Uszkay Istvan scrie:
Nutzule ai perfecta dreptate! Eu nu sunt suparat. M-am distrat doar la acel paradox cu Ady Suciu, caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru amuzamentul oferit! Nu cred ca e nimic rau in asta. Daca am suparat totusi pe cineva prin postarea mea, imi cer scuze! Nu asta am vrut de fapt.
Va urez sa fie un concurs reusit, cel putin la nivelul celui de anul trecut!
nu vad unde este amuzamentul ....si o sa-ti spun si rationamentu pentru care m-am inscris primul .
1.Acea referire la organizatorii de concursuri , pentru a fii mai moderati in a pune taxele , nu am facut-o pentru a-mi crea mie vre-un avantaj , ci pentru cei mai multi pescari care ar concura , dar nu isi permit din cauza taxelor foarte mari . Eu imi permit sa merg la cate concursuri vreau
timp sa fie numai ...
2. Pe Varsolt a fost o taxa de 250 lei in conditiile
in care locatia costa 1.200 lei iar aici e 300 lei si locatia costa 6.000 lei , calculeaza raportul ....
3. La Tubertinii au fost pe Varsolt si vor venii si aici , maxim 40 de concurenti , care au platit o taxa de 250 lei si respectiv 300 lei( total incasari 12.000 lei / 2.700 euro) si li s-a oferit premii similare cu cele de la concursurile unde au fost 65 de concurenti care au platit 400 lei ( total incasari 26.000 lei / 5.900 euro
MAI MULT DECAT DUBLU ) , asta in conditiile in care cheltuiala principala este identica , adica si locatia asta si Doripesco costa 6.000 lei / concurs .
4. Imi place locatia si este aproape de mine
5. Nu i-au apararea nimanui dar nu poti sa nu vezi de fapt o realitate evidenta ... adica pentru numarul de participanti / taxa , premiile au fost ok de fiecare data
Cu asta am o mare rezerva pe Varsolt. Nu cred ca exista acea taxa de 1200 lei . PS , la Cupa Meses cat este taxa de inscriere? Acopera "taxa de balta" ?
Sa-mi pregatesc alifia pe cand citeste Vera...
Taxa , nutzule este mai mult decat OK in conditiile spuse de tine privind populatia de peste , locatie privata , curatenie , dig misto... Iar premiile sunt si ele OK.
Sa ma inscriu si eu.