Pescuit Stationar

Acum este 04 Noi 2024, 19:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: COMPETIȚIILE SPORTIVE OFICIALE ALE ROMÂNIEI
MesajScris: 14 Feb 2012, 20:14 
Neconectat

Nu m-ati convins...pescuitul sportiv NU este prezent la Olimpiada din cate stim, cu toate ca cips-ul si-a insusit idealurile olimpice. Eu sunt curios daca CIPS-ul are cunostinta de demersurile Dumneavoastra. Daca da, ce masuri a dispus? CIPS-ul nu recomanda afilierea la Comitetele Nationale Olimpice. CIPS-ul nu vrea decat sa primeasca acea cotizatie anuala din partea reprezentantului Romaniei. Cu cine ati luat legatura la CIPS? Ce raspuns ati primit? Cand ii va fi ridicata AGVPS-ului calitatea de membru? Raspundeti-mi la aceste intrebari. Cand se va tine adunarea generala ordinara sau extraordinara in care va fi ridicat statutul de membru AGVPS-ului, ca sa stim si noi.

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 20:18 
D.le nutzu_z,
Un limbaj decent nu cred că ar strica, mai ales că faceți afirmații nefondate. Dacă doriți informații detaliate, le puteți cere pe privat. Sau v-aș recomanda să aprofundați legea sportului și Regulamentul de aplicare al ei aprobat prin HG 884/2001. Vă garantez că vă lămuriți singur. Ca să vă dau câteva detalii, federația se poate înființa după 3 ani de la recunoașterea ramurii sportive. Pescuitul sportiv a fost recunoscut ca sport în anul 2002. Din anul 2005 se putea trece la constituirea federației sportive. Dacă aveți ceva de reproșat cuiva, reproșați-le celor care nu au făcut nimic în toți acești ani, nu mie. Să rețineți din acea lege doar 2 lucruri:
1. Statul recunoaște și garantează persoanelor fizice și juridice dreptul de asociere în vederea constituirii de structuri sportive;
2. Înscrierea structurilor sportive în Registrul sportiv se face în ordinea solicitărilor.

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 20:25 
fishermanVN scrie:
Nu m-ati convins...pescuitul sportiv NU este prezent la Olimpiada din cate stim, cu toate ca cips-ul si-a insusit idealurile olimpice. Eu sunt curios daca CIPS-ul are cunostinta de demersurile Dumneavoastra. Daca da, ce masuri a dispus? CIPS-ul nu recomanda afilierea la Comitetele Nationale Olimpice. CIPS-ul nu vrea decat sa primeasca acea cotizatie anuala din partea reprezentantului Romaniei. Cu cine ati luat legatura la CIPS? Ce raspuns ati primit? Cand ii va fi ridicata AGVPS-ului calitatea de membru? Raspundeti-mi la aceste intrebari. Cand se va tine adunarea generala ordinara sau extraordinara in care va fi ridicat statutul de membru AGVPS-ului, ca sa stim si noi.

Nu toate sporturile sunt sporturi olimpice. Și Comitetul olimpic român se numește Comitetul olimpic și sportiv român. CIPS face demersuri de câțiva ani buni pentru a înscrie pescuitul sportiv printre sporturile olimpice.
Da, am notificat CIPS în legătură cu situația apărută în pescuitul sportiv din România. Sperăm ca la Congresul CIPS de la sfârșitul lunii martie 2012 acest lucru să se producă.
Aveți mai jos răspunsul la notificarea pe care am trimis-o la CIPS:
Dear Sirs,
we well received your mail. As far as this subject is concerned, we
kindly ak you to send us all due documantation, such as a declaration by
an official body of the Romanian Government, like a Ministry of Sport of
your Country, attesting that your Organization is the only body endowed
to represent the Sport Fishing in your Country, according to CIPS
Statutes. This documntation will be then discussed during next CIPS
Directing Committee, that will meet in February.
Looking forward your kind reply, we send you our best regards.

The CIPS Secretariat
Vă garantez că știm ce avem de făcut și o vom face, cu toate tălpile care se pun acestui demers.

Ultima oară modificat de FRPS pe 14 Feb 2012, 20:28, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 20:25 
Neconectat

Mah carnatule, dar tu ai fost decent cand ai incercat sa ma muiesti cu 30 de milioane????? Cam cata decenta ai avut de ne-ai plimbat cu preshu un an de zile ca apoi sa dai banii fortat de politia care iti batea la usa??? ...ten dinti de simulant!!

Daca te crezi mesia pescuitului de ce nu ai pus termen de realegere a presedintelui din an in an??? Ca doar daca erai iubit de pescari mureai presedinte de federatie... Esti o rusine pentru ce inseamna pescuit sportiv. Cum vrei tu mah sa conduci pescuitul cand tu nu esti mai prejos decat cei care l-au condus pana acum???? Esti oglinda vie a tot ce inseamna clasa politica romaneasca!!!

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 21:01 
Neconectat

A, e domnul cu teapa de la Baracuda! :o :o :o Misto si acum tine predici ca el e mesia pescuitului,dl Suciu mai bine studiezi cum trebuie inlaturat de pe forum!Apropo tati de ce n-ai dat premiile la cupa Baracuda? :ugeek:

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 23:06 
Neconectat
Moderator global

horatiu scrie:
A, e domnul cu teapa de la Baracuda! :o :o :o Misto si acum tine predici ca el e mesia pescuitului,dl Suciu mai bine studiezi cum trebuie inlaturat de pe forum!Apropo tati de ce n-ai dat premiile la cupa Baracuda? :ugeek:

...le-a dat pina la urma.... dupa vre-o sase luni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 01:35 
Neconectat

FRPS scrie:
fishermanVN scrie:

Nu toate sporturile sunt sporturi olimpice. Și Comitetul olimpic român se numește Comitetul olimpic și sportiv român. CIPS face demersuri de câțiva ani buni pentru a înscrie pescuitul sportiv printre sporturile olimpice.
Da, am notificat CIPS în legătură cu situația apărută în pescuitul sportiv din România. Sperăm ca la Congresul CIPS de la sfârșitul lunii martie 2012 acest lucru să se producă.
Aveți mai jos răspunsul la notificarea pe care am trimis-o la CIPS:
Dear Sirs,
we well received your mail. As far as this subject is concerned, we
kindly ak you to send us all due documantation, such as a declaration by
an official body of the Romanian Government, like a Ministry of Sport of
your Country, attesting that your Organization is the only body endowed
to represent the Sport Fishing in your Country, according to CIPS
Statutes. This documntation will be then discussed during next CIPS
Directing Committee, that will meet in February.
Looking forward your kind reply, we send you our best regards.

The CIPS Secretariat
Vă garantez că știm ce avem de făcut și o vom face, cu toate tălpile care se pun acestui demers.

Bun si tu ce acte le trimiti!!!!....de la Ministry of Sport!!!!
Cel in care iti da acordul de constituire .....sau.....cel prin care ti-l retrage!!!!.....ca amandoua sunt date de acelasi Ministry ;)

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 01:40 
Neconectat

Aaaa am uitat sa-ti spun....vezi ca eu deja am trimis la CIPS....spre instiintare....hartia prin care ti sa revocat dreptul de infiintare de catre chiar Ministry of Sport...asa ca s-o aibe si ei ;)

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 06:58 
Inteleg frustrările unora,iar pentru întârzierile plăților premiilor Cupei Baracuda, mi-am cerut scuze, întrucât nu a fost o chestiune voită, ci fortuită.
Tică, nu te bucura de respectivul act că nu ai motive. Actul respectiv a fost emis de președinta ANTS la intervențiile prietenului tău Șelaru, care a amenințat-o cu pușcăria pe respectiva persoană. Dacă ai cunoaște legile din România, ai constata că acel act este nul de drept. Așa l-a considerat și instanța când a obligat ANTS să ne înscrie în Registrul sportiv. Ai aici soluția:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AxNTU0Ng**
De ce este nul? Așa zice legea. Ia și citește:
Legea 554/2004 art.1 alin.6
(6) Autoritatea publica emitenta a unui act administrativ nelegal poate sa solicite instantei constatarea nulitatii acestuia, in situatia in care actul nu mai poate fi revocat, intrucat a intrat in circuitul civil si a produs efecte juridice. In cazul admiterii actiunii, instanta se va pronunta, la cerere, si asupra legalitatii actelor civile incheiate in baza actului administrativ nelegal, precum si asupra efectelor civile produse.
Întrucât federația se constituise prin Hotărâre definitivă și irevocabilă la data emiterii acelui ordin nefericit, calea anulării lui era Instanța de contencios. Dacă citeai cu atenție respectivul document, observai că era destinat serviciilor proprii, fiind un abuz în serviciu. Bănuiesc că nu știi că actele administrative emise de autoritățile publice centrale se publică în Monitorul oficial și sunt supuse căilor de atac pe calea contenciosului administrativ. Dacă citeai cu atenție și ce scria în avizul de constituire, vedeai că acesta se referea la avizarea actului constitutiv și al statutului în vederea dobândirii personalității juridice, acte care fuseseră legalizate de notar, deci era exclus ca ele să fie nelegale. Nici ordinul respectiv nu conține motivele pentru care s-a emis.
Sunt convins că această federație deranjază pe unii doar la orgolii, întrucât consideră că federația era bună doar dacă o făceau ei. Dar, asta e și alta nu se mai poate constitui. Indiferent dacă place sau nu unora.
PS Nu te-am văzut să-ți exprimi punctul de vedere asupra informațiilor privind AGVPSR. Crezi că este în ordine?
PPS La CIPS se trimit alte documente, nu caricatura respectivă. Apropo, ai tradus-o în enleză sau franceză de traducător autorizat și legalizată de notar? Altfel va fi aruncată la coș. :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 07:02 
Neconectat
Moderator global

O intrebare:
Locurile 4-10 au primit premiile la Baracuda?

ps. ma exclud pe mine deoarece m-am intalnit cu Popescu in Alba, care m-a invitat la sediu sa primesc premiul si nu m-am dus.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]