Am zis ca Boti va fi campion si am avut dreptate
Felicitari Boti si ... la mai mare ! Sa te vedem si Campion Mondial ! Nu radeti, ca Boti are potential, are pasiune, are talent si ce este cel mai important - munceste foarte mult. Cred ca prima oara l-am remarcat la Cupa Profi-Mix la Sarulesti, cand aveam corturile in apropiere si am putut vedea cu cata sarguinta isi pregatea nada si toate cele trebuincioase pentru a doua zi. Toata lumea glumea, se distra si Boti muncea pe rupte. Atunci mi-am dat seama, ca la el pasiunea este dublata de seriozitate si multa munca, cea ce coroborat cu un talent innascut, duce inevitabil la marea performanta.
Bravo Boti si tine-o tot asa. Sigur vei atinge si podiumul mondial intr-o zi.
Felicitari si lui Maty pentru un nou titlu de vicecampion (oare al catelea trofeu?)
Dintre concurentii zilelor noastre este fara tagada, cel mai galonat pescar de stationar (si nu numai!).
Felicitari si lui Florin Lozinca pentru primul sau podium in Campionatul National
Imi place si seriozitatea lui Florin si abnegatia cu care lupta an de an sa se autodepaseasca. Tine-o tot asa Florine ! Va veni si ziua cea mare si pentru tine.