titularii loturilor sunt pescari care pescuiesc 250-300 de zile pe an asta insemnand concursuri si antrenamente ,asta ce inseamna sponsori foarte puternici financiar , adica o industrie a pescuitului solida ceea ce isi si arata roadele .Ii foarte greu sa te compari cu cineva care asta face toata ziua, la nivel profesionist si lucrul acesta l-am simtit mai bine anul acesta cand am pescuit o saptamana in Bulgaria zi de zi si dupa aceea am mers direct la campionatul national pe echipe la Sibiu, inca o saptamana ,dupa aceste doua saptamani intense de pescuit simti mult mai bine pescuitul .Eu sunt ferm convins ca daca am proceda ca ei si ar fi si sponsori care sa investeasca in asa ceva rezultatele nu ar intarzia sa apara si la noi