Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 04:09

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE AGVPS
MesajScris: 08 Apr 2011, 21:11 
Neconectat

In afara de interjudetenele de seniori pentru zona 1, unde au fost 2 propuneri, in cel mai bun caz a fost cate o propunere de pista/etapa, fiind acceptata fara a fi nevoie de vot... au fost multe etape care efectiv nu era cine sa se organizeze, fiind „pasate” de la unul la celalalt...

Sus

MesajScris: 08 Apr 2011, 21:13 
Neconectat
Moderator global

Felicitari Secuiana Masters !!! Sa fie sanatos si sa faca pipi din picioare! ;)
Alte reglementari - modul de alcatuire a lotului national! ;)
Urmeaza detalii , cei prezenti - bagati ce s-a hotarat. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 08 Apr 2011, 21:32 
Neconectat

zsolty scrie:
vlad grosu scrie:
era si imposibil sa preluam tot, ce suntem chiar asa de fraieri si copiem tot??? ;) ;) ;)

ce era mai important nu s-a preluat
atunci de ce nu sa lasat 3 ore????
nu tre sa fi fraier ca sa copiezi ci tre sa mergi pe ce merge toata lumea
defapt nu ma mai mira nimic
greere fff mare diferenta e ca e larva sau fuilies in nada!!!!!!

ziceam ca ar trebui sa fie optiunea fiecaruia daca foloserste fuilles sau larve :roll: :roll: mie unul mi se pare aiurea pt ca cel putin la noi in romanica larve poate ai de unde lua dar fuilles........... cam nu prea + ca e o galagie de bani :roll: poate la ei e altceva dar la noi......
eu unul o vad ca un pic de discriminare (vorbind pe plan mioritic in numele pescarilor care ar dori sa se apuce de concursuri) intreb:CATE MAGAZINE DIN ROMANIA COMERCIALIZEAZA FUILIES???(asta pt incepatori ,competitorii de vechime stiu filierele si se descurca), si cate magazine comercializeaza larve :roll: :roll: :roll: ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 08 Apr 2011, 21:36 
Neconectat
Moderator global

Insecta , nu s-a modificat chestia asta care te preocupa. Au ramas si mansele tematice. S-a modificat cantitatea de nada , durata mansei si durata pentru nadirea grea. In plus se pare ca de anul asta bye-bye decontare cazare la B si A de catre AGVPS , asociatiile daca pot suporta , daca nu...Adica nu se pare. ;)
Acum sunt ocupat cu alungarea oboselii , mai postam maine. ;)

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 04:54 
Neconectat

Stie cineva la ce data vor fi zonalele?.... As dori sa-mi fac un calendar cat se poate de exact pentru anul asta si sa imbin cat mai armonios posibil pescuitul cu munca! :? :? :? ...ca daca nu reusesc ma las de munca!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 05:29 
Neconectat

Adrian Mihut scrie:
RaduDan scrie:
Interjudeteana pentru Zona 1 nu se stie unde va fi?

Varsolt... dupa cum spunea si Adi, la unii le titie curul sa vina pe piste noi... eu am propus pista de la Mures pentru interjudeteana dar se pare ca unii seniori au mai putin sange in instalatie decat au senioarele si sperantele care au fost de acord cu organizarea finalei...
cea mai tare motivatie: cum sa pescuiesti pe pista aia? ca nadesti si prind 3-4 concurenti in aval... mediu... :|
in fine...

Adi, mersi mult. Tii minte cand ne-am intalnit acum ceva vreme la depo...si mi-ai zis ca vrei interjudetul la Mures? Ce ti-am spus? Ca nu au sange in cojones sa mearga pe o apa care curge?? Te asteptai la altceva? Oricum, din partea mea cred ca anul acesta voi economisi o gramada de bani, stand pe tusa. Felicitari juniorilor care au ajut curajul sa mearga pe Mures.

@Zsolty in Romanica regulamentul CIPS-FIPS nu s-a aplicat de cand ma stiu eu, numai pe jumatate in cel mai bun caz...asa ca nu fi asa de surprins.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 12:30 
Neconectat

Pt Radu Dan!
Din nou pui problema foarte tendentios si gresit!!!
Nu e vorba de o reactie negativa la piste noi!!! Si eu am fost unul care m-am opus ca interjudeteana sa fie pe apa curgatoare pentru simplul motiv ca in Romania ploua de rupe vara si pe malurile apelor nu mai sunt paduri care sa retina aluviunile! motiv pentru care raurile se unfla si nu se mai prinde nimic!
Am experienta de acum cativa ani de la Alesd cand am platit 18 milioane vechi per total si mansele s-au castigat cu alevini care nu au cantarit un gram!!!!!!! Punctajul fiind acordat!!!
In schimb pe Varsolt dai un ban da stai in fata, chiar daca ploua de rupe ca anul trecut prinzi peste si diferenta o face valoarea concurentului, tactica si stilul de pescuit!
Iti spun foarte clar am insistat pentru Varsolt nu din teama de piste noi ci din cauza conditiilor meteo !!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 12:47 
Neconectat

Cristi, argumentele in favoarea pistei mi le-a prezentat Adi, nu le reiau aici. Poate sunt tendentios, oricum noi am mai discutat despre regulamentul intern si cel international. Imi cunosti parerea.
Pun problema gresit din perspectiva ta, din a mea nu este gresita. In fine...asta e. Revin si reiau: noroc macar cu juniorii ca au destul sange in instalatie sa mearga acolo sa tina finala. Este un exemplu demn de urmat. Ciudat cu tinerii dau exemple in ziua de azi...
Eu nu ma mai bag in discutie, oricum nu conteaza pentru nimeni opinia altora.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 13:07 
Neconectat

Lazar Cristian scrie:
Am experienta de acum cativa ani de la Alesd cand am platit 18 milioane vechi per total si mansele s-au castigat cu alevini care nu au cantarit un gram!!!!!!! Punctajul fiind acordat!!

Pai daca numai Vera a facut scandal! Restul delegatilor si-au bagat coada intre picioare ... alevinii aia erau culesi cu minciogul din mal. Si unii pescari vechi au jurat ca i-au luat la match la 15m de mal :( :( :oops: :oops: :oops:

Si ce va mai intereseaza asa de tare acest subiect - n-ati citit ce scrie omu de la fnpsr? Ca e gata cu AJVPS-ul, ca numai el poate organiza competitii in tara asta?
Adi MIhut, vezi poate ai mai mult noroc cu pista aia la nea'Fane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 13:14 
Neconectat
Moderator global

Nu trebuie sa fii rautacios cu Adi. Se tot zbiara ca nu se fac concursuri pe rauri ca la mondiale , dar de fapt nu se doreste. ;)

Varsolt super pista , dar sper sa scapati de mancatorii aia de peste ,care se numesc arbitrii.

Ps din cate stiu a fost vot 2 la 1. Deci minoritatea se supune majoritatii.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]