Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 22:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 136 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TUBERTINI ROMÂNIA 2013, 25-26 MAI, HERNEACOVA, TIMIȘ!
MesajScris: 17 Feb 2013, 16:07 
Neconectat

Staicu A scrie:
L a ce e voie sa se pescuiasca??match si rubeziana numai??pe cand concursul??

Poți pescui la ce fel de băț vrei tu, atâta timp cât acesta este dotat cu o plută, plumb și un cârlig. In apă e voie doar cu un bâț, pe mal e voie cu câte bețe de rezervă vrei, acestea fiind poziționate in orice direcție in afară de luciul apei. Concursul este in data 25-26 Mai.

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA TUBERTINI ROMÂNIA 2013, 25-26 MAI, HERNEACOVA, TIMIȘ!
MesajScris: 17 Feb 2013, 16:08 
Neconectat

zsolt scrie:
E voie cu masina pe baraj?

Nu e voie dar nu e distanță mare de cărat. Oricum, dacă vii, pentru tine aduc om special să iți care sculele. Dacă mă găndesc bine ți le car eu că și așa nu concurez!

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 16:23 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Vai ce te-ai ofuscat Nutzule! Practic eu nu am zis nici doua cuvinte referitor la concursul organizat de tine. M-a amuzat mai mult Ady Suciu cu ce a scris intr-un alt topic si faptul ca a fost primul care s-a inscris la acest concurs, care oricum am privi-o are aproape cea mai mare taxa de inscriere (exceptie pana acuma Trabucco si Maver cu 400 lei!).
De D-na Vera la fel am spus ca are dreptate ca a fost contestata taxa cand a organizat Dumneaei Cupa Tubertini la Varsoltz. Chiar si eu am avut un comentariu atunci in acest sens.
Interesant este ca D-na Vera a priceput atunci semnalul nostru si iata ca vine sa ne demonstreze acest lucru cu Cupa Mesesul (Bravo si Felicitari D-na Vera!!!), iar Ady Suciu care s-a revoltat (deci tine cont ca nu eu ci Ady!!!), culmea ironiei, s-a inscris primul pe lista la concursul cu (aproape!) cea mai mare taxa de pana acuma.
De ce sa nu ma amuze treaba asta??? Nu am ce comenta. Doar ma amuza, pentru ca asa am constatat eu ca e amuzant si intrebam si ceilalti colegi de forum daca lor li se pare la fel sau nu.
Te rog nu te supara pe mine ca nu am nici o intentie rea. Sti ca te respect si apreciez munca ta atat ca organizator cat si ca pescar si nu in ultimul rand ceea ce faci in mass-media pentru promovarea pescuitului de competitie!!! Iar pe D-na Luci de la Luximer si pe Mauro de asemenea ii respect in mod deosebit, dovada si cele doua participari pe care le am la activ la editia I-a si a III-a a Cupei Tubertini.

Nu mă agit aiurea atâta timp cât lucrurile sunt privite cu luciditate. Dacă aș fi anunțat un concurs cu taxa de 300 de lei si premii de doi lei, atunci ți-aș fi dat dreptate. Dar valoare premiilor e mare in raport cu numărul concurenților pe care pot să îi bag pe această pistă. Dacă aș fi dispus de o pistă la care să bag 80-100 de concurenți și la care să prindă pește mare atunci ar fi fost taxa ai mică și premiile identice. Din păcate atunci și șansele la locul unu sunt mai reduse.

Deci privit logic, raportul taxă-locație-premii îmi dă dreptate. Dacă adun 40 de inși am încasări de 12000 lei din care 6000 plătesc locația și masa. Rămân 6000 din care trebuie date premii printre care o rubeziană și un scaun de top plus premieri până la locul 10. Ce zici, merită efortul?

Vera organizează Cupa Meses, dar premiile vor fi date in funcție de nr de concurenți. Nu vor fi anunțate premii care vor fi fixe indiferent de câți se înscriu. Dacă merg 10 inși o să se bată pentru o șhaorma. Jos pălăria pentru astfel de concursuri la care se promovează sportivitatea, dar pentru unii dintre noi sportivitatea e mai mult in campionatul Național. La open-uri mergem ca să ne luptăm inte noi și să mai căștigăm câte ceva.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 17:31 
Neconectat

din pacate nu am sa vin ....drum ,cazare , etc ...posibil nici cu locul 1 sa nu scot cheltuiala ! imi pare rau !

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 17:35 
Neconectat

Daca nu vii Florine nici eu nu ma duc sa nu zici ca am castigat in lipsas de adversar! :lol: :lol: :lol: Din pacate nu pot ca am alta treaba in perioada respectiva!

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 17:36 
Neconectat

ei si tu acum ...ma faci sa rosesc ! :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 19:20 
Neconectat

Nutzule ai perfecta dreptate! Eu nu sunt suparat. M-am distrat doar la acel paradox cu Ady Suciu, caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru amuzamentul oferit! Nu cred ca e nimic rau in asta. Daca am suparat totusi pe cineva prin postarea mea, imi cer scuze! Nu asta am vrut de fapt.
Va urez sa fie un concurs reusit, cel putin la nivelul celui de anul trecut!

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 21:42 
Neconectat
Moderator global

Uszkay Istvan scrie:
Nutzule ai perfecta dreptate! Eu nu sunt suparat. M-am distrat doar la acel paradox cu Ady Suciu, caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru amuzamentul oferit! Nu cred ca e nimic rau in asta. Daca am suparat totusi pe cineva prin postarea mea, imi cer scuze! Nu asta am vrut de fapt.

nu vad unde este amuzamentul ....si o sa-ti spun si rationamentu pentru care m-am inscris primul .
1.Acea referire la organizatorii de concursuri , pentru a fii mai moderati in a pune taxele , nu am facut-o pentru a-mi crea mie vre-un avantaj , ci pentru cei mai multi pescari care ar concura , dar nu isi permit din cauza taxelor foarte mari . Eu imi permit sa merg la cate concursuri vreau ;) ;) ;) timp sa fie numai ...
2. Pe Varsolt a fost o taxa de 250 lei in conditiile in care locatia costa 1.200 lei iar aici e 300 lei si locatia costa 6.000 lei , calculeaza raportul ....
3. La Tubertinii au fost pe Varsolt si vor venii si aici , maxim 40 de concurenti , care au platit o taxa de 250 lei si respectiv 300 lei( total incasari 12.000 lei / 2.700 euro) si li s-a oferit premii similare cu cele de la concursurile unde au fost 65 de concurenti care au platit 400 lei ( total incasari 26.000 lei / 5.900 euro MAI MULT DECAT DUBLU ) , asta in conditiile in care cheltuiala principala este identica , adica si locatia asta si Doripesco costa 6.000 lei / concurs .

4. Imi place locatia si este aproape de mine ;) ;) ;)

5. Nu i-au apararea nimanui dar nu poti sa nu vezi de fapt o realitate evidenta ... adica pentru numarul de participanti / taxa , premiile au fost ok de fiecare data

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 18 Feb 2013, 08:37 
Neconectat

Plus eu, cu un mic semn de intrebare (vezi pm). :D

Sus

MesajScris: 18 Feb 2013, 11:30 
Neconectat
Moderator global

adi suciu scrie:
Uszkay Istvan scrie:

nu vad unde este amuzamentul ....si o sa-ti spun si rationamentu pentru care m-am inscris primul .
1.Acea referire la organizatorii de concursuri , pentru a fii mai moderati in a pune taxele , nu am facut-o pentru a-mi crea mie vre-un avantaj , ci pentru cei mai multi pescari care ar concura , dar nu isi permit din cauza taxelor foarte mari . Eu imi permit sa merg la cate concursuri vreau ;) ;) ;) timp sa fie numai ...
2. Pe Varsolt a fost o taxa de 250 lei in conditiile in care locatia costa 1.200 lei iar aici e 300 lei si locatia costa 6.000 lei , calculeaza raportul ....
3. La Tubertinii au fost pe Varsolt si vor venii si aici , maxim 40 de concurenti , care au platit o taxa de 250 lei si respectiv 300 lei( total incasari 12.000 lei / 2.700 euro) si li s-a oferit premii similare cu cele de la concursurile unde au fost 65 de concurenti care au platit 400 lei ( total incasari 26.000 lei / 5.900 euro MAI MULT DECAT DUBLU ) , asta in conditiile in care cheltuiala principala este identica , adica si locatia asta si Doripesco costa 6.000 lei / concurs .

4. Imi place locatia si este aproape de mine ;) ;) ;)

5. Nu i-au apararea nimanui dar nu poti sa nu vezi de fapt o realitate evidenta ... adica pentru numarul de participanti / taxa , premiile au fost ok de fiecare data

Cu asta am o mare rezerva pe Varsolt. Nu cred ca exista acea taxa de 1200 lei . PS , la Cupa Meses cat este taxa de inscriere? Acopera "taxa de balta" ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sa-mi pregatesc alifia pe cand citeste Vera... :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Taxa , nutzule este mai mult decat OK in conditiile spuse de tine privind populatia de peste , locatie privata , curatenie , dig misto... Iar premiile sunt si ele OK.
Sa ma inscriu si eu.
Tudose Alin

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 136 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul

Ora este UTC [ DST ]