Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 23:58

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 323 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: campionat de pescuit stationar cu mai multe etape
MesajScris: 12 Ian 2010, 15:54 
Neconectat

Ba atata tot bagati chestia aia ca , cat ne-am lupatat sa ajungem in A si ca noi vezi doamne nu putem sa concuram alaturi de oricine o prostie, pe mine nu ma intereseaza chiar deloc cu cine concurez , pe mine ma intereseaza sa ajung cat mai sus sau sa castig daca pot .
Am mai spus-o odata ca cine dracu are timp sa vina la 6 concursuri asta ii egal cu 6 saptamani plus o gramada de bani adica cel putin 120 de miloane(drum,cazare,nada, nada vie ...) pentru 6 etape .Acuma chiar ca nu cred ca-s absurd cand spun asta dar nu stiu cati din aia 30 isi permit toate astea .
De sistemul actual sunt multumit, adica de cele 3 manse in 3 zile diferite.Nu zic ca ii perfect, ca se mai poate ajusta pe ici pe colo. Nu sunt multumit ca nu avem sponsori si niste premii mai substantiale incepand cu finala B . Ca se merge la mondiale pe banii nostrii de asta nu-s deloc multumit si cred ca nimeni nu-i multumit din punctul asta de vedere.
Si nici eu nu am zis NU am pus cateva intrebari si nu ati raspuns la ele arbitaj ? piste? organizare? etc .
Iara daca majoritatea voteaza Da ma supun fara discutii.
Si ce ii in asta rau daca cineva mai zice si Nu si vrea argumente????
Sa-i lasam pe italineni ca acolo sunt zeci de mii de pescari de competitie si ii total altceva dar daca ne uitam la Unguri eu au un campionat asemanator cu al nostru atata tot ca ei au 4 manse in loc de 3 ca la noi.Dar au sponsori la greu.
Nu vreau sa se supere nimeni pe mine ca is sceptic in privinta proiectului dar pe mine unu inca nu m-ati convins.Ati vb numa de bani atata tot nimic concret cine se va ocupa de restul ?

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 16:11 
Neconectat
Moderator global

pami scrie:
Ba atata tot bagati chestia aia ca , cat ne-am lupatat sa ajungem in A si ca noi vezi doamne nu putem sa concuram alaturi de oricine o prostie, pe mine nu ma intereseaza chiar deloc cu cine concurez , pe mine ma intereseaza sa ajung cat mai sus sau sa castig daca pot .
Am mai spus-o odata ca cine dracu are timp sa vina la 6 concursuri asta ii egal cu 6 saptamani plus o gramada de bani adica cel putin 120 de miloane(drum,cazare,nada, nada vie ...) pentru 6 etape .Acuma chiar ca nu cred ca-s absurd cand spun asta dar nu stiu cati din aia 30 isi permit toate astea .
De sistemul actual sunt multumit, adica de cele 3 manse in 3 zile diferite.Nu zic ca ii perfect, ca se mai poate ajusta pe ici pe colo. Nu sunt multumit ca nu avem sponsori si niste premii mai substantiale incepand cu finala B . Ca se merge la mondiale pe banii nostrii de asta nu-s deloc multumit si cred ca nimeni nu-i multumit din punctul asta de vedere.
Si nici eu nu am zis NU am pus cateva intrebari si nu ati raspuns la ele arbitaj ? piste? organizare? etc .
Iara daca majoritatea voteaza Da ma supun fara discutii.
Si ce ii in asta rau daca cineva mai zice si Nu si vrea argumente????
Sa-i lasam pe italineni ca acolo sunt zeci de mii de pescari de competitie si ii total altceva dar daca ne uitam la Unguri eu au un campionat asemanator cu al nostru atata tot ca ei au 4 manse in loc de 3 ca la noi.Dar au sponsori la greu.
Nu vreau sa se supere nimeni pe mine ca is sceptic in privinta proiectului dar pe mine unu inca nu m-ati convins.Ati vb numa de bani atata tot nimic concret cine se va ocupa de restul ?

Salut, Pami
eu am mai spus-o de doua ori aici, iti respect parerea.
ti-am trimis un e-mail.

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 19:03 
Neconectat

Hai ca ma bag si eu, desi mai sus de interjudet nu am trecut. Sper sa nu trageti prea tare in mine...

Aveti pe larg in defuncta ALP numerele 69 si 70 diverse modalitati de organizare a concursurilor in Europa. Pentru cine nu poseda revista, mai jos aveti un rezumat:
1. UNGARIA - calificari in doua divizii: Est si Vest . Din calificari merg 24 in finala, impreuna cu primii 16 din anul trecut, total 40 concurenti. Primii 16 din finala participa la un alt concurs de selectie ptr nationala in 4 manse, pe o pista aleasa cat mai apropiata ca stil de pescuit cu cea pe care se va desfasura Mondialul din acel an (sau chiar pe pista respectiva). Primii 3 intra automat in nationala, iar ceilalti 3 sunt alesi de Capitan dintre cei 16 participanti la selectie, indiferent de locul ocupat :twisted:
2. FRANTA - 3 divizii x 24 pescari fiecare in care te califici din diviziile regionale. Sunt selectati in nationala pescari care au fost minim 4 ani in diviile 1 si 2, minim 2 ani in div.1. Pescarii sunt alesi de capitan.
3. OLANDA - 8 competitii oficiale cu taxa de 150euro/an, participa cine vrea si la sfarsit se face un clasament general cu 7 din cele 8 concursuri.
4. ITALIA - Club Azzuro reuneste primii 50 de pescari in care intra primii 20 din finala A si ies ultimii 20 din concursurile de selectie, in numar de 6. Dupa cele 6 concursuri de selectie, rezulta clasamentul final. Capitanul alege nationala - 5 oameni din primii 30 plus campionul national.
5. ANGLIA - campionatul se face pe echipe de 12 pescari. Are mai multe divizii. Campionatul se tine exclusiv pe rauri. In general participa zeci de echipe (6-700 de pescari). Echipa nationala este selectata de un selectioner care raspunde de pregatire si rezultate. Selectia se face pe criteriul performantelor din concursurile private si nu din campionat.

Inca odata, informarea de mai sus este preluata din defuncta ALP, dintr-un articol scris de dl Secosan.

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 19:39 
Salut, PAMI. iti scrie ciprian jijie din bv din postura unuia care a pus mana pe o rube pentru prima data acum vreo trei ani si jumatate iar despre concursuri iti spun ca am fost la vreo trei sau patru. vorbesc despre competitii private, evident. am ajuns la concluzia ca este relativ costisitor sa participi la o astfel de competitie. nu am gandit mai departe referitor la participarea constanta la competitii private sau nu sau intr-un campionat intern sau international, am ramas doar la nivelul asta pentru ca doar nivelul asta l-am experimentat. totusi, imi dau seama ca ceea ce fac eu, tu sau altcineva o facem din pasiune, dorinta de competitie si pentru E_ul nostru. deci, cum altii isi cheltuiesc banii si energia intr-o anumita directie pe care noi o numim pasiune sau placere personala, asa procedam si noi pentru a merge intr-o competitie. uita de sponsori, sau cel putin pentru moment. cat despre organizarea unui campionat cu mai multe etape ii las pe cei vizati pentru a dezbate problema...
ganduri bune!

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 19:59 
Neconectat
Moderator global

aveti putina rabdare ca redactam regulamentul si in scurt timp il vom pune aici pentru dezbateri.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 20:08 
Neconectat
Moderator global

Mai energic , Gogule , mai energic! Miscati mai cu talent! :mrgreen: Bate-n taste !

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 20:45 
Neconectat
Moderator global

in citeva minute va fii postat Proiectul de desfasurare a Campionatului National de Pescuit Sportiv. L-am retransmis la Micutu sa-l posteze ca si "anunt" si sa faca obiectul dezbaterilor voastre . Spor la treaba ca eu si Micutu am inrosit tastatura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 21:22 
Neconectat

ESTE UN LUCRU SERIOS HAIDE-TI FARA MISTOURI SI CATERINCI AICI DACA SE POATE,E VB DE VIITORUL PESCUITULUI ROMANESC SI VA SPUN CA E SENZATIONAL......MUNCA A CATORVA OAMENI MINUNATI...

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 08:57 
Neconectat

da intradevar senzational
numa asa se poate duce in cap tot pescuitul comp
si o sa fie campion cei cu bani si timp nu cei fraieri fara
(trebuia numit clubul celor cu bani)
cum incurajati asa tineretul sa concureze ca eu nu imi dau seama???
de ce nu puneti atunci 4 manse pt finala A daca tot vreti sa se seclectez mai tare
cam aceeasi pescari ar fi in A dar cu mai multe etape o sa se schimbe situatia si doar cei cu bani o sa fie in fata care is permit sa mearga la toate etapele
dar daca la ultimele 2 etape nu vin toti 60 sau cati or mai fi????
in cativa ani se va ajunge iar la O (zero)
si o s-o reluam de la capat fiecare o sa mearga la etapele preliminatorii
siiar o sa vreti divizi???
eu nu inteleg de ce in fiecare an trebe ceva nou
sau daca la cineva nu ii convine ceva trebuie repede schimbat tot?????

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 18:50 
Neconectat

Aia zic si eu:sa se faca un campionat paralel,Liga milionarilor,sau al"elitei" dar sa ramina si al vechi la care sa pota concura toti pescarii din tara(care vor,normal),pentru ca pina in finala se cern,pe parcurs,adica pot ajunge accidental 1-2 "parveniti".Deci pericolul vine din alta parte,nu din sistemul de calificare.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 323 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Următorul

Ora este UTC [ DST ]