Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 12:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 42  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2012
MesajScris: 12 Iun 2012, 04:31 
Neconectat
Moderator global

Jean Scurtu scrie:
Aline,felicitari si imi pare rau ca nu ai ajuns pe podium,dar oricum un rezultat f. bun tinand cont cati concurenti au participat. Felicitari si lui Andrei Ghioghiu!!!

Jean Scurtu

Multumesc mult. ;)

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 04:53 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
glukas scrie:
Aschioape florin scrie:
....in unul o rube rupta live !
http://www.youtube.com/watch?v=lwGOowhNAwg

Nu sunt eu ala din filmare! :lol: :lol: :lol: :lol: Orice asemanare cu mine este pur intamplatoare! :oops: :oops: :oops:

A trebuit sa rup 2 kituri si sa vina Tony sa imi dau seama ca nu pot sa ii aduc asa (guma fiind de 1.8 hollow si kituri allround) ... :oops: :oops: :oops: Am fortat in speranta de a nu ii lasa sa strice vadul...

O sa o trec la greseli in pescuitul cu rubeziana, partea II! ;)

Ce nr. are filmul cu pricina ?

Asta e minciuna ... sa vezi cum rupe un Hydro brown ;) .

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 05:21 
Neconectat

Iata si un filmulet de la concurs : http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... edFtf7hasA

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 07:14 
Neconectat

Felicitari domnului Gigi Moroiu si echipei lui pentru organizarea concursului si a celor care au castigat acest concurs!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 07:42 
Neconectat

Referitor la pestii care au fost depunctati vreau sa dau unele explicatii, deoarece am fost incriminat in prima mansa ca nu a fost corect. Asadar am pescuit in sectorul A pe standul 7 , avand in dreapta mea pe standul 8 pe Paul Ispas. Paul a avut peste mare pe care nu l-a putut controla avand cred un elastic mai subtire sau moale iar pestii lui au intrat deseori in standul meu, nu la limita standului, de 2-3 ori pe vadul meu de la rubensiana, deranjand pestele meu. De fiecare data ieseau bule iar pestele s-a speriat aducandu-l foarte greu inapoi. Crapul lui cel marea a trecut peste vadul meu atingandu-mi cu elasticul lui montura mea, eu in acel moment retragandu-ma, iar pestele a ajuns la standul 6. Va las pe voi sa trageti concluzii, eu cred ca a fost corect sa fie eliberat, asadar nimanui nu i-ar fi convenit sa fie in locul meu. Au mai fost concurenti care au fost sanctionati, de exemplu Suciu a perdut locul 1 si a iesit pe 2. Fiecare cu un peste sau doi se apropia de podium. Va doresc fir intins si sa ne vedem si in alte editii.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 07:47 
Neconectat

RaduDan scrie:
Regulamentul CIPS nu are nicio relevanta, a fost un concurs OPEN cu reguli sproprii.
Cred ca toti am fost jenati si deranjati de pestii vecinilor, insa cred ca situatia lui Paul a fost unica.
Imi pare rau pentru Paul si personal cred ca invidia si rautatea a invins in fata sportivitatii si a fair-play-ului....

Prietene tu sa lasi comentariile si sa te apuci de pescuit, nu mai latra aiurea! Daca cumva faci aluzie la mine.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 09:03 
Neconectat

Doctore lasa vrajala , ai demonstrat ca ai un caracter cariat , in timul drilului meu ai prins 3-4 crapi , nici macar nu ti.am deranjat vadul !
Da , elasticul meu putea fii in standul 1 , dar de unde stii tu ca era si pestele acolo???

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 10:15 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Doctore lasa vrajala , ai demonstrat ca ai un caracter cariat , in timul drilului meu ai prins 3-4 crapi , nici macar nu ti.am deranjat vadul !
Da , elasticul meu putea fii in standul 1 , dar de unde stii tu ca era si pestele acolo???

Nu exista '' caracter cariat '' ; poate '' caracter tarat " , '' caracter gaunos '' ,'' caracter putred ". Termenul de '' cariat '' este exclusiv legat de stomatologie ;) si se refera la dinti si masele . Ai vazut poate ca doctorii au scris indescifrabil ( nu e usor lizibil ;) ) dar tot ce scriu acolo e inteligibil . Daca tot ii faci un compliment sau o apreciere unui doctor ;) ridica putin nivelul :lol: :lol: :lol: .

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 10:41 
Neconectat

doctoru scrie:
Referitor la pestii care au fost depunctati vreau sa dau unele explicatii, deoarece am fost incriminat in prima mansa ca nu a fost corect. Asadar am pescuit in sectorul A pe standul 7 , avand in dreapta mea pe standul 8 pe Paul Ispas. Paul a avut peste mare pe care nu l-a putut controla avand cred un elastic mai subtire sau moale iar pestii lui au intrat deseori in standul meu, nu la limita standului, de 2-3 ori pe vadul meu de la rubensiana, deranjand pestele meu. De fiecare data ieseau bule iar pestele s-a speriat aducandu-l foarte greu inapoi. Crapul lui cel marea a trecut peste vadul meu atingandu-mi cu elasticul lui montura mea, eu in acel moment retragandu-ma, iar pestele a ajuns la standul 6. Va las pe voi sa trageti concluzii, eu cred ca a fost corect sa fie eliberat, asadar nimanui nu i-ar fi convenit sa fie in locul meu. Au mai fost concurenti care au fost sanctionati, de exemplu Suciu a perdut locul 1 si a iesit pe 2. Fiecare cu un peste sau doi se apropia de podium. Va doresc fir intins si sa ne vedem si in alte editii.

nu a pierdut locul 1 datorita eliberarii unui peste ...amindoi am eliberat cite un peste ...al meu avea aproximativ 3,5 kg ...daca Adi elibera unul peste 5 kg ...era discutabil ...oricum legat de ravasirea vadului in mod repetat e totusi naspa ...toti am cheltuit ceva bani si timp ! pina una alta voi stiti mai bine cum a fost ...

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 12:10 
Neconectat

Nelutu Lupei a stat 5 min. cu rubeziana afara ca sa poata un bulgara sa scoata un crap de 8 kg .............................
ps: Radu Dan a facut locul 2 pe sector la primul lui concurs acolo , asta spune unele lucruri...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 42  Următorul

Ora este UTC [ DST ]