truia scrie:
Asta-mi aduce aminte de un anume concurs la Medgidia pe canal...toata lumea prindea obleti numai Imparatul a umplut cosul de vaduvite....
E dat dracu' se pare secuiul asta al nostru!!!!
Parca vad ca mai ia un titlu si-l lasa fara subiect de discutie pe nea Jean Scurtu cu Kosa al lui!!!
Truia,
Eu recunosc calitatile lui BENZAR si realizarile lui,dar sa nu uitam ca prietenul meu Zoli Kosa a obtinut titlurile in conditiile in care in Romania nu gaseai scule bune de pescuit si mai ales ca fiecare concurent trebuia sa -si faca singur nada nu sa o cumpere de SENSAS.
Ar fi de discutat daca KOSA ar fi apropiat de varsta voastra,dar a trecut de 70 de ani si e normal ca sa nu mai faca fata concurand cu cei tineri la fel ca pe vremuri.
Faptul ca BENZAR la un concurs la MEGIDIA pe un canal la Megidia a umplut cosul cu vaduvite cand ceillalti prindeau obleti imi dovedeste ca e un pescar f.bun si in acelas timp imi aduce aminte de o finala "B" pe tara(nu mai retin anul) tinuta pe canalul de la termocentrala IESALNITA (sper ca asa se numea daca mai retin bine minte) cand eu am iesit pe locul I(cu trei de I si un IV) prinzand un peste pe care nu-l intalnisem pana atunci si anume vaduvita!!!
Apropos de finala "A" de anul acesta de la Mures pot spune ca si eu in 27-28 august 1983 am participat acolo la o finala "B" iesind pe locul II cu obleti si clenuti.....
Numai bine si abia astept sa vad cine va fi campion anul acesta.
Jean Scurtu